Окончателно: Съпругът-насилник в ареста за убийството на Кремена

Определението на Апелативния съд е окончателно
4
Окончателно: Съпругът-насилник в ареста за убийството на Кремена
Снимка: Булфото

Апелативният съд във Варна потвърди първоначалния арест на 41-годишния Борислав Николов, обвинен за убийството на съпругата си Кремена, съобщиха от пресслужбата на съда.

Още по темата
Според съда събраните до момента материали по делото обосновават подозрението, че обвиняемият е съпричастен към смъртта на съпругата си. Престъплението е тежко по смисъла на закона и се наказва с "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Тялото на 40-годишната Кремена Николова бе открито на 25 февруари в апартамента, където съпрузите живеели под наем. Според обвинението причината за смъртта на жената е мозъчен оток, причинен от множество удари по главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Александра преди 5 години
Тая мацкаЛежа два пъти в психиатрияЗаради АлкохолТоя идиотВ накара накраяДа пие спирт с бираЗа да пристъпи болката от побойщатаСега ще му се върне,,,,
3
3
 
7
 
! Отговори
†БПЦ† преди 5 години
В ареста осигурен ли му е православен свещеник за да не му се накърнява християнското право на молитва, изповед и причастие?
2
2
 
15
 
! Отговори
? преди 5 години
А маминка за съучастие?
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма нищо "окончателно" в тая държава. След 2-3 месеца може да обжалва и да излезе тихомълком. Докато мине делото и получи присъда ще минат много години, а дотогава.... ще видим