Съдът остави Маринела Арабаджиева под домашен арест

Причината - влошеното ѝ здравословно състояние
Обновена: 18 сеп 2019 13:07 | 18 сеп 2019 13:05,
16
Съдът остави Маринела Арабаджиева под домашен арест
Снимка: архив, Булфото

Съдът определи мярка „домашен арест” за Маринела Арабаджиева. Причината за решението е влошеното ѝ здравословно състояние, предаде Нова.

Още по темата

Днес съдът гледа мярката на Маринела Арабаджиева. По искане на адвоката на Арабаджиева – Ина Лулчева, заседанието беше закрито.

Маринела Арабаджиева и съпругът са обвинени за участие в организирана престъпна група с цел данъчни престъпления и пране на пари. Властите ги задържаха през март тази година след месеци издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
10
 
! Отговори
мак преди 4 години
Оневинете я бързо, за да не се влоши още повече, че ще тежи на съвестта ви. Чудна работа, всички такива се разболяват смъртно след като ги хванат и затворят, но кой, освен съда, вярва в тия приказки? А нещо за корупция, някой сеща ли се, има ли тя почва в бг, особено в случаи с така наречени мастити бизнесмени?
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Средствата още не са разпределени. Като всяко друго нещо в Боколандия и рушветите се придвижват бавно.
10
3
 
5
 
! Отговори
дада преди 4 години
абе тея хора ги измъчихте бе ! до онзи ден акаха в скъпи тоалетни със ароматизирана 5пластова хартия днес ги разкатахте да ядът кебапчета като простолюдието и да клякат в ареста да кензат ае нидейте тей ве то всно че всички в Бг са за пандела с премиерчето начело
9
1
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Очаквано е. В ареста всички се разболяват. След време ще прочетем че с лекува в чужбина--тя не зависи от НЗОК разполага с финанси. А после ще бъде доказано че е невинна както всички останали.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че кои са другите участници в ОПГ-то,които би трябвало да ги заместят щом туй семейство е участвало в тази група при тези гледани мерки щом те са на върха в групата как босове то в родово отношение имат някаква връзка или междуродова такава в бракове,но дори да не са на върха то техен родственик е там като техен бос от рода по родство на родовете премесели се в лини по тези обвинения инак кои са ги допуснали толкоз високо да скачат,че който скачал по високо е шампион,но не върви повече от боса.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
домашния арест не е АРЕСТ, а докторите, според които травеститтката е болна са за боййй!!!
6
4
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Ами ти умнико, замисляш ли се че точно благодарение на оскъдно събрани и умишлено подправени "доказателства", съда после е принуден да ги пусне, защото няма достатъчно основание да ги осъди. И после същите тези осъждат държавата и прибират допълнително, купища пари. Не казвам, че съда не е в схемата....просто трябва да се протестира, докато се назначи читав прокурор, а Гешев определно е слуга на властта
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Което не може да се купи с пари, се купува с много пари!
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Здраво крадат, а болни лежат.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Проблемът очевидно не е в Гешев, който ги лови и образува следствия срещу олигарсите, а СЪДА - защо на никой и през ум не му минава да протестира срещу Лозьо Панов и неговите съдии?
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очакваме поредните протести на Боец, Бивол, Правосъдие за всеки, Непослушните и прочие НПО-та против Гешев и в подкрепа на Иванчева, Арабаджиева и прочие "репресирани" от Боко; не би било зле и някой "мега-протест" от поне 30-40 да си спретнат и опиянените от "победата" си Русинови български "англичани" след избора на Рада Дълбоката. За парите не ходете вече на "Позитано", явочната квартира е в "Младост", панелката на "независимата" транпортерица.
1
3
 
18
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
А номера със здравето и какво да не би да и е закъснял цикъла ???