Арабаджиев-син с гаранция от половин милион лева

Той е обвинен за участие в престъпна група
9 апр 2019 16:37,
16
Арабаджиев-син с гаранция от половин милион лева
Снимка: pixaBay

Апелативният специализиран съд реши днес окончателната гаранция на Вълчо Арабаджиев. Тя е 500 000 лв., съобщи bTV.

Той е обвинен за участие в престъпна група за пране на пари, ръководена от родителите му – Ветко и Маринела Арабаджиеви, които са задържани в Испания, но все още не са екстрадирани у нас.

Решението е взето по-рано днес, след като се е установило, че Арабаджиев не страда от заболяване, което да не му позволява да бъде в ареста, потвърдено от тройна медицинска експертиза на лекари от "Пирогов".

По време на гледането на делото възникна спор между адвокатите и прокуратурата дали Вълчо Арабаджиев е знаел за произхода на 5 млн. лв., открити в банкови касети на негово име.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: гаранцияАбаджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
До "БЪЛГАРСКА Р преди 5 години
Продължавам:Така че, вероятно са изпълнявали поръчение от Москва. Затова станаха капиталисти като си поделиха парите на България та я вкараха и в дългове. А руснаците отдавна не искат да има България на Балканите. Сърбия и Гърция, а черноморието руско - това са стари имперски планове, които са възродени с проекта с куфарчетата и чантите с пари. Не случайно БГ е с най-олигархичния модел от всички източноевропейски страни, ако не е ЕС, щеше да е едно към едно като руския.
12
0
 
1
 
! Отговори
До "БЪЛГАРСКА Р преди 5 години
Ми то на кого да ги раздадат, като всички комунисти които познавах бяха с много еснафски манталитет - как те да са по-по-най-най... Ама то какви да бъдат - деца на шумкари или нагаждачи, материалисти по убеждение. Теглиха и заеми преди 10ти, които също са в куфарчетата! Така че, може и това да е била целта на куфарчетата и чувалите с пари дето си поделиха - да се унищожи страната."Идеята" им - имат мисия да строят комунизма по нов начин, затова си раздават парите на народа (нали по конституция всичко беше народно). Могат спокойно да бъдат съдени, ако има воля!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
(продължение)ТА СЕГА "КО ПРАЙМЕ"-ЗАДАЧАТА Е ИМАГИНЕРАНА-НЯМА РЕАЛНО РЕШЕНИЕ.БЕЗ РЕАЛНО ДОКАЗАНО СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ -ШВЕЙЦАРИЯ НЕ ДАВА НИЩОЗНАЧИ: "ЯЗЪК ЗА ГИРУНТИЯТА"ПО ЗАКОНА НА "ДЪНИНГ-КРЮГЕР" СЪДЪТ Е В ПЪРВАТА ЧАСТ НА КРИВАТА-ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ-МАЛКА КОМПЕТЕНТНОСТЗА ЧИТАТЕЛИ И ЗРИТЕЛИ-ПОРЕДНО ЗАБАВЛЕНИЕИНАЧЕ ТЕЗИ ПАРИ СА НАШИ--СВАЛЕНИ ОТ ГЪРБА НИА РЕАЛНО"ЛУКАНОВ И Сие" СЕ ОКАЗАХА ПРОСТИ-РАЗДАДОХА" ДЪРЖАВНОТО СОЦИМАНЕ" НА НЕПОДХОДЯЩИ ЕСНАФИ.ЖАЛКО
10
0
 
2
 
! Отговори
"БЪЛГАРСКА РАБО преди 5 години
ДАНЪЧНО-СЪДЕБНИ ЩУРОТИИТОВА НЕ Е СЪД А ИЗНУДВАЩА ИНСТАНЦИЯПАРИТЕ НА ТОЗИ "БИЗННЕСМЕН"-РЕАЛНО *** НЕ СА НЕГОВИ-ТОВА СА ПАРИ НА БИВШАТА "СОЦДЪРЖАВА" ПРЕХВЪРЛЕНИ МУ ЗА "ОТГОВОРНО ПАЗЕНЕ"-ХОРАТА КОЙТО ВЗИМАТ РЕШЕНИЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ СА ДРУГИ-ВЕРОЯТНО ИЗВЕСТНИ НА СЛУЖБИТЕ.ВЛАСТИМЕЕЩИТЕ ИМАТ 2 ВЪЗМОЖНИ РЕШЕНИЯ:1/ РЕВОЛЮЦИОННО: РАСТРЕЛВАТ СЕ ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА ИМАНЕТО-ПАРИТЕ ОСТАВАТ ПОДАРЪК ЗА ШВЕИЦАРЦИТЕ2/ ОСЪЖДАТ ГИ-НА ПРАКТИКА НЕ МОГАТ ДА ГИ ОСЪДЯТ ЗА ВЛОГА-ШВЕЙЦАРИЯ НЕ БИ ДАЛА ПАРИИ СЕГА: "КО
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива самички си хващат пътят по големият свят,само веднъж да ги изпуснат от правосъдието.Пример: родителите му.
8
0
 
7
 
! Отговори
слонът в магазина преди 5 години
На всички ни заплатите бяха горе долу една категория около 200 лева +/- и право на малко жилище (30м2 на човек) и едно вилно място. Затова не ми е ясно защо няма партия или огранизация която ясно да формулира че, за да има справедливо общество, наистина да се пребори корупцията и да се започне на чисто.. трябва да се изиска от всички излюпили се веднага сле 10ти "бизнесмени", ДА ДОКАЖАТ ПРОИЗХОДА НА НАЧАЛНИЯ СИ КАПИТАЛ!Може да им ги е дала партията, но парите пак са КРАДЕНИ! Каква икономика могат да "развият" такива пари? На какво друго дередже може да е БГ докато не се изчисти този цирей!
7
0
 
5
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
ЯВНО БАЩА МУ Е УСПЯЛ ДА ПРАТИ КУФАРА ДЕТО БЕШЕ НАТЬПКАН С кока кола И СЕГА ИМАТ ВЬЗМОЖНОСИ ГОЛЕМИ.ДА ПЛАТЯТ ГАРАНЦИЯТА .
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя само 5 млн лв имал в касети в банката кеш, колко ли има още по други банки или в буркан бaнк? десетки милиони, най-вероятно. а баща му? майка му? платили ли са данъци на тези пари или са незаконно забогатели?!? хората се чудят как да свържат двата края ден за ден, тоя сополанко тъне в милиони с неясен произход. мафията е на всички нива. няма такава държава...
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С една дума, който е откраднал достатъчно пари, може да си купи свободата
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия 500 000 лв откъде са?! Нали са получени, вследствие на престъпния им бизнес? Ооо, забравих, че оше не е доказана вината!,!!Нали се сещате кога ще ги осъдят....
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия гаранции с кви пари ги плащат?Нали уж всичко им е запорирано?Или при нас всичко е на ужким?Кьовеши само може да ва упраи!
2
1
 
20
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Вижте "произхода" на майка му Маринела...крадливи комунисти и в чepвата...Още един партиен спонсор изгоря....В САЩ - щяха да хвърлят цялата българска фамилия Капоне в затвора ... да им конфискуват имуществото...и да хвърлят ключовете!У нас Вълчо - се "поболява"Гиди и мундарите червени!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези пари могат да ги конфискуват като мръсни пари. И да искат още.