Северин избегна доживотна присъда, прокурата поиска 30 г.

Делото срещи сочения за убиец на Виктория по съкратената процедура
22 апр 2019 16:40,
109
Северин избегна доживотна присъда, прокурата поиска 30 г.
Снимка: БулФото

30 години затвор поиска прокуратурата за Северин Красимиров – сочен за убиец на телевизионната водеща Виктория Маринова, съобщава Нова.

Той ще избегне най-тежкото наказание предвидено в закона за такова престъпление - доживотен затвор, защото се призна за виновен и делото ще се разглежда по съкратена процедура.

Още по темата

Срещу Северин Красимиров са повдигнати три обвинения - за блудство, за изнасилване и за убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. По-рано стана ясно, че роднините на убитата Виктория са завели и граждански искове за общо 450 000 лева.

В 10 часа тази сутрин той беше доведен от затвора в Белене с белезници в съдебната зала. В залата пристигнаха и неговови роднини, а майка му започна да крещи и да буйства и беше изведена от сградата. По-късно тя припадна.

Очаква се присъдата на подсъдимия да бъде прочетена още днес в 17ч.

Виктория Маринова беше убита на 6 октомври 2018 година, а тялото й беше открито в крайдунавската алея в Русе. Заподозрян според разследващите е 21-годишният Северин Красимиров, който се опита да се укрие в Германия, но беше екстрадиран в България.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
8
 
! Отговори
чарли преди 4 години
Егати и държавата !
50
0
 
18
 
! Отговори
Манолски преди 4 години
Първо рома няма 450к да плати. Второ като го осъдят на 30 ще бачка в пандиза и ще излезе след 20 т.е. на 40 г. е в силите си готов за рецидив. Според мен на такива трябва да им пуснат ток и да се приключва завинаги
49
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предполагам че ще се обеси в килията.
48
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има само една справедлива присъда за умишлено убийство и тя смъртна присъда.Смъртната присъда е едно леко "бягство" от отговорност. Няма (не е измислено) по-голямо наказание от доживотен строг затвор.
47
1
 
1
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
И така като гледам обвиненията се досещам къде адвокатите ще атакуват 30-те г., и където е слабото място на обвинението - първата точка, обвинението за блудство. Тя ще бъде атакувана и ще отпадне, при което другите две, автоматически ще отпаднат.
46
2
 
6
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До ЕдинХахахааааа, това е в твоите представи! Нима си мислиш, че един такъв здрав и прав заплодител, истински воин на либералната демокрация, ще бъде тъй похабен в затвора? А нема да бъде оставен да наплоди, тъй важният електорат за ПП ГЕРБ?;)))
45
1
 
9
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Ни съ безпокойте, нема да лежи. Нунчев, ще го уреди;))) Докато се усетите и русенският оберфюрер на Цецко ще му даде 3 г. условно с изпитателен срок, който той ще е излежал в ареста, докато е текло делото.
44
0
 
12
 
! Отговори
до 38 преди 4 години
До АнонименНе на нас тези телефонни измами ,за уж друг убиец .Този трябва да изгние в затвора или на въжето. А за изнасилването и ДНК експертизата ,които доказват че е той убиеца не се ли сещаш.
43
1
 
8
 
! Отговори
до 43 преди 4 години
Защото не е бил сам! Затова!
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да е за еврофондове! Ако бе така щеще да нападне Йончева!
41
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте се правили на детективи, ако убиецът не е Селяйдин, защо е избягал чак в Германия, защо е заснет от камерите да бяга, ако някой е искал да премахне злощастната Виктория, точно до този ли ще опре - има си професионални убийци.Жив убиец си е.
40
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиец, изнасилвач и мародер с присъда 30 години, искан подкуп присъда 20 години, убито пеленаче-нищо.....намразих я тая държава
39
2
 
15
 
! Отговори
Rock of ages преди 4 години
Въже или разстрел е най-правилната присъда, но нещо сме станали прекалено хуманни и този *** ще трябва да го хрантутим в затвора...
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си подаде ..оставката !И ..работата -оправена !...:))))))))
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Из града се върти един слух за едни 300 хиляди лева, обещани му... ми то по 10 хиляди на година, под средната заплата ...
36
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този звяр, когато излезе от затвора, пак ще убие. Ето за това ни трябва смъртна присъда, но ЕС не дава. Добро нещо ли е ЕС.
35
0
 
1
 
! Отговори
Ломброзо преди 4 години
1/3 от доживотната присъда е от компетенцията на съда, чрез ползване услугите на вещи в занаята експерти патоанатоми! Правят пълни изследвания на лицето и примерно определят, че то има функционални показатели за максимум още 3 години живот! Осъждат го на 3 години, които намаляват с 1/3, Северин лежи 2, от които половината в Следствения арест, след това го освобождават да си почине в къщи и той прави точно това след 70 години нови подвизи!
34
1
 
31
 
! Отговори
Даниел преди 4 години
Въжето, въжето за такива и без да ги бавят много. Не искам с част от платените от мен данъци да изхранват този ***, защото нито ще се интегрира, нито ще работи, нито ще допринесе с нещо за благото на обществото. Той просто е излишен.
33
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, , вярно ли мислите че един пиклив , 50 кила с мокри дрехи, ше пречука като куче една 60 килограмова жена в разцвета на силите си?!? Този е изкупителна жертва, някой друг й е видял сметката, журналистката е тръгнала да пипа на дебело и да бърка схемите на някои големци, намесени са много пари тук от еврофондовете, а вие като първите балами се хващате на манипулацията!
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
30-ет години ще го храним и като стане на 50-ет и излезе ще отрепе първия срещнат