Банковият обирджия от Сливен остава в затвора, за да се поправя

Съдът: Не е осъзнал напълно мотивите за крими поведението си
10 май 2019 18:00, Анисия Иванова
11
Банковият обирджия от Сливен остава в затвора, за да се поправя
Снимка: Булфото

Стефан Стефанов, който в края на март 2011 г. опита да обере банка в Сливен и взе за заложнички 6 служителки, остава в затвора. Преди седмица той поиска да бъде освободен предсрочно. Преди 8 години Стефанов се опита да обере банков клон в Сливен, като взе за заложници шестима служители и простреля охранителя Станчо Станев.

Мотивът на съдия Петър Стоицев днес е, че 36-годишният мъж трябва да даде още доказателства за своето поправяне.

Още по темата
До момента от 15-годишната присъда Стефанов е изтърпял 8 г., 1 месец и 15 дни. От работа му се приспада 1 година и 15 дни и му остават да излежи 5 г., 9 месеца и 24 дни.

14 г. и половина затвор за обирджията на банката в Сливен

В своя полза Стефанов посочи, че в затвора в Кремиковци работи и още на третия месец му е бил даден шанс да се труди. Затворническата администрация е против неговото освобождаване, защото смята, че има какво да се направи за неговото превъзпитание, съобщава "24 часа".

Според Стоицев той частично поема отговорността за стореното, но все още не е осъзнал напълно мотивите за криминалното си поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Не осъзнава мотивите за това което е направил ... ?" Е,тогава какво е осъзнал?
8
0
 
0
 
! Отговори
славно бъдеще преди 4 години
С този си стаж ще става за политик след време и може я кмет, я министър да го изберат.Само търпение му е майката,малко връзки,едно рамо и току виж изгряла нова звезда на политическия небосклон!
7
0
 
2
 
! Отговори
Алберто Сантофимио преди 4 години
Има още пет години, за да осъзнае мотивите за своето криминално поведение. Не му отнемайте този шанс. Ако и след това не ги осъзнава може и още.
6
0
 
10
 
! Отговори
Салеме преди 4 години
Как може да го защитавате тоя?Взе 6 човека за заложници,с оръжие и охранителя едва прескочи трапа.Остана инвалид з цял живот.Вие нормални ли сте?Ами ако бяхте вие или ваши роднини?
5
3
 
5
 
! Отговори
жонито преди 4 години
А бе щом след всичките тези простотии го чакат" да се поправи",това значи,че или нашите правосъдници пет пари не дават за никой и нищо,или я карат още по комунистически,което е слабо вероятно!Това ми напомня за оня "социално слаб"съдия,дето цялата гилдия му се възхищаваше за нахалството!
4
6
 
18
 
! Отговори
до кога? преди 4 години
Жалка картинка е "правосъдието "у нас тези който обраха държавата и народа и техните помагачи от съдебната власт на свобода и тънат в разкош а този *** в затвора....
3
5
 
15
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Пич не моли за милост евреите, те са безмилостни към гоите. Просто гледай, следващият обир да бъде суперуспешен - да не намерят нито теб, нито парите ти. Евреите, вервай ми, ще вият на умряло години анред за тия пари и ще ощавят още по-здраво нашите селяни прости;))), овчици витороги
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да беше убил Някой щеше да е на свобода досега някой управляващ ще се обидил че иска да му вземат парите
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
но все още не е осъзнал напълно мотивите за криминалното си поведение..................като тръгнеш да обираш банка, какъв може да е мотива ти, освен да тръгнеш да обираш банка . но за това,че се е подготвил и с оръжие, че стреля по човек, че взе заложници - едва ли ще го погалят.