Арестуваха варненка за убийството на баща й

Заподозряната е задържана за 72 часа
2 дек 2019 11:00, Ния Христова
12
Арестуваха варненка за убийството на баща й
Снимка: Pixabay

37- годишната Елеонора от Варна е задържана за 72 часа, тя е обвиняема за умишленото убийство на родния си баща Стоян, съобщават от прокуратурата.

Тежкото престъпление се е случило на 29 ноември в дома на Стоян. 61- годишния убит е бил намушкан четири пъти с нож. Смъртта е настъпила след проникване на хладното оръжие в аортата. На мястото на престъплението е намерен ножът, както и други доказателства, уличаващи дъщерята на жертвата.

Ще протече разследване за изясняване на причините и обстоятелствата за пресъплението. Ако бъде призната за виновна, жената може да получи присъда затвор от 15 до 20 години, доживотен или доживотен затвор без замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Във Варна нещата не са такива каквито са както и в НАП и даже хакера им аматьор който си няма и понятие (муле) кой, как, къде и защо, и за колко само пишете статии и губите времето за работа за да бъде утре по добре в държавата за всички. Свобода на словото ама да има и смисъл не само плювание, най - вероятно е преди да го хванат от НАП са направили проверка по порно сайтовете дали не е жертва на сексуално насилие за да може следствени те органи да продължат да работят.
10
3
 
16
 
! Отговори
Да попитам до 9 преди 4 години
Напротив, щеше да има 500 коментара от лесбийките феминистки, които щяха да оплакват, че всички мъже са убийци и изнасилвачи и че България не е приела ИК
9
2
 
2
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
Викторио вероятно ще лежи доживот:https://trud.bg/доживотен-затвор-чака-двойния-убиец-в/
8
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше обратното - мъж да убие жена щеше да има 500 коментара, как тя била *** и си го заcлyжавала. Как жените били ненужни същества и трябвало да бъдат избити.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Викторио, който уби жена и детето си доживот ли ще лежи ? Двойно убийство, но ще си излезе след 8 години без съмнение. Истанбулската конвенция не е приета, за да я натякваш.
6
1
 
0
 
! Отговори
До попитам до 2 преди 4 години
Коментарът ми е до 2
5
3
 
9
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
Напротив, грантаджийче, присъдите са еднакви и за мъжете, и за жените! Това да не ти е ИК, която прокарва дискриминация по полов признак в правото.
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готини роднини имаш!
3
2
 
20
 
! Отговори
що не казвате защо преди 4 години
На времето братовчед ми уби баща си,защото беше посегнал на сестра му!
2
1
 
21
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Всички ние имаме бащи. Някои от нас обичат бащите си. Други от нас - мразят бащите си и причините са разнородни - от системен тормоз и насилие от негова страна до имотни и финансови в полза на брат, сестра, втора съпруга. Да изчакаме профила на бащата и самопризнанията на жената преди да съдим
1
3
 
20
 
! Отговори
Да попитам преди 4 години
Какво казва Истанбулската конвенция по въпроса?