Оставиха биячите от Габрово в ареста, местят ги в Търново

И тримата са осъждани, лежали са и в затвора
Обновена: 11 апр 2019 16:55 | 11 апр 2019 16:55, Камелия Цветанова
62
Оставиха биячите от Габрово в ареста, местят ги в Търново
Венцислав Димитров е пострадалият продавач. Снимка: кадър Нова тв

Окръжният съд в Габрово остави в ареста тримата роми, които биха продавач в неделя вечерта, защото им направил забележка.

Още по темата
Заради напрежението в града обаче те ще бъдат преместени в ареста във Велико Търново, за да се избегнат евентуални инциденти като снощния щурм на следствения арест.

Тримата биячи са криминално проявени и многократно осъждани, обясниха от прокуратурата.

Йордан Асенов има завършен пети клас, а по-големият му брат - Петко, е абсолютно неграмотен. Племенникът им Никола Монев пък има завършен седми клас, но също не може да чете и пише.

Йордан е извършил нападението в изпитателния срок на присъда от 2016 година, когато е осъден условно на 1,3 г. за извършено противозаконно отнемане на автомобил.

Петко Асенов също е неколкократно осъждан - последната му присъда е от 2015 година за кражба. Изтърпял е 8-месечното наказание и е освободен от затвора през април 2016 година.

Племенникът Никола пък е лежал за грабеж като непълнолетен, излязъл е през юли 2017 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
абс преди 5 години
виште какви досиета имат тези красавци -мърляци заради тях да страдат нормални ромино и държава
36
0
 
1
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 5 години
Абе тия биячи колко време са лежали в затвора,че не са успели да ги превъзпитат? Я пак в дранголника за по 20г. оковани и по 12ч. само нощен труд да не видят слънцето 20г.
35
0
 
1
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Политика на некадърност, арогатност и кражба. Ако имаш 1000 кв апартамент в коптор(Казанлък/Габрово ,а скоро и насякъде в БГ) има ли смисъл от тях питам аз отоговора оставям на вас
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Питам се каква е тая наша правосъдна с-***?При султан Ердоган тия тримата нямаше да оцелеят, вероятно щеше да им отреже главите и да ги изпрати на майките им в колет за 8ми март.
33
0
 
5
 
! Отговори
Завършил седми клас преди 5 години
И какви работи научаваме покрай тоя случай! "Никола Монев пък има завършен седми клас, но също не може да чете и пише". Как може някой да завърши седми клас, а да не може да чете и пише. Какви учители са го учили, за какво са му писали оценки? И дали и сега продължават да ги "учат" все така? Къде е министерството на образованието да ги провери.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам да ги оставят в парламента..ще ядат кюфтаци с своите избиратели..
31
0
 
13
 
! Отговори
да преди 5 години
Името ни дайте на този добре охранен с нашите пари прокурор! И на добре охранените му деца! Да го преместят на хранилка при тези, които защитава- при ромите! И името на този добре охранен съдия, който даде условни присъди на биячите във Войводиново! И на добре охранените му деца! Защо имената им се крият? Да не би да се срамуват? Или искат да продължат да се охранват от Българи докато работят против Българите?
30
0
 
18
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо не ръкопляскате на габровци?
29
0
 
33
 
! Отговори
Отново... преди 5 години
Днес 11.04.2019г около 18ч в гр. Пловдив, кв.Изгрев, пред пицарията до у-ще "Симон Боливар", възниква спор между двама клиенти-българин и "ром".По време на спора, "ромът" вдига един стол и удря българина.След намесата на персонала на заведението, "ромът" е задържан и е извикана полиция от близкото 6-то районно, но малко преди идването и, той успява да избяга.Следете, дали тази новина ще се появи някъде из медиите, защото най-вероятно е да се потули.
28
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега в Габрово, скоро и в останалите населени места.
27
0
 
32
 
! Отговори
Александър преди 5 години
Управата да започне да си върши работата,защото на народа му писна и ще вземе нещата в свои ръце-Иначе промяна няма да има!Браво на ГАБРОВЦИ!РЕСПЕКТ!
26
0
 
41
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
Единственото мъжко е реакцията на момчето, Венцислав. Нито дума не прочетох за него и в негова защита. Родом от Габрово съм, но не живея в града. Говорих с негови клиенти..всички го харесват. Защити колежката си, работното си място и останалото, което ни крепи като народ!
25
0
 
23
 
! Отговори
решение преди 5 години
Когато един човек живее в къщата ти и безчинства и подлага на тормоз останалите й членове , какво правите? Изгонвате го от къщата, нали? След като десетилетия наред този етнос не може да се впише в тази държава и след като този етнос е припознат за свой от някоя друга държава какво следва? Отнемане на правото му да е български гражданин и изпратен там , където ще се интегрира по лесно при своите си братя и сестри .
24
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
никой не комнтира обаче защо прехвалената полиция и следствие ги пуснаха първоначално, особено след като се вижда какво правиха на записите? всеки път ли трябва хората да щурмуват районното с камъни, за да си свърши някой работата?
23
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има някакъв контрол на раждаемоста. Светът няма нужда от неграмотни и агресивни.
22
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има смъртно наказание. Явно някой хора затвора не може да ги оправи. Тия са напълно безполезни
21
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който е от Търново, моля организирайте протест! Сега е момента!
20
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес в Габрово една *** не се е показала.Дерзайте, българи, защитете се - вас, вашите близки. Защото няма кой да ви защити.
19
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДАЙТЕ ИМЕТО НА ПРОКУРОРА,КОЙТО ГИ Е ПУСНАЛ,ПРЕДИ ДА СЕ РАЗШУМИ СЛУЧАЯ!!КАК МУ Е ИМЕТО НА ТОЗИ "МАГИСТРАТ",КОЙТО ОСВОБОЖДАВА РЕЦИДИВИСТИ С 15 ПРИСЪДИ!!ОТ "ПРАВОСЪДНАТА" СИСТЕМА ТРЪГВА ВСИЧКО!!!
18
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
17, няма такъв съдия, защото те е имало повдигнато обвинение против тия. Съдията не може да "пусне" някой който не е бил "хващан" изобщо.Не се връзвайте на инсинуациите на гербаджиите и милиционерите.Питай кой полицай ги пусна след първия арест и кой е бил дежурен прокурор на 7.04.