Кмет от ГЕРБ осъди Нинова за 2 000 лв., тя пък не му ги дава

Васко Стоилков дава червената шефка на съдия-изпълнител
79
Кмет от ГЕРБ осъди Нинова за 2 000 лв., тя пък не му ги дава
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кметът на Сливница Васко Стоилков от ГЕРБ осъди соцлидерката Корнелия Нинова за клевета, защото казала лъжи за него по време на събрание на БСП преди последните местни избори.
 
"Преди предишните местни избори през 2015 г., както и в момента се случва, от БСП започнаха да използват клевети и лъжи", коментира той.

По думите му съдът се е произнесъл в негова полза на три инстанции.

"Заведох дело и осъдих г-жа Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, след обжалване – Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това са и трите инстанции, няма право на обжалване, това е окончателно решение", посочи той.

Оказа се обаче, че червената шефка не  си била платила дължимото според съдебното решение.

"Още утре със съдия-изпълнител ще си събера средствата. Те са 2 000лв. Ще ги даря за детската градина в Сливница. Предвид всичките й имоти и участия, явно има достатъчно средства. Недоумявам защо още не ми ги е превела", каза още Стоилков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До расатеИМАШЕ ОПАШКИ, ЗАЩОТО ХОРАТА ИМАХА ПАРИ, А СЕГА ПАРИТЕ НЕ СТИГАТ ЗА НИЩО И ИМА ЗАЛЕЖАЛИ СТОКИ, КОИТО ОТ МАГАЗИНИТЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ НО НЕ СЕ ДАВАТ НА БЕДНИТЕ.
48
6
 
19
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
47
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 45Класическите комунисти и тяхните наследници:- преди 9'ти обират мандри, маслобойна и колбасарници- след 9'ти откраднаха цялата държава- след 10'ти приватизираха откраднатото след 9'ти
46
4
 
22
 
! Отговори
расате преди 5 години
До АнонименБСП (преди БКП) никога не е била, не е и няма да бъде свястна алтернатива на който и да е управляващ! Наистина или паметта на хората, живяли преди 10.11.1989, е много къса, или по-младите слушат небивалици за "хубавото Татово време". Нищо хубаво няма да се редиш на опашка за продукти от първа необходимост, да чакаш с дни и нощи на опашки за телевизор или пералня, да се молиш на властимащите да си купиш апартамент, да чакаш с години да ти излезе номерчето за Жигули в Мототехника.
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунист до комунист , що е то ? ГЕРБ до БСП !
44
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 26"Какво значи комунист...?"Най-кратката дефиниция за класически комунист е - крадец !А веднаж комунист, означава два пъти крадец - и преди, и сега !
43
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАБВ не са патерица на герберите! Но вече си мисля,че е добре да се обединят с левите и всички леви заедно с БСП.
42
14
 
17
 
! Отговори
Луд преди 5 години
Ако БСП е алтернатива на каквото и да било, значи или сте *** или шапката ви стяга. То бива да ви е къса паметта, ама това граничи с малоумие. Ще се молите за крадците ГЕРБ, само след година управление на БСП.
41
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То само *** да са. То има едни такива отвратителни гербави фейсбук групи, едни глупости ръсят. Страшно е. При комунистите пропагандата нищо не беше пред тиквундерската-пеевската-пикаджийско-порнографската пропагандна машина.
40
7
 
10
 
! Отговори
Мое мнение преди 5 години
Не мислите ли,че ако това беше вярно нямаше как да не излезе до сега от устата на някой"независим" прокурор като Гешев вместо да чака на пудела Биков и *** стията Гърневски и някакъв анонимник, който не показва нищо черно на бяло
39
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точкаМногократно осъдения ББ не е лъжец та тя ли... важното е че и вървят добре съдебните дела с Бочко.
38
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, ако са лоши БСП да изберем по-лява партия, то всичките олигарходесни са по-зле от БСП и гепят по на едро. Какво предлагате АБВ - патерицата на ГЕРБ ли. БСП категорично е по-малкото зло и единствената алтернатива на Шайката.
37
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А стотиците хиляди евро обезщетения за гаврите с Иванчева и за изтръгването на "правилни" показания ГЕРБ ли ще ги плаща или ние, българският народ...
36
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважаеми българи, цялата шайка е развързала кесията и наводни интернет с ***. На евроизборите или ще сме всички срещу герб и патерици, или ще четете още повече гербава пропаганда до втръсване. Вие избирате.
35
8
 
11
 
! Отговори
голямата скръндза преди 5 години
Тази за н'екви си 2000 лв се прави на ощипана! Няма социалист, който дори и за 50 ст. да не се прави на ударен и да се ослушва, че и Нинова така !
34
11
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Стоилков, можеш да си ги приспаднеш от тия, дето Борисов трябва да даде на Йончева;)))Инак, *** е зла, паре не дава на герберите. Така и трябва.
33
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова разчита на нов 9-ти септември и затова няма намерение да плаща.
32
8
 
17
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Запор на всичките й сметки на тая истеричка!
31
7
 
24
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Комунист пари и оставка не дава. Факт.Ако е за друг обаче да ги даде, ще опищи света.
30
6
 
23
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
По-скоро от вол ще потече мляко, отколкото тази особа да се подчини на съдебно решение.Може пък някой да ми напомни названието на душевната болест на особата. Може да се казва и безконечен цинизъм и нарцизъм. Но има достатъчно безумни нейни последователи, защото лудостта е заразна.