Убиецът Теньо от Айтос обжалва 25-годишната си присъда

След жесток побой 20-годишната му жена почина
13 май 2019 13:47,
7
Убиецът Теньо от Айтос обжалва 25-годишната си присъда
Снимка: архив "Булфото"

Осъденият на 25 години затвор Теньо Е. от Айтос обжалва наказанието си пред Апелативен съд в Бургас. Делото е обявено за решаване. Това съобщиха от съда след днешното заседание за разглеждане на жалбата срещу присъдата, пише БТА.

Още по темата

Теньо за Ивета: Съжалявам! Тя беше човекът, който обичам!

Припомняме, че той е осъден за убийството на 20-годишната Ивета Т. Тя е починала след жесток побой, нанесен й от Теньо Е. Двамата са живеели на семейни начала. Имат и общо дете, което сега е на 4 години. А самият инцидент стана на 16.06.2018 година. Теньо Е. е осъден да заплати обезщетение на детето и на майката на убитата Ивета.

В съдебното заседание днес съдът е оставил без уважение искането на защитата за назначаване на две нови експертизи - съдебномедицинска експертиза и комплексна съдебнопсихиатрична и психологическа експертиза с мотива, че не са налице основанията за тях, тъй като експертите са дали отговори на всички въпроси свързани с причината за смъртта на Ивета Т. и са коментирали данните за употребата на наркотици от страна на подсъдимия.

Служебният защитник на Теньо Е. е поискал съдът да постанови нова присъда като промени квалификацията на обвинението в по-лека и е развил тезата за причинена смърт по непредпазливост, вследствие на тежка телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Dani ruski преди 4 години
Aber toia Tenio Gogov TR da si plati mrasen chalgar ubiec
5
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Бах мааму , къв е тоя бахър в Айтос , не е истина как се е опаковал Теньо.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно има комунистически произход. Те са насилници и изверги.
3
3
 
16
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Аз не знам, защо на такива, изобщо се дава право да обжалват, и как се намират адвокати и за такива! Трябва да си загубил всичко човешко, за да поемеш защитата на такъв! Следва, при доказано такова тежко престъпление да няма нито право на обжалване, нито на защита!
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва и да го кастрират.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адвокатите така ги съветват, та да приберат пари, но човек с достойнство най-напред не би се замесил толкова лековерно с наркотици и убийства.