Мъж блудствал със 70-годишна жена, грози го 6 г. затвор

Жената била трудно подвижна
11 юли 2019 18:53, Йордан Бързаков
18
Мъж блудствал със 70-годишна жена, грози го 6 г. затвор
Снимка: БулФото

Районна прокуратура – Оряхово е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу М.Б. (на 62 години) за извършено от него престъпление, съобщават от пресцентъра на прокуратурата.

Обвиняемият Б. живее в гр. Оряхово, като бил в добросъседски отношения с седемдесетгодишна жена, която през м. септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домашен асистент.

Около 16 ч. на 13.12.2018 г. възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влязъл съседът й – обвиняемият М.Б., във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото й с вулгарни заявления и започнал да извършва блудствени действия без съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но това не спряло Б.

По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на пострадалата, която чула виковете й и се насочила към дома й. При внезапната й поява обвиняемият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ.

Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото й.

Разпитан в хода на досъдебното производство М.Б. не се признава за виновен като дава противоречиви обяснения за случилото се.

Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда. Ако бъде признат за виновен го очакват до 6 години затвор.


18
Още по темата: ОряховоКримиТемида
Още от Темида
Делото срещу Евгени Крусев тръгва наесен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
8
 
! Отговори
той преди 4 дни
из.од
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Добиче... Намерил за какво да влезе в дранголника.
3
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Такива са за електрическия стол направо
2
1
 
20
 
! Отговори
Гадняр преди 4 дни
Режа му калбетат и на оградата му да си ги гледа.Извратеняк.
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Хора, редактори, на мен лично ми се повръща от такива новини, че даже и написани по такъв начин. Много ви моля, помислете преди да препишете сводката от МВР дословно.