"Краят е моето начало" - заветът на един баща

Утре е премиерата на книгата на известния италиански писател Тициано Терцани
21 май 2019 16:08,
1

 

На финала на своя живот един баща оставя ценен писмен дар на своя син и на много други, наречен "Краят е моето начало".

Премиерата на книгата, описваща голямото приключение на живота на известния италиански журналист, мистик и писател Тициано Терцани, ще се състои утре. За нея у нас говорят журналистите Георги Тошев и Якопо Сторни от Флоренция.

"Тициано Терцани казва "нека не използваме трагедията от 11 септември, за да възстановим войната, а да се замислим за стойностите на живота и осмисляне на мястото ни на Земята", посочи Сторни в "България сутрин".

"Тази книга е много важна не само за изключителната кариера на Терцани, тя е важна и за начина, по който трябва да дефинираме отношението си към живота и децата. Това е първата книга, която по толкова спокоен начин говори за раздялата с близките. Нещо, което толкова липсва сега на православните християни и на католиците. Той дава надежда на близките си да продължат живота без него, носейки го в сърцето си. Тук вече говорим за хуманиста Терцани, който е отвъд журналистическите стандарти", разказа Тошев пред Bulgaria ON AIR.

Писателят през целия си живот е отстоявал истината, а в днешно време това е много трудно, допълни Сторни.

По думите на Тошев това не е тъжна книга, а едно много хубаво пътуване през живота - книга, която ни учи как да изпълним живота си със смисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната фекална маса за префърцунени, мислещи че префърцунеността им ще замени липсата им на познания и интелект.