Решението за Полфрийман - правосъдието ни искало да се хареса на Запада?

Димитър Антов от ВМРО пред Bulgaria ON AIR
18 окт 2019 22:15, Екип на Bulgaria On Air
9

Близки на Андрей Монов поискаха възобновяване на делото срещу Джок Полфрийман. Той беше освободен от центъра за временно настаняване в Бусманци.

Вече е на адрес в София и всяка седмица ще се подписва в районно управление на МВР, докато забраната да напусне страната не отпадне.

"Не обичам крайни оценки. Не демонизирам никого. Но и не вярвам на притчата "Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек" - общо взето е фалшива", коментира Димитър Антов от ВМРО в "Денят ON AIR".

Според него в нито едно изказване на австралиеца не е имало съжаление към роднините на убития Андрей Монов.

"Този ХК си е харесал Джок Полфрийман, ама не е харесал останалите затворници, които си излежават присъдите. От 20 години да излежиш 11 трябва да си светец, да те пуснат", посочи Антов.

Той изрази мнение, че правосъдието ни искало да се хареса на западните си приятели, които обичайно ни критикуват за корупция и сме искали да покажем, че сме толерантни и това  е причината австралиецът да бъде предсрочно освободен.

"Как функционира това правосъдие? То е бизнес, и то за наша сметка. Рейтингът на правосъдието беше под 20% , след този случай сигурно ще е под 10%. Нашето правосъдие ни е враг в момента", категоричен бе Антов пред Bulgaria ON AIR.

Според него, когато ситуацията стане по-напечена, ще търсят назидателно наказание за Полфрийман, но въпреки това ще го пуснат да си отиде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Да го направят заместник на друг(.) като,Лозан Панов със съответното заплащане и да му дадат няколко хотела и предприятия. Нали е бил предложен за "човек" на годината.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последиците от 500год. робство и 30год. либерал демокрация...Този път загубихме БГ за много,много дълго...
6
0
 
1
 
! Отговори
111 преди 4 години
Надупването никога не е водило до нищо добро!В момента печелиш за сметка на бъдещето!
5
0
 
1
 
! Отговори
Kiorsufra преди 4 години
Ne sadiite ,a upravlenieto na darjavata triabva da bade smeneno.Tesi sa tolkova kirompirani ,4e ve4e niama na kade.Vsi4ko idva ot tiah.Ribata se umirisva ot glavata.
4
1
 
6
 
! Отговори
334 преди 4 години
А ти искаш да се харесаме на Изтока?! Но истината е, че всичко е заради милиционера Гешев. Калпакчиев и Лозан Панов трябва да бъдат опозорени и представени като небългари, непатриоти, непрофесионалисти. И няма значение, че при стотиците случаи с убийства и предсрочно освободени/та даже и условно осъдени/ не виждаме протести от "патриотите" и защитниците на "правосъдието".
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Полфрийман мисля че, изобщо вече не желае да се връща в Австралия!Изглежда щастлив, научил е български.Жалко за А.Монов! R.i.p
2
3
 
6
 
! Отговори
У-у-у! преди 4 години
Правогъзие!
1
2
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Ай, стига бе! От къдя на къдя! Ама от дек на дек, бре...