Secret Service хвали Прокуратурата: Бори се с фалшивите пари

Благодарственото писмо е адресирано лично до ръководството
5 сеп 2019 10:48,
4
Secret Service хвали Прокуратурата: Бори се с фалшивите пари
Снимка: secretservice.gov

Американската служба Secret Service изпрати до Специализираната прокуратура благодарствено писмо за ефективните й действия срещу незаконното разпространение на фалшиви еврови и доларови банкноти в страната и в други европейски държави. Това съобщиха от пресцентъра на Специализираната прокуратура.

Още по темата

Изненадващо: Появиха се ментета на металните двулевки

В писмото се изказва персонална благодарност на ръководството на Специализираната прокуратура и на наблюдаващите прокурори за проявения висок професионализъм при разкриването и неутрализирането на поредната организирана престъпна група за разпространение на фалшиви парични средства на 14 август 2019 г. в Сандански и София. В действията по съвместното разследване на Специализираната прокуратура и ГДБОП участва експерт от Европол, за хода и резултатите от работата бяха уведомени съответните партньорски служби.

При извършените претърсвания и изземвания в жилища и автомобили на шестимата обвинени за участие в престъпната група групата бяха намерени иззети копия на чекове от турска банка, щатски долари, украински гривени и македонски динари, за които има съмнения, че са неистински.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Господари към раята преди 4 години
Ако още не знаете, кои са реалните господари на територията, която населявате.А някои ги гони призракът на комунизма, който впрочем е бил немски проект.
3
1
 
1
 
! Отговори
питане до Сиднито преди 4 години
С годините "оси инглиша" май също беше минал напреко покрай главната, не ли?
2
0
 
11
 
! Отговори
?$ преди 4 години
Фалшиви долари има право да разпространява само федералния резерв, аматьори от източна Европа се преследват много строго.
1
2
 
3
 
! Отговори
отCиднейAaвcтpалия преди 4 години
Някви секрети ли са пръскали от сервизите? Като гражданин с австралийски паспорт, да гледам как някой ми говори на развален български е се едно тука да слушам боганите зад Операта да шлямпат развален английски