Местан иска в чужбина, обжалва забраната да напуска страната

Адвокатът му атакува и паричната гаранция от 10 000 лева
Обновена: 23 апр 2019 16:25 | 23 апр 2019 16:25, Камелия Цветанова
118
Местан иска в чужбина, обжалва забраната да напуска страната
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан, след като си върна шофьорската книжа, сега е обжалвал чрез адвоката си наложената му мярка за неотклонение "гаранция" от 10 000 лв. и забраната да напуска страната. Това съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура Пловдив.

Още по темата
Жалбите против постановление на разследващ орган от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Кърджали са внесени днес в Окръжен съд - Кърджали за разглеждане заедно с материалите по делото.

Местан е привлечен като обвиняем по разследването за катастрофата край село Зогорско, при което почина 6-месечно бебе и пострада семейството на пеленачето.

Лютви Местан за втори път обжалва паричната си гаранция, след като Окръжният съд веднъж вече я отмени, а прокуратурата я наложи повторно на 19 април.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наглостта няма граници .
58
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ало,правосъдието,вие само обикновени хора ли осъждате,как така ще му давате книжката-има смърт на пътя по негова вина,да взимаме ли правосъдието в нашите ръце,казвайте ако не можете да се справите.Ако за тея дето са на власт няма вина и справедливост,значи не ни трябват съдии и прокурори
57
0
 
38
 
! Отговори
123 преди 5 години
Бяга от страната щото знае че вече всички го мразят.
56
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска да се скрие в Турция при шефа си Реджеп за да отърве затвора.
55
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен, Местан няма да живее още много в България! Ще изчака да подкупи делото! Ще стане още по отвратителен на хората , и ще замине да си харчи парите по Австрия, Германия, но не и в Турция , там няма вече при кой да ходи!
54
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до турцитеЕто какъв *** гласувате на изборите.Ето за такъв бок сте гласували!
53
41
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Местан е виновен колкото и другият, дето е карал с превишена скорост.
52
0
 
42
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Може ли да се укрие в някое чуждо посолство, ако не му разрешат в чужбина?
51
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
след като си върна шофьорската книжа, сега е обжалвал чрез адвоката си наложената му мярка за неотклонение "гаранция" от 10 000 лв. и забраната да напуска страната.................следващият ход какъв е ? да обвини починалото пеленаче ? срамота и грехота !
50
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та той нищо не е направил, за да му се вземе книжката, за да му се наложи парична гаранция, за да му се забрани пътуване в чужбина (дори, за да не избяга перманентно - няма смисъл след като тук може да си дерибейства безнаказано) Кой луд ще избяга от тази съдебна система? Само жертвите биха избягали! Аллахски рай е тук!
49
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неадекватен е не само той, а и всички куки като него и политици в страната, които забогатяха и сега се страхуват за парите си. Идва видов ден и Господ ще ги съди, а не прокуратурата. Може и Аллах да е, но ще е справедливо.
48
1
 
30
 
! Отговори
Mitkyla преди 5 години
Върнахте му книжката, сега го пуснете да излиза и извън страната и после ходете го намерете....
47
0
 
32
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КОЙ ЧОВЕК -/ ОЖЕНИЛ ДЪЩЕРЯ СИ С МИЛИОН ПАРИ/ , УБИЛ -С ВИНОВНОСТ БЕБЕ- МОЖЕ ДА ОБЖАЛВА НАКАЗАТЕЛНИТЕ МАРКИ НА ДЪРЖАВАТА /БЕБЕТО Е ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС /??? АМИ АКО АЗ БЯХ БАЩАТА НА БЕБЕТО : "НЯМА МАСТУН ,НЯМА ЩЕРКА ,НЯМА ДОСТ" !!!!!!!!!!!!
46
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
агент павел вместо смирено да сведе глава, се жалва и наглее. очакваме да съди България за дискриминация (нали е от малцинствата).
45
0
 
24
 
! Отговори
teo преди 5 години
До Анонимен Турската низост е пословична, НО ЕНИЧАРСКАТА НИЗОСТ О МНОГО ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ ! БЪЛГАРИНО СЪБУДИ ЛЕВСКИ ?????!!!!!
44
2
 
27
 
! Отговори
НЕбългарин преди 5 години
До онзи ден, когато тоя ви печеше чевермета и ви говореше благо-благо. Когато ви насъскваше срещу българите ви беше добре, нали! Бяхте готови да колите българи, щтото тоя ви бе обещал РАЙ на земята. -Кога станало това бе? Ей заради такива провокатори, като теб винаги ще има планини между турци и българи! Кога ще спрете да се биете срещу вятърни мелници? В момента ти насъскваш хората с лъжливи твърдения! Аз не помня да съм мислил да коля българи, нито пък съм чул от друг турчин такива намерения
43
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейй, тоя по нагъл от Тиквата ще излезе! Местан е свършен , като политик - турците го намразиха и още ще го намразят, а на Ердоган такъв не му трябва!
42
0
 
44
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Този ДС *** ако го бяха вкарали в затвора като се скри в турското посолство, сега всички щяха да са по - добре. Вече взе и хора да убива!!! Сега ако се измъкне направо не знам..... Да му пишат и на него 30г. поне!
41
0
 
46
 
! Отговори
Този преди 5 години
Гледайте го резака политик как наглее до низост нечовешка-животните имат повече морал от това нещо.
40
0
 
39
 
! Отговори
Фахри преди 5 години
Справедливо ще е да предоставят Местан Шейтан на роднините на убитото момиченце и осакатената му майка и те да решат какво да правят с него, защото както е тръгнало накрая ще изкарат престъпника невинен или ще го пуснат да избяга при ментора му Ердоган.