Петима от групата на Радо Ланеца остават в ареста

Прокуратурата е представила 6 тома доказателства
Обновена: 19 авг 2019 14:44 | 19 авг 2019 14:42,
3
Петима от групата на Радо Ланеца остават в ареста
Снимка: БулФото

Апелативният наказателен съд остави в ареста петима души, обвинени за членство в организирана престъпна група за разпространение на наркотици, с ръководител Радмил Ранов, съобщават от прокуратурата. С това беше потвърдено определението на Специализирания съд, съобщава Нова.

Още по темата

Според държавното обвинение престъпната група, която беше разбита на 8 август, е най-голямата до момента за разпространение на наркотици в страната.

По делото пред Апелативния специализиран съд прокуратурата представи нови шест тома, съдържащи доказателства за престъпната дейност на групата: открити и иззети огромно количество таблетки хероин, кокаин,екстази и други видове наркотици, чували с марихуана, незаконно оръжие и боеприпаси, вакуумираща машина, ръкавици, предпазно облекло, документи за водена счетоводна дейност.

Действията по разследването продължават. Повдигнати са обвинения на 33 лица, част от които се издирват с Европейска заповед за арест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А с тефтерчето му какво стана? Някой пикливец вещо лице, да не би да го затри, като онова другото, с бб, цц, иф? Че вътре говорят пишело кой, какви пари е вземал от държавните хрантутници.
1
0
 
11
 
! Отговори
Sa преди 4 години
А за самият ланец нищо не се казва, задържан ли е или е при галеви на почивка ?