Георги - объркан, иска помощ от ЕС заради "психотропни вещества"

Подсъдимият е с много тежка туберколоза и епилепсия
Обновена: 20 фев 2019 15:53 | 20 фев 2019 15:48,
87

Снимка: "Булфото"

Георги Георгиев, който посече с брадва майка си, баща си, баба си и брат си в семейната им къща в Нови Искър, ще постъпи в за 30 дни в МВР болница, защото освен психичното заболяване, което все още не е установено, има много тежка форма на туберкулоза и епилепсия, съобщава "24 часа".
Още по темата

Това реши тричленен състав на Софийския градски съд с председател Христинка Колева.

Георги пристигна в съда с маска на лицето заради туберколозата, а полицаите, които го водеха - с ръкавици. Арестантът е видимо много слаб, облечен със стар анцуг и провлачена блуза.

В ръка държеше листове, които обаче така и не показа на съда. На въпросите на съда отговаряше изключително тихо и объркано. През повечето време говореше за психотропни оръжия, спомена и за 2 деца, едното от които се самоубило, а друго се наранило, но не стана ясно дали и те са жертви на психотропни оръжия.

"Психиката ми е ценна. Има ли хора, които се занимават с такава дейност или трябва да потърся помощ от Европейския съюз", попита Георги в съда. Отново обясни, че съществува организация по психотропни вещества.

Прокуратурата предложи той да бъде изследван в продължение на 30 дни в психиатрията към затвора в Ловеч. Съдебният психиатър проф. Маринов, който също бе изслушван в съда, предложи това да стане в МВР болница, тъй като състоянието на Георги е изключително тежко. Той страда от много тежка форма на епилепсия, освен това туберкулозата му е в много напреднал стадий и всеки момент може да доведе до фатален край.

Съдия Колева попита задържания дали е съгласен да се изследва в болница, на което той се поинтересува дали ще изследват белия дроб.

По думите на адвоката му Стоян Стоянов Георги от много време не е посещавал лечебно заведение.

Защитникът също така обясни, че тепърва прокуратурата трябва да събира доказателства дали някой друг човек е влизал в къщата на семейството, дали момчето не е станало жертва на имотната мафия, например.

В съда стана ясно, че близките на Георги са удряни с брадвичка много пъти. Баба му Славка например има наранявания освен по главата, още по шията, а брат му Александър - по торса, ръката и шията.

Той обаче не давал обяснение за случката и към този момент не се признава за виновен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
12
 
! Отговори
Еврейко преди 5 години
Дано съдът да бъде снизходителен и да вземе под внимание това, че е сирак...
25
3
 
31
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
Момчето наистина изглежда зле, изглежда съсипан, изтормозен, всичко това е толкова тъжно, дори и за него ми е жал, освен за близките му. Всичко е от мизерия, не е случайност а резултат.
24
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя на снимките гледа като напръскан от кемтрейлс ХАХАХА
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нанотехнологиите,интернета и много други изобретения,колкото са полезни,толкова са и ужасни.Вярвам на това момче,има такива оръжия,много е възможно да не е убиеца,а да е жертва и да се страхува!
22
12
 
6
 
! Отговори
АЙДЕЕЕ преди 5 години
Сега и на тоя ще му плащаме разходите за ВМА. И защо точно ТАМ ???????? Някой ще отговори ли ? За простолюдието там е почти невъзможно без връзки. ПИСНА МИ ВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
21
7
 
19
 
! Отговори
БайКольо преди 5 години
Четейки коментарите става ясно, че освен подсъдимият, в психиатрична клиника за изследване и лечение трябва да влезнат половината от списващите тук, особено тези с психотропните оръжия. Всичко било много секретно, обаче някакъво безгръбначно мекотело тук има тази "супер засекретена информация" , че и подробности изнася ...
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета коментарите ми се струва, че има доста такива като него с достъп до Интернет.Да ги прибират в лечебните заведения преди да са изпотрепали дозина хора.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кемтрейлса, лекувай се бе човече, лекувай се за да не четем подобни новини и за тебе....
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми-6 имат разработено психотронно оръжие за да държат човечеството в покорно състоние всички на планетата са приспани и чрез случаи, като тоя със Скрипал pазни центрове като Бритиш Аналитика и подобни изпробват хората как реагират, също следят Фейсбук и на заподозрени дълбоко пpиспани субекти им източват личните данни за да ги използват тайно във терористични организации.
17
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези оръжия не са само психотропни,те могат да влияят на тялото и на части от тялото,включително да пропътуват и се настанят в мозъка и други органи,може и следите от имплантите да се самоунищожават.А самите импланти в телата на хората се контролират дистанционно и към хората може да се насочат различни видове лъчения.Пулверизирания алуминий,който изхвърлят в небето и който дишате,може да се запали в тялото ви!
16
11
 
25
 
! Отговори
Мьрлоу преди 5 години
Кемтрейлс, психотропни вещества, психотронни оръжия с екстремно висока честота... Всичко това се прилага от мacoнския слугинаж срещу нормалното население, което тези жaлки cлуги, които в по-голямата си част си нямат идея даже на кого служат, наричат ***.
15
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в нови искър да няма някаква радиация ? там се трепят по 4..5..6 наведнъж...каква вода пият тези хора ?.......я верно им сложете винетки, да не влизат към софия.
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ако го изпуснат ще затрие цялото село...
13
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледа много лошо, все едно са му изяли десерта....
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто го арестуваха този престанаха -----Не е той, както виждаш продължава с пълна пара....
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психотронните оръжия и методите/технологиите за контрол на съзнанието от разстояние наистина съществуват. До момента единствената официално разсекретена инфомация е от документи извадени през 2001г. относно операция МКУЛТРА . Това всеки може да го провери в интернет включително и на сайта на ЦРУ и други организации в САЩ.Само че тези екеприменти са правени между 1950 и 1970г.. Може да си представите само какво правят сега имайки предвид развитието на технологиите от 1970 до днес.
10
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре поне, че тоя не го лови каракачамаковата контрацепция и няма да му бутат къщата
9
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е до ген. От гена не може да избягаш.
8
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшно е,но това е истина,има такива оръжия,те са забранени да се използват в Европа,но ги използват.... и са страшни,управляват се дистанционно,чрез сателит или дронове!Това не е фантазия,а самата истина,за съжаление.Вкарва се в тялото на човек чрез храна,таблетки,инджекции,стрелба или друг начин.Обикновено ги изкарват луди,за да не се разбере.Сега ще изкарат момчето лудо,след време ще умре,следете случая.
7
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там е имало и друг тежък случай има дух, който страда. Духовете влизат в телата на хората чрез наркотици затова наркоманите не се лекуват с лекарства само силна вяра в Бог може да помогне този трябва да стои в манастир заключен Тука медицината и правоъсъдието са безсилни и ако не вземат мерки ще пострадат още хора Там в Нови Искър всички трябва да се напръскат със светена вода и да извикат кукери.