Приятели на загиналия моторист искат кмета на Костинброд в ареста

Близки на Игнат Славков излязоха на протест пред общината
Обновена: 3 юли 2019 14:41 | 3 юли 2019 14:27, Анисия Иванова
47

Приятелите на загиналия моторист в Костинброд излязоха на протест пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент. Според тях значително се различават версии, които се лансират след смъртта на Игнат Славков.

"Кметът казва, че не е правил обратен завой, а той всъщност го направи, видях го това нещо. Само аз бях там, казал съм какво се е случило. Кметът прави забранен обратен завой", сподели един от протестиращите младежи пред Bulgaria ON AIR.

Трайко Младенов остава на свобода под гаранция от 5000 лева. Той няма право да напуска страната, отнета е шофьорската му книжка.

Протестиращите допускат, че кметът може и да не е видял техния приятел на пътя. И съобщиха за версия, че телефонът на Младенов е звъннал, заради което той е решил да се върне и направил фаталния обратен завой.

Недоволните граждани не се съмняват в шофьорските качества на Игнат и подчертаха, че очакват кмета да бъде върнат в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Salvador преди 4 години
Или за това,че кмета прави обратен завой на забранено място?Момчето има книжка-ДА СЕ ЗНАЕ,категорията е друга!А да питам аз-кой на кмета даде книжка и как?Защото имало една хартийка-по която, той няма право да е шофьор,не на кола-а даже и на мотопедка!И да се знае-по алчен кмет в Кброд не е имало!Колкото и да скачат неговите мажоретки-НЕ СТАВА!Ако той не махне-ХОРАТА ЩЕ ГО МАХНАТ!Цялата пасмина в общината да се маха!Общината убиха-сега народа избиват и се гаврят!
41
0
 
2
 
! Отговори
Salvador преди 4 години
Кмета кара служебна кола(а има служебен шофьор,който отговаря за мпс),в извън работно време по лични нужди(с цялото домочадие)!Кмета извършва нарушение на пътя и загива млад българин!За каво е виновен моториста-за това,че кмета злоупотребява с служебно положение(постоянно е забелязван в разни заведения, в извън работно време на служебен автомобил)!?За това,че на това място ,този "кмет"-не се постарал да обезапоси участъка(щото, той прави проекти от които има лапачка-водни цикли,площади и.тн)?
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По селата е метафора. Знам че е градче. То и Божурище е градче, и ги видяхме какви ги върши кмета там. А че е мутренско не мисля че е позитивно.
39
0
 
3
 
! Отговори
Диди преди 4 години
Абе тоя кмет българин ли е, защото лъже като ***!!!
38
2
 
1
 
! Отговори
55555 преди 4 години
До 30Костинброд не е изсъхнало село приятелю. Едно от най-мутренските градчета в България, има много предприятия за работа (Кока-Кола, Олинеза, Санитекс, Мулти Принт, Купчина заведения, Верига магазини, Нова Бразилия и тн.) . Не сме в 19 век. Почни да четеш преди да ръсиш *** в нета.
37
2
 
1
 
! Отговори
55555 преди 4 години
Като се замисля доста софЕанци от крайните квартали идват да работят тук.
36
0
 
4
 
! Отговори
Х преди 4 години
Жалко за моториста ,а при такива катастрофи винаги изкарват починалият виновен, хора в България няма справедливост, няма и закони.
35
7
 
4
 
! Отговори
Върховен съд преди 4 години
Без свидетелство за правоуправление, независимо дали кмета е осъществил маневра или не, е виновен единствено загиналия.Ако някой следва да понесе вина и то такава, която предполага тъмничен затвор, то този някой е собственика на МПС, допуснал същото да се озове под управлението на неправоспособен водач!
34
5
 
6
 
! Отговори
Петя преди 4 години
От всичко казано и излъчено не разбрах с какви очи излезе пред камера съвиновника за смъртта на момчето- Марио, който знае че няма правоспособност и му дава мотора си! Дано е с чиста съвест!
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инцидента е грешка, като всяка друга, но фатална...Да не е луд тоя кмет, че да убие човек по такъв нелеп начин...Мотоциклети не трябва да има по пътищата...Има си писти и полигони за такива самоубийци...
32
7
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Бая наркомани събрани на едно място, не че адвокатствам на кмета, да разследват какво е станало и да го накажат, ама като му гледам приятелите на рокера, хиче не ми е жал за него. Един чесън-овчар по малко.
31
2
 
5
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Ангел 7 - едно мога да ти кажа, ти няма как да се доредиш до органи защото точно на определението "добър човек" не отговаряш. И защо долен лъжец, причинил смърт със забранена маневра да "го оставят намира"? Може би, за да те прегази догодина по "непредпазливост" и така да те спаси от усилието да "мислиш"? Защото очевидно не се напъваш много в този процес.
30
1
 
7
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До :-( 16 - прав си. Абсолютно нередно е да се изпречиш на пътя на някой като стена, правейки забранен обратен завой, за което свидетелства грозно смазаната шофьорска врата, да лъжеш безочливо като г.ъз и да ти се размине. След като си вкарал човек в гроба. Направо сърцераздирателно беше в репортажа, когато го запитаха защо е в болница Кмета убиец, дали има наранявания? Отговора му беше - по скоро разтягания?! Гад.ен лъжец. От най долната категория, тези дето и човек да убият пак лъжат.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе кмет закон гледа ли. По селата кмета е закон. В него е хляба и ножа.
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И моториста не се е ударил в дърво или стълб, а в колата на кмета който не спазва правилника за движение. Сега ще изкарат че карал (моториста) 500.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не беше правил обратен завой и отнемане на предимство моториста щеше да е жив. Ама като знам какви са в Костинброд, с кмета нищо няма да стане.
26
1
 
7
 
! Отговори
Офф преди 4 години
Мале, колко много Костинбродски гербо-общинари са впрегнати да пишат тука!? Тралалайко ли ви поръча,а!?Щото той не може, болен бил!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
az преди 4 години
До Анониментакива глупости се пишат като си ***
24
2
 
9
 
! Отговори
az преди 4 години
До Ветрувианския човекабе ти *** ли си бе? вина има единствено за скорост моториста.И вината си я е платил.А тоя омашляк дето:1. прави обратен завой на забранено място2.прави го от крайна дясна лента а не преустроен в ляво3. мести колата и лъжесвидетелства за няколко обстоятелстваНЕВИНЕН ЛИ Е.....? Ше ми говорите сички тука *** за мотористи под общ знаменател...това говори колко сте кухи ***
23
0
 
1
 
! Отговори
az преди 4 години
До Анонимен сигурно е така НО ....като изпредварваш кола която е в дясно и тя направи маневра за обратен завой на такова място КВО ПРАЙМ А?престанете да пишете глупости като не знаете....