Полицай, осъден за смъртта на Чората, се предаде сам

Мирослав Писов определи присъдата като абсурдна
Обновена: 20 апр 2019 22:56 | 20 апр 2019 17:13, Екип на Bulgaria On Air
61

Единият полицай от осъдените на 7 години затвор по делото "Чората" се предаде доброволно в ранния следобед в полицията.
Още по темата
Мирослав Писов по време на специализираната полицейска операция през 2005 г. е работел като полицай в МВР.

Той каза, че получил обаждане на телефона си, че трябва да се яви в полицията, за да бъде задържан и приведен в затвора, предаде Bulgaria ON AIR.

Писов беше категоричен - той и четиримата му колеги Иво Иванов, Борис Механджийски, Георги Калинков и Янко Граховски по време на полицейската акция срещу наркоразпространението и склоняване към проституция са изпълнявали професионалните си задължения и не са причина за смъртта на Ангел Димитров.

Той определи присъдата като абсурдна и политическа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не одобрявам убийства на който и да е,без значение кой е или от коя партия е,а за престъпниците има затвор,да лежат в затвора,а не да ги убиват!
28
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
такива като чората, шмората, очичките и т.н. *** и без съд и присъда на никого нема да липсват. колко деца са убили с дрогата си? колко момичета са изнасилили и склонили към проституция?
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНДа осъжат човек,без дори да знае ,че е осъден и без да получи навреме документ е престъпление.Бяха смазани не само герберите и депесарите,но виждам,че и Нинова трепери,така не се прави и не се управлява,от една диктатура да попаднем на още по-смразяваща и страшна дикататура.Виждам,че освен финансите и фирмите които получиха,искат да махнат и всички български партии,т.е. да обезглавят напълно страната,а това не може да е добре за България.
26
9
 
8
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Е хубаво ама. Айде наказанието да е 5 *** мъже да го натискат наведен половин час с ръце на гърба, ако оживее оживее. Това е справедливо наказание. И пак не е библейското.
25
8
 
27
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДРОГА ВИНАГИ ЩЕ ИМА!!!НИЕ ГРАНИЧИМ С ТУРЦИЯ А ОТ ТАМ ВИНАГИ ЩЕ ИДВА МАРИХУАНА И ХЕРОИН!СИНТЕТИЧНИ ХАПЧЕТА СЪЩО!!!ПРАКТИКИТЕ С ПОБОИЩАТА ОТ ПОЛИЦАИ ПРИКЛЮЧИХА ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ!!!ТОЧНО ТАКИВА КАТО ТЕЗИ УБИХА СВИДЕТЕЛЯ ПО ДЕЛОТО МИРОСЛАВА ОТВЛЕЧЕНА И УБИТА В ПЕРНИК!! ЗАКАРАХА ГО В ЕДИН АПАРТАМЕНТ ОТ ГДБОП И ГО ЗАСТРЕЛЯХА С ПИСТОЛЕТ ЗА ДА НЕ ГИ ИЗДАДЕ, ЧЕ И ТЕ СА В КЮПА!ПРИСЪДИТЕ ИМ СА ПРЕКАЛЕНО МАЛКИ!!!АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ БИЯТ ХОРА С ЦЕЛ ДА СИ ПРИЗНАЯТ НЕЩО!
24
1
 
14
 
! Отговори
бай Спиро преди 5 години
Все едно дали полицаите са прекалили с насилието при задържането на престъпника. Няма значение дали са виновни или не. Има значенение единствено това, че това "дело" не е прецедент, а правило, по отношение на това, че се точи ...амнайсет години.Правосъдието е воденичния камък на шията на българското общесво !
23
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чората беше един престъпник.
22
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подигравка! После се чудим защо като видят бой на улицата и хората не смеят да се намесят, а само снимат с телефоните си.... от утре и полицията няма да се намесва вече
21
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да лежи хич не ми пука,както на тях за нас.
20
19
 
33
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Полицаите убили наркодилъра престъпник Чората заслужават награда.Сега вече полицаите ще ги е страх да докоснат престъпник за да не ги съди.
19
18
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Това с осъждането на полицаите е глупост.
18
9
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОСЪДЕНИ СА, ЗАЩОТО ОСЪДИХА БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ ЗАРАДИ ТЯХ И ВЕРОЯТНО БОРИСОВ СЕ Е НАМЕСИЛ ЗА ДА НЕ ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО КАТО ИМ ВЪЗОБНОВИ ДЕЛОТО И ГИ НАТИКА В ЗАТВОРА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО!!!АЗ ПРЕДИ ГОДИНИ РАЗБРАХ, ЧЕ ПОКАЗАНИЯТА КОИТО СЕ ВЗИМАТ ОТ СЛЕДОВАТЕЛИ МОЖЕШ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ТЯХ В СЪДА!!! САМИТЕ РАЗПИТИ СА БЕЗСМИСЛЕНИ ПО ТАЗИ ЛОГИКА!!ПИТАЛИ ГО БИЛИ КОЙ ДАВАЛ ДРОГАТА И ГО СМЛЕЛИ ОТ БОЙ! ПОВДИГАШ МУ ОБВИНЕНИЯ НА НЕГО ЗА ДРОГАТА КВО ГО ПИТАШ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТИ КАЖЕ!
17
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите са изпълнили убийството но заповедта тогава я даде бойко като главен секретар на мвр, даже се хвалеше с това.
16
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеН 17Naprotiw, to`no ot GERP sa, no gi sydqt za nazidanie `e sa se izdynili!
15
4
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВЪПРЕКИ ТОВА СА ОСЪДЕНИ ЗАЩОТО НЕ СА ОТ ГЕРБ СТАНАЛО Е ПРЕДИ ГЕРБ ТОВА ДЕЯНТИЕ!!!АКО БЯХА ОТ ГЕРБ НЯМАШЕ ДА ГИ ОСЪДЯТ!!!КМЕТА НА ТРЪН ОТ ГЕРБ ПРЕГАЗИЛ ДЕТЕ СВОБОДЕН!ОНЯ ДЕТО УБИ РЕСТОРАНТЬОРА И ОБВИНИ 6 ГОДИШНО ДЕТЕ И ТОЙ ОТ ГЕРБ СВОБОДЕН!ЦВЕТАНОВ И ЦАЧЕВА СВОБОДНИ!БОРИСОВ НЯКОЛКО ПЪТИ ГО ЗАПИСВАХА И ТОЙ СВОБОДЕН!АКО НЕ СИ ОТ ГЕРБ И СИ ПРЕСТЪПНИК ТЕ СМАЧКВАТ НО АКО СИ ОТ ГЕРБ ВСИЧКО Е ТОЧНО !
14
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашия съд най-накрая се сети да осъди тия, но чакаха Европейския съд за правата на човека да им каже, че има престъпление и тогава . Иначе упорито мотаеха делото, редуваха фалшиви експертизи с лъжи. Някои от експертите по делото удобно се обесиха.. И така минаха 14г. Питам се кога ли ще се сетят и за дерото срещу Чакъра, когото гръмнаха с гранатомет? Там също имаше присъда срещу БГ от Страсбург, а онзи с мушамата командваше операцията по задържане...
13
8
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
2 ПЪТИ ГИ ОСЪДИХА ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО ТЕЗИ!!ПЪРВИЯ ПЪТ ВЪРНАХА ДЕЛОНО НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ И ТАКА СЕ СПАСИХА!ПОСЛЕ ВТОРО ДЕЛО КЪДЕТО СЕ ИЗМЪКНАХА ПО ДАВНОСТ, ЧЕ БИЛО ИЗТЕКЛО ЩОТО ИМ ПОВДИГНАХА ОБВИНЕНИЯ ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО И ТО НАЙ-НИСКА СТЕПЕН ПРОКУРАТУРАТА ПРЕСТЪПНА СЕ ОПИТА ДА ИМ ПОМОГНЕ!ТОВА Е 3-ТО ДЕЛО-------------ЧОРАТА БЕШЕ ПРЕБИТ И УБИТ ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА!!!МНОГО ХОРА СА УБИВАНИ ПО АРЕСТИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА ЗА ТОВА НЯМА ДА ГИ ЗАЩИТЯ ГРАМ !НАСИЛСТВЕНО ВЗИМАНЕ НА ПОКАЗАНИЯ)!
12
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха абсурдна.Вързали са някакъв и са го оставили да се задуши.Тва дали е престъпник или не е престъпник го решава съдът.Или според вас полицайте трябва да решават всичко -кой е виновен,кой невинен и какво наказание да изтърпи.Ми то тогава всички престъпници ще станат полицай защото ще могат да правят каквото си поискат.Боли ме фара за Чората дори не го знам кой е.Но въпросът е принципен.Като го виждат че умира би трябвало да му окажат помощ и да викнат линейка.Не да кажат-ми той си беше умрял.
11
15
 
15
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
ВКС с председател ЛОЗАН ПАНОВ осъди полицаи, задето са си изпълнили служебните задължения да арестуват един съпротивляващ се сутеньор и наркопласьор.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 2И как ще стане това, с един голем приятел на Гоце и Боце?Как?