Осъдиха шофьор с фалшива книжка от Лом, хванали го в Германия

24-годишният бил заловен от германската полциия
25 сеп 2019 17:00,
12
Осъдиха шофьор с фалшива книжка от Лом, хванали го в Германия
Снимка: Pixabay

Районният съд в Лом е осъдил на година затвор, условно, Ц.К.Ц /24 г./ от крайдунавския град, който бил заловен в Германия да кара с фалшива българска шофьорска книжка, съобщиха от Окръжната прокуратура в Монтана.

Още по темата


Присъдата е постановена след постигнато споразумение между подсъдимия и прокуратурата, и е под минимално предвидената за такова престъпление. Тя влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване, уточниха от прокуратурата в Монтана.

При проверка в град Хаген, Германия, на 2 януари т.г. Ц.К.Ц. представил свидетелство за правоуправление, издадено на друг човек от ОД на МВР в Ловеч. На документа фигурирали чуждите имена, а върху снимката била наложена тази на Ц.К.Ц. Полицаите се усъмнили и проверили документа, който се оказал фалшив, и задържали нарушителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ц.К.Ц - и не го пиши повече
8
1
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 4 години
Хубава работа ама .... с етнически особености .
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лом не съществува. Новината е лъжа.
6
0
 
12
 
! Отговори
... преди 4 години
Значи може да се каже, че тоя е осуден просто защото са го хванали в Германия! От което следва, че германската страна е изисквала и е бутала тукашната, така наречена, незнайно защо, съдебна система да земе да се задейства! И поради само тази причина сега имаме осъден някой си с фалшива книжка! Инак тука сме виждали да карат с по няколко пъти отнемана книжка! После да карат и с по 5-6 висящи дела за каране в нетрезво състояние! Да карат и без книжки дори! И присъди няма и няма и няма и няма и ...
5
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
ав ловеч скрити изпити теория докога бе костов а да попитам теб и спасова резервации за теория а аде стига с това а кои е умния
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ром от Лом без книжка?! Класика в жанра
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
комунистическо-анархистична българска действителност.
2
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
В БЪЛГАРИЯ НИЩО НЯМАШЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ!ТУК СИ ШОФИРАТ И С ФАЛШИВИ КНИЖКИ И БЕЗ КНИЖКИ ИЗОБЩО!!! И НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА КАТО ГИ ХВАНАТ!НО В ГЕРМАНИЯ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА СЕ ПРОИЗНАСЯ НА ВСИЧКИТЕ ИНСТАНЦИИ!!!!БЪЛГАРИЯ Е РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА , ЗАЩОТО СЛЕДСТВИЕТО , ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ИЛИ СА НЕКОМПЕТЕНТНИ ИЛИ ВЪРШАТ СЪВСЕМ ОТКРИТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДА ГИ ПРАВЯТ!
1
0
 
5
 
! Отговори
Сиган преди 4 години
таксиметров шофьор?