Ритник на бременна котка вкарва радомирец в затвора за 3 години?

Граждани събрали 1227 лева за лечението на животното
21 май 2019 17:30,
97
Ритник на бременна котка вкарва радомирец в затвора за 3 години?
Снимка: архив "Булфото"

Радомирец е изправен на съд за проявена жестокост към котка, съобщи полицията в града.

Още по темата


В кв. "Арката" местен жител ударил с всичка сила от земята лежаща в близост бременна котка. В тежко състояние пострадалото животно било закарано в столична клиника, където претърпяло операция. Котката абортирала, само едно от малките останало в утробата й.

За да осигурят лечението на котката, радомирци събрали 1227 лв. и животното било спасено.

Мъжът е привлечен като обвиняем. При доказване на вината му в съда го заплашва наказание "лишаване от свобода" до 3 години и глоба от 1 000 до 5 000 лева. Наложена му е мярка за неотклонение "подписка", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
8
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Ефективна присъда!!!
36
4
 
19
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Очевидно е един от многото за съжаление простаци в БГ, които си мислят, че всичко им е позволено и понеже нямаме държава могат да си ритат, трошат, бият когото и каквото искат. Ефективна присъда трябва. Нищо друго няма да възпита такива австралопитеци. Браво на ХОРАТА, които са се погрижили за животното. Дано повече се осмеляват да противоречат на простащината.
35
1
 
10
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Превенцията е хубаво нещо. Че няма да му дадат три години - няма да му дадат, че залъглавието на ДНЕС отново кърти - кърти си! Ако животното по някакъв начин без причина го е нападнало, одрало или прочее и аз бих постъпил като този. Но безпричинно да нараниш животно - това си е садизъм. Показва комплекси и психични отклонения. Но там съдът решава на база фактите. Способността на човек да разсъждава е и отговорност към по-низшите от него. Животни за месо и лов - да. Но за садизъм - не!
34
2
 
6
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Доктор Сър Пичук - единственото абсурдно нещо е, че ти се ползваш с гръмкото наименование "човешко същество". Откъдето и да го погледнеш.
33
1
 
4
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Вашият Добър Съсед - не се колебай да потърсиш Чичо Доктор! Натрапчивите шизофренични фантазии се лекуват успешно! С правилните медикаменти и правилната хигиена - три ледено студени душа дневно - ще оставиш тези образи зад себе си бързо! Не е необходимо да се мъчиш така.
32
24
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 4 години
Животните нямат права и не могат се поставят на едно ниво с човека. Ако този човек умишлено е наранил или убил животно, което принадлежи на някой друг тогава пострадалия може да предяви претенция за това винаги. Такова нещо като жестокост към животните или растенията е абсурдно обвинение откъдето и да погледнеш. Като че в една кланица се отнасят галантно към животните като им прерязват гърлото??
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човекът е "висш" вид само там, където е стъпил. Сиреч в саваната и джунглата човекът е едно голямо нищо. Къде е тая цивилизация?
30
23
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Котките са само служители, на дявола. Що не ритнете самия дявол, да се видите в чудо....я инфаркт, инсулт или друг човешки недостатък нали
29
40
 
7
 
! Отговори
Вашият Добър Съсед преди 4 години
Аз пък съм заливал котки и кучета със сярна киселина. Тогава бях на 15. Един от Шведите ме видя (извън населено място че много пищяха гадинките)беше с още двама. И ми вика:-Ей ко праиш уеееее....Аз пък му викам.-Експерипент уееее...И тръгнах към тия със стъкленицата и те се изпариха.*** мнооооооооооооого големи отворковци има в БГстан. Така и не можах да си набера някой друг Швед. Един друг ги обираше....
28
0
 
15
 
! Отговори
Питам преди 4 години
Заглавието изобщо не отговаря но съдържанието. До кога ?
27
6
 
25
 
! Отговори
Бобчо преди 4 години
А за ритник в главата на камериерка в хотел налагат само глоба, дето може и да не я платиш. Супер съдебна система имаме. И сега животнолюбците преди да заквичат ще им кажа, че не смятам че наказанието за тоя дето ритнал котката е голямо, напротив наказанието за камериерката бе смешно и унизително.
26
4
 
25
 
! Отговори
д-р Дрее преди 4 години
ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ. НЕКА МУ Е ЗА УРОК.
25
5
 
20
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До логика (до 19) - твоята също е сбъркана. Посочените животни се избиват за да бъдат изядени. Не се ритат, удрят в стената и изтезават, за да може *** селянин да засити комплекса си за малоценност. Или може би, ти ядеш улични котки?
24
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С жесток грабеж придружен с побой а понякога дори убийство на възрастен човек в изоставено село се наказва с условна присъда и колекция от 14,15 подобни присъди не вкарват виновника в затвора а напротив той продължава да върлува,нарамил сопи и ножове за по-сигурно.Котка да си в днешно време...
23
4
 
26
 
! Отговори
Дядо Пенс преди 4 години
А за умъртвените набори по селата кога ???!!!
22
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.....който тормози котки го застига прокоба, ....древните египтяни не случайно ги боготворят котараците...
21
2
 
10
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До vlady -пий ги тези хапчета де! Не ти ги предписват за украса, ползвай ги!
20
13
 
4
 
! Отговори
логика (до 19) преди 4 години
Днес болшинството хомо сапиенс се хранят с месо пилешко,свинско,телешко,от дивеч ......та те утре са потенциални човекоядци !!!!!
19
3
 
37
 
! Отговори
123 преди 4 години
Пуснете го в зоологическата градина при тигъра там да се пробва да рита.
18
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а за Местаня ???