Лютви Местан отново с 10 000 лева гаранция, имал с какво да я плати

Тя беше отменена само няколко дни по-рано
19 апр 2019 15:10,
23
Лютви Местан отново с 10 000 лева гаранция, имал с какво да я плати
Снимка: архив, Булфото

На лидера на ДОСТ Лютови Местан бе наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер 10 000 лева с постановление от окръжна прокуратура Кърджали.

Още по темата
След катастрофата, която отне живота на 6-месечнто бебе, на Местан бе наложена същата парична гаранция, която обаче бе отменена заради неясноти относно имущественото състояние на обвиняемия.

Проверка обаче установи, че Местан е декларирал 87 хиляди лева пред Сметната палата през 2017 г.

Това даде всички основания на Окръжния съд да наложи окончателната гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само колата му струва два пъти колкото е декларирал за финансовото си състояние. Мръсни крадци, но нищо няма да му направят, защото хората които управляват и съдебната ни система са същите корумпирани ***
15
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То,че няма да го осъдят е ясно ,защото до сега нямам спомен някой политик да е влязъл в затвора,но пък му правят усилена предизборна къмпания,и виж го цъфнал пак на жълтите тавенца
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е ако се чудят дали може да си плати гаранцията, то как го пуснаха срещу гаранция?или имат гаранция че ще си плати гаранцията, а той дефакто не си плаща гаранцията, само гарантира че може??
13
4
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Убава работа ама българска...
12
1
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Абе дайте на човека седем осем бона джоб парасъ там да може си купи баничка . Апропо той още ли ходи с оная щангистка? Ширинката къде се клати?
11
2
 
31
 
! Отговори
... преди 4 години
А бе да му наложат 100 000 гаранция и да видим как ще я плати, след като има само 87 000. Аре де, ама не ви стиска, май от турция скръцнаха със зъбки и *** от окръжния върнаха 10 хилядната глоба. Ти пикaя на държавата умрялa...
10
8
 
4
 
! Отговори
melez преди 4 години
ne prekalavate li.....
9
2
 
28
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Като няма с какво да я плати, ще стои в пандиза. Щом е карал с НЕСЪОБРАЗЕНА скорост.Въпреки че съм сигурен, че той действително изпитва вина и скърби за детенцето, щом е извършил престъпление да си понесе вината. А не като Ставински да се крие като мишoк в Русия под влиянието на руски дипломати.
8
2
 
35
 
! Отговори
не бъдете наивни преди 4 години
Ако някой смята,че Местан ще бъде осъден дълбоко греши!Политик на политика око не вади!
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Завалията! Ми,той много беден бил.
6
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоест, отменената гаранция е била по съмнение за малоимотност? Ние наистина живеем в ужасяващ фарс! От отмяна на парична гаранция не следва ли задържане?! Аман от *** в тая "държава"!
5
5
 
17
 
! Отговори
Джорж преди 4 години
Кво *** грее мене че местан е бласнал кола ...те секи ден *** дестки по патищата...кма закон й там е написано виновния плаща или в затвора...питайте следователите а после съда...аз си лупам пражолете и си пия хирата па да става каквото има да става,йие не определяме съдбата си тя е написана от оня горе само дето не си я знаем...затова живей за мига
4
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я, какъв ефект има винаги след реакциите на хората он-лайн, чудя се какъв ли ще е ефекта ако народа решимда се възмути на живо... и мечтая да го видя!!!
3
1
 
32
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Жив да го ожалиш бедняГата няма и сто хилядарки да му сберем по някой лев, че току виж олабил положението. Вече съвсем сериозно не вярвам да получи справедлива присъда поне у нас за едни от определена прослойка считащи се незнайно защо за ВИП персони такова животно нЕма.
2
1
 
55
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Убиваш бебе - 10 000 лева. Не правиш нищо - 20 години.
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гаранцията трябва да е в долари например 50 хиляди долара.