Турски шофьори вкараха трима нелегални иракчани у нас

Полицията ги залови и изпрати в ареста
14 май 2019 17:30,
3
Турски шофьори вкараха трима нелегални иракчани у нас
Снимка: архив "Булфото"

По искане на Районна прокуратура - Свиленград съдът определи мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо двама турски граждани за незаконно превеждане на иракски граждани през границата на страната, съобщиха от Пловдивската апелативна прокуратура.

Още по темата

Хванаха полски шофьор, прекарвал незаконни мигранти

Ф.Ч. /45 г./ и Ш.С. /52 г./ били шофьори на товарен автомобил, с който превели от Турция у нас през ГКПП "Капитан Андреево" трима иракски граждани. След пристигане на камиона на граничния пункт, иракските граждани били оставени в тоалетните между трасетата на входящи и изходящи товарни автомобили, а превозното средство било откарано на линията за митническа проверка.

По време на извършаване на проверката на камиона, иракските граждани били установени и задържани. Те били без документи за самоличност, но в тях граничните служители намерили документи на товарния автомобил, с който влезли нелегално в България.

Определението на Районен съд - Свиленград подлежи на обжалване и протест пред Окръжен съд - Хасково, а разследването по случая продължава, уточняват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
най-добре е след като осъдят шофьорите-трафиканти, да ги накарат да осиновят трафика си и да си го вземат у дома!
1
3
 
0
 
! Отговори
гост преди 4 години
Меркел вкара хиляди ,и нищо няма .защо за един има закони евро гейски ,а за другите важат ЗАКОНИТЕ?всеки може да су вкарва мигранти колкото иска .каква е меркел ,и този ,шофьор единия се възползва от положението ,А другия НЕ може