Георги - объркан, иска помощ от ЕС заради "психотропни вещества"

Подсъдимият е с много тежка туберколоза и епилепсия
Обновена: 20 фев 2019 15:53 | 20 фев 2019 15:48,
87

Снимка: "Булфото"

Георги Георгиев, който посече с брадва майка си, баща си, баба си и брат си в семейната им къща в Нови Искър, ще постъпи в за 30 дни в МВР болница, защото освен психичното заболяване, което все още не е установено, има много тежка форма на туберкулоза и епилепсия, съобщава "24 часа".
Още по темата

Това реши тричленен състав на Софийския градски съд с председател Христинка Колева.

Георги пристигна в съда с маска на лицето заради туберколозата, а полицаите, които го водеха - с ръкавици. Арестантът е видимо много слаб, облечен със стар анцуг и провлачена блуза.

В ръка държеше листове, които обаче така и не показа на съда. На въпросите на съда отговаряше изключително тихо и объркано. През повечето време говореше за психотропни оръжия, спомена и за 2 деца, едното от които се самоубило, а друго се наранило, но не стана ясно дали и те са жертви на психотропни оръжия.

"Психиката ми е ценна. Има ли хора, които се занимават с такава дейност или трябва да потърся помощ от Европейския съюз", попита Георги в съда. Отново обясни, че съществува организация по психотропни вещества.

Прокуратурата предложи той да бъде изследван в продължение на 30 дни в психиатрията към затвора в Ловеч. Съдебният психиатър проф. Маринов, който също бе изслушван в съда, предложи това да стане в МВР болница, тъй като състоянието на Георги е изключително тежко. Той страда от много тежка форма на епилепсия, освен това туберкулозата му е в много напреднал стадий и всеки момент може да доведе до фатален край.

Съдия Колева попита задържания дали е съгласен да се изследва в болница, на което той се поинтересува дали ще изследват белия дроб.

По думите на адвоката му Стоян Стоянов Георги от много време не е посещавал лечебно заведение.

Защитникът също така обясни, че тепърва прокуратурата трябва да събира доказателства дали някой друг човек е влизал в къщата на семейството, дали момчето не е станало жертва на имотната мафия, например.

В съда стана ясно, че близките на Георги са удряни с брадвичка много пъти. Баба му Славка например има наранявания освен по главата, още по шията, а брат му Александър - по торса, ръката и шията.

Той обаче не давал обяснение за случката и към този момент не се признава за виновен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
4
 
! Отговори
Unknown преди 5 години
Тоя направо да го бесят.
65
4
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
И тоя ли сега ще се прави на луд , за да се измъкне, то не е луд тоя дето яде зелника...
64
2
 
10
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
" Като нямаш пари за подкуп на лекарите да те изкарат тежко болен се правиш на луд ."надпис в следствената килия на Н-ското Полицейско Управление .
63
3
 
24
 
! Отговори
179 преди 5 години
Трудно е дори да си луд в тая държава. Жалко за семейството. Цял български род вече го няма + един изгубен живот оттук нататък за него. Пътя за текущото му положение ние не го знаем затова не трябва да говорим повече и медията трябва да се спре със тоя случай. Запомнете в България вече никой не е застрахован. Днес те , Утре съседа....
62
1
 
7
 
! Отговори
Сильвия преди 5 години
Бивш талибан, бивш воин-интернационалист, загинал в Афганистан, бивш възпитаник на съветски интернат за изоставени деца, роден през 1965 година. Като им разправях, че трябва да обърнат внимание на психическото си здраве, ми се правеха на важни. Като повечето хора, на които давам съвети. Еми, докатился до дурдома...Не става дума за психотронни оръжия, а за прераждане и телепатия. Но, психиката му изобщо не е ценна. Наблюдавайте си го.
61
3
 
6
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 години
Може да прозвуча грубо, предполагам, че ще ме сметнете за *** или изверг, но смятам, че този момък като е толкова болен - да беше легнал и умрял, вместо да загробва 3ма човека, при това най- близките му.И нека да не се лъжем- в случая няма намесена никаква имотна мафия, нито пък някакви тайнствени "лоши" хора или извънземни.
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яя, те туберкулозно болните много силни били. Повече от съмнителна ми е тази история. Жалко за семейството.
59
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До клубЗ"КГБ си прави брутални опити с български граждани..."Абсолютно вярно! Всички работят по тези оръжия, но психотронните атаки в България са с източник Русия.
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може и да не е той наистина. Сам срещу двама мъже и две жени, болен от туберкулоза при това, значи слаб - как не са се справили с него? Освен ако не е бил на някакви наркотици, би трябвало всичките заедно да са по-силни от него.
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЮристЗначи е редно лудите да бият, изнасилват и убиват безнаказано така ли титане на мисълта? Утре като убие твой близък друга песен ще запееш лигав плиткоумнико!
56
1
 
12
 
! Отговори
До 57 преди 5 години
Психично болните в лудници, агресивните такива като този упоени и вързани - мен това ме интересува и ми е важно.
55
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мразеше руснаците
54
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е ,че не е само той и освен семейството и то с каквото може никой друг не се интересува от психично болните докато не направят беля и тогава всички ние си даваме мнението което всъщност няма значение.
53
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не лекувана бронхопневмония води до турбеколоза. Какви са били тези родители на всичкото отгорв баща му не е бил някой *** човек уж военен, а е допуснал синът му да се разболе е до такава степен. Ако е имал психични проблеми защо не са взели мерки да влезне в психиатрия и с лекарства да го подържат. Все съм си мислел че кочи.ната е в разпад но се оказва че вече се е разпаднала.
52
11
 
25
 
! Отговори
bolbov преди 5 години
Моят Добър приятел Жорж казваше Не ме гледай умно Българина. Аз ще допълня Не се хили тъпо Българино! Днеска Георги утре ти!Това ни чака при тази система.Мизерия лудост и преждевременна смърт.За радост на европейските чакали
51
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е виновен това дете да не се лекува?Никой родител не би оставил детето си в наличните и съществуващи специализирани болници по лоши са от приют за кучета и те горките си имат организациета"Четири лапи" които ги защитава ,ами кой се грижи за душевно болните в нашата прекрасна родина.
50
3
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Плаче за основен ремонт.
49
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите политици и управленци са също толкова объркани и постоянно говорят за "хибридни войни', "новичоци", "руски шпиони", "хакерски атаки". искат помощ от партньорските служби, британските служби, американските служби. Имат общо заболяване, май.
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мале като чета коментарите си мисля че половината тука са потенциални убиици, то не са заговори, конспирации, кемтрейлс, оръжия на инфрачервено и ултравиолетово ниво, вие нормааални ли сте бе хора. Ходете да поспортувате или да поработите малко, че тоя интернет ви изпи мозиците.
47
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До шматкаТо не се знае дали в психиатрията условията не са по-лоши от скапания затвор.Но момчето надали е убиец,съмнявам се,повече вярвам на неговата версия,че е контролиран,дали чрез нано имплант,дали психотропна технология му се всява страх,все тая!