Съдът не пусна Арабаджиева на свобода, преместиха я в болница

Задържаната е получила хипертонична криза
Обновена: 6 юни 2019 15:57 | 6 юни 2019 15:29,
20

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Маринела Арабаджиева, която е задържана за участие в престъпна група и пране на пари, е била преместена в болничното крило на Софийски затвор, защото получила хипертонична криза, съобщава 24 часа.

Това се е случило след като апелативният спецсъд отказа да я пусне на свобода, с мотив, че тя може да извърши и друго престъпление, т.е. да изфабрикува документи.

В същото време се признава, че тя няма как да повлияе на свидетелите, тъй като от разпечатките на мобилните й телефони, намерени в помещенията, които тя и съпругът й Ветко са обитавали в Испания, става ясно, че тя не е общувала със свидетели по делото.

Още по темата

Съдът също така е изтъкна, че обоснованото предположение по отношение на обвинението за пране на пари е разколебано, още повече, че по него не е работено през последните месеци.

Съдиите посочват, че освен петте милиона лева, които бяха намерени в банкови сейфове, по отношение на прането на пари обвинението не е надградено.

Преместването на Маринела Арабаджиева в болничното крило е било разрешено от прокурор и е по искане на лекаря от следствения арест, който не могъл да овладее кризата. Освен това на Арабаджиева ще й бъде направен преглед от кардиолог в болница "Св. Екатерина" заради проблеми със сърцето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
Не съм експерт, но.. преди 4 години
Каква наивност... разбира се, че тя няма да контактува лично със свидетели по делото, за тази работа се грижат други хора, най-често здрави момчета с черни тениски и тъмни слъчеви очила
15
1
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
сценария е известен и този филм сме го гледали и му знаем краяследва кома а след като излезе от кома ще съди страната че не и е била осигурена по мека тоалетна хартия в затвора и прозореца е бил с 2см по малък от нормалното а и дюшека е убивал от което не е спала няколко нощи лошо седларов ..лошо
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А га яде кифтета защо не рива
13
1
 
14
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 4 години
АЛО, СЪДИИТЕ... НЕ В БОЛНИЦА, А В ЗАТВОРА А ПРЕМЕСТЕТЕ!!!
12
0
 
15
 
! Отговори
fg преди 4 години
Айдее почна се.
11
2
 
15
 
! Отговори
Реално преди 4 години
Всички ги знаят , че са бандити. И то ЧЕРВЕНИ... Ама партията майка няма вече как да ги покрива. Иначе за болежките сигурно не лъжат хората. Огромна е разликата от това да ходиш по халат в Маринелата , по джапанки в двореца в Испания , да се качиш на частния самолет и да хвръкнеш да вечеряш в Париж или да излезеш на джамборе с една от 50-те коли за по над 200 бона с това да си в Софийския. Ама риск печели , риск губи... Като си решил да ставаш от маститите , рано или късно и идва деня за зандана
10
2
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Струва ми се, че практиката на Специализираната прокуратура и специализираните съдилища СНС и АСНС е да държат арестуваните 8 месеца, през което време те едва не полудяват, сетне съдът от първа инстанция им залепва 15-20 години - все едно че са най-големите престъпници на БГ, а второинстанционният съд все още не е се произнесъл за Иванчева и Петрова и тогава следват Баневи, Арабаджиеви и Стайкови. Спецсъдилищата са творение на ГЕРБ за смачкване на избраните за жертви, нещо като спецтрибинали.
9
9
 
4
 
! Отговори
Иван Ушев преди 4 години
Хеморагичната криза настъпва внезапно и се отключва от различни поводи. Ако първите 24 часа не се овладее, бързо може да се стигне до смърт. Учудващо е мнението на съдиите от Апелативния наказателен съд жената да не бъде освободена за лечение. Не вярвам в лекарските заложби на съдия Ушев и ако недай си боже жената умре, което хич не й пожелавам, защото до осъждането й тя е невинна, халал да е на това специализирано звено, което заедно със СпП си завоюва името на "специализирана инквизиция"...
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките мутри много страшни, като ги опандизат и горките болнави ставвт. Щом са толкова болнави Данс да ги измете всички? Аз мислех че са страшни те едни нежни болнави... Удрии всичките наред. Женчовци.
7
3
 
19
 
! Отговори
Оооле преди 4 години
Сигурно е трудно да си милионер. Всичките са толкова болнави. Например Ценко Чоков, той само от бубонна чума не се е разболял още.
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на 4-тата и 5-тата снимка прилича на женски полов орган вместо уста. *** блят !
5
11
 
15
 
! Отговори
Престъпника от Банкя преди 4 години
Време е и Тиквата да ги последва!!
4
5
 
34
 
! Отговори
Маринел Вълкодавски преди 4 години
Ахаааа, криза! А когато набиваше пържолите напреко, криза НЕМАше?
3
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Испания, Италия или там където са били нищо им няма. Докарат ги в родината и хоп - непоносимост....Бря, бря, бря.......как стават тез работи ....
2
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като разпродадоха заводите на България не вдигаха кръвни нали
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ко им прайте в тия арести всичките се разболяват...