Прокуратурата с нови доказателства срещу шефа на "ТАД Груп”

Съдът ще иска мярката за неотклонение да се гледа при закрити врата
7 авг 2019 22:35, Анисия Иванова
20
Прокуратурата с нови доказателства срещу шефа на "ТАД Груп”
Архив: Булфото

Апелативната спецпрокуратура има нови доказателства срещу собственика на „ТАД Груп” Иван Тодоров. Става въпрос за допълнителни разпити на свидетели, документи и данни за застрахователни дружества и държавни институции.

По информация на Нова телевизия заради тези обстоятелства обвинението ще поиска съдът в четвъртък да гледа мярката за неотклонение на Тодоров при закрити врата.

Преди седмица той бе задържан на Летище София при завръщането си от Канада и му повдигнаха обвинения за подбудителство към  кибертероризъм заради кражбата на данни от НАП. Тодоров е на свобода срещу гаранция от 100 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИВАНЧЕВА - 2
19
0
 
6
 
! Отговори
стига бе преди 4 години
Доказателствата няма да ги видим, защото са като хакнатите сървъри на аналоговите пръскачки пред НС, та затова и пред закрити врата!
18
0
 
6
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Изказвам лично мнение и не ангажирам по никакъв начин никой нито внушавам някакви негативни чувства към най голямата медийна група в България...Уважение !!!
17
0
 
6
 
! Отговори
БГ преди 4 години
това от долу го пиша .. че ако протестиращите се организират по Мейл септември има известен немалък шанс писмата да се загубят по пътя или да попаднат в папка спам....и да бъдат "профилирани лицата от протестите"
16
0
 
6
 
! Отговори
БГ преди 4 години
И друго: за пръскачки няма да говоря....но в началото беше съобщено от прокуратурата (Гешев) за хакнати 500000 мейла и паролите им...имам съмнение че става дума, не за хак а за регистрация в сайта им за доставки на "Събуей" но повече нито дума по случая... Другият вариант abv.bg ...ха,ха вероятно хората са го пропуснали но пощата стана собственост на Домусчиев през Нова Бродкастинг Груп....който иска да и вярва... Предполагам схващате логиката ми!!!?
15
0
 
7
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Не знам какво точно са хакнали младежите, което да не би трябвало да е публична информация! В редица страни това се публикува официално декември. Дания,Швеция,Норвегия и т.н Изтекоха 2 фаила : за първият, големият ясно.....за вторият имената на прокурори и следователи с егн-тата им,чудо голямо.има ги в нета пише в началото на файла. За мен беше интересно и малко изненадващо бройката им само....2400 и кусур служители на прокуратурата май бяха. Много!!!
14
1
 
9
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Имаше една песен преди време: "Родната полиция ни (г) пази... Това нашето отдавна вече не е държава... Това е територия... Та в тази територия на абсурда всичко е възможно. Тук институциите не са създадени, за да ни пазят. Основната им цел тук е да ни държат в кошарата... Точно заради това отдавна не им вярвам!... Нито на полиция, нито на прокуратура! Не вярвам и на последната простотия, скалъпена от машите на трите свинье!
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Някой Те нямат акъл, защото разрешиха на завършили милиционерско училище, да стават прокурори! И сега са изфабрикували, измислили нови "доказателства"!Това е след навлизането на гешевщината в прокуратурата!
12
1
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
ГЕРБ си хакнаха НАП ! Това и децата го разбраха...
11
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само руснаците могат да имат интерес от скандали в България
10
3
 
19
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Доказателства от Прокуратурата няма как да извадят!Нямат нито акъл да ги измислят, нито технически капацитет да ги изфабрикуват. Затова и искат делото да е при закрити врати, че втора серия на "Пръскачките" ще дойде в повече и на най-големите наивници, които все още вярват, че в България има Прокуратура, а не обикновен чумав свинарник!
9
5
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
Защо при закрити врати? Нека всички видим и чуем какви обвинения и доказателства имат! Все пак това касае всички граждани, чийто данни са източени! Прокоратурата ще скалъпи някакви нагласени доказателства и ще тикнат човека зад решетките, после ще осъдят държавата и пак ние ще платим всичко. Всички са чиновници на една корумпирана държава, натискат си столчето и само гледат какво да откраднат, а какво се случва с обикновенния човек не е важно. Важното е те да са добре...
8
1
 
23
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Чудя се, "Кой" ли ще е новият собственик на франчайза и заведенията на "Subway" за Румъния и България след Иван Тодоров?
7
1
 
11
 
! Отговори
11 преди 4 години
Има ... дpъжки ...
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В сандвичите си е ползвал свинско филе ли ? предполагам някакво такова доказателство ще извадят....може той да е хаканл и прасетата
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шумните и кресливите протестуират пак. Сега пък този бил невинен. Банкера бил невинен.
4
7
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗАРАДИ СКАЛЪПЕНОТО ОБВИНЕНИЕ И ФАЛШИВИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОДХВЪРЛЕНИ ОТ ШЕФА НА ГДБОП СРЕЩУ ТАД ГРУП ВЕЧЕ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИВАНЧЕВА Е ВИНОВНА ИЛИ НЕ !!АЗ НАПЪЛНО ОНЕВИНЯВАМ ИВАНЧЕВА И ОБВИНЯВАМ ГДБОП , ЧЕ НАКИСВАТ НЕУДОБНИТЕ ЗА ВЛАСТТА ЗА БОРИСОВ!!!
3
6
 
24
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
Голямата работа е родната прокуратура.Съсипвот бизнеси и показват, че няма правосъдие у нас.Кой поръча фалшиментото със изтичането на данни и кой беше "нагласил" компютрите на набедената "американска" фирма (която пък накрая излезе чисто нашенска).въпроси, въпроси.
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЩЕ СТАНЕ КАКТО СТАНА С ИВАНЧЕВА.НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА И ИЗМЕТИ ТАЗИ ЦЯЛАТА ПАПЛ....Ч НАРЕЧЕНА ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.
1
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трите прасета не си поплюват.Докато не го смачкат Тодоров,няма да се откажат.А тях КОЙ да ги разследва,че съсипаха цяла държава?