16 месеца затвор за жената, която хвърли бебето си в Арда

Джебрие Христова уби шестото си дете
9 яну 2020 13:36,
36
16 месеца затвор за жената, която хвърли бебето си в Арда
Снимка: Pixabay

16 месецалишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от три години получи 28-годишната Джебрие Христова, която на 18 декември 2018 г. в гр. Кърджали умишлено е умъртвила новородена си рожба, веднага след раждането, съобщава  Районна прокуратура - Кърджали.

Още по темата

Джебрие Христова имала пет деца, две от които се отглеждали в приемно семейство, а тя  се грижела за останалите три с помощта на близки. Бащата на децата й излежавал присъда в затвор. Тя забременяла от свой приятел, когото уведомила веднага след като разбрала за бременността. На близките си не съобщила, че чака дете.

Майката, изхвърлила бебето си в Арда: Съжалявам!

На 18.12.2018 г., след като оставила децата си на училище, тя почувствала болки, легнала между два паркирани леки автомобила, където  родила бебето. Детето проплакало. Майката с ръце скъсала пъпната връв на момченцето. По-късно тя решила да го изхвърли във водите на река Арда, защото се страхувала, че близките й ще разберат, че детето е от друг мъж. Завила бебето в зимно яке, занесла го до брега на Арда и го пуснала в реката. Детето проплакало и след малко потънало във водата.

Когато се прибрала в дома си Д.Х. се почувствала зле, което наложило лекарска намеса и бил подаден сигнал в полицията. Присъдата на Районен съд – Кърджали е влязла в сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
така е в България преди 4 години
за убийство 16 месеца условна...най леката мярка 3 години испитателен......СЪДИЯТА Е ...
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак шведски изпълнения! 28 годишна с 6 деца, мъжът и в затвора... и тя си го изхвърлила ей така, все едно си изхвърля кофата с ***! Даже животните не правят така! Я опитайте да вземета малко кученце или котенце от майка му да видите какво ще стане! Ще сте изпохапани или издрани жестоко, защото те обичат и защитават малките за разлика от едни... А присъдата няма какво да я коментирам. Това е убийство, а присъдата е като за дребно хулиганство!
28
0
 
5
 
! Отговори
2 преди 4 години
ега ти държавата...за убийство условна присъда..ми то за шамар дават повече.
27
0
 
6
 
! Отговори
маларт преди 4 години
В някои страни( в нормалния свят) има специално монтирани кутии, в които поставяш нежеланото бебе. Няма въпроси, няма имена. Светва някаква лапичка и детето се прибира от служител. После се предлага за осиновяване. Ние сме все най-умни и такова нещо ни се струва ужасно. Затова се случват и тези отвратителни истории, като това да удавиш бебе
26
0
 
4
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
Е, сега пък цяла България разбра, че детето е от друг мъж.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До На 28 г. - 6 децаМного расистки ми звучи коментарът ти, трябва ромовете от всички раси да бъдат оставени на воля да се размножават. Че така като питаш за данъци и трудов стаж, чист расизъм си е. Сега да видим днес колко думи ще цензурира.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Taзи се чудя защо въобще са я спасили. Страхотен съд и присъда. Съдебната система я няма никаква.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствената правилна присъда за тази е да и вържат тръбите.
22
1
 
5
 
! Отговори
Ъсан чистокръвния преди 4 години
И при нас в тypция е същото , всеки ден хвърлят по 1 чaвe за славата на aлa xa
21
8
 
6
 
! Отговори
Берач на души преди 4 години
Искала е да го научи да плува, кво толкова?
20
7
 
6
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Добре дошли в държавата на мафията ГЕРБ! Тук така стоят нещата ! Иначе живеем добре !
19
1
 
14
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
ОПРАВЕТЕ СИ ЗАГЛАВИЕТО!!!! 16 месеца УСЛОВНО! Колкото до наказанието- това е подигравка, гавра, извращение!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещу тая поне дело са завели, защото си спомням за един министър, срещу който и това не направиха. Браво, има резвитие!.
17
0
 
11
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Стига глупости! Ако мъж извърши убийство, тогава всички НПО активистки скачат, че за насилието няма оправдание! Ама този път нали е жена и е от малцинството и я изкарвате жертва!
16
1
 
17
 
! Отговори
Марко преди 4 години
За убийство на човек , една година ????
15
1
 
28
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Тази твар трябва да бъде кастрирана и заставена да полага тежък каторжен труд, за да храни съществата, които е нацвъкала, защото ние не сме длъжни да ги храним. Същото и за заплодителите и. 12 е прав - ако не бяхме длъжни да храним тая напаст, всяко българско семейство можеше да си отгледа поне по още едно детенце !!!
14
2
 
30
 
! Отговори
Да бе, да! преди 4 години
До Анонимен 4От бедност и безизходица не си търси работа, а си търси осеменител, докато бащата на децата й е в затвора.Според теб, малко пари ли й се дават ежемесечно заради това, че три от децата й са при нея? Някой забранил ли й е да ходи на училище навремето? Там щеше да научи много неща. Ама е по-лесно да тръгнеш подир мъж, щом те засърби еди-какво-си. После да папаш от готовите парички, с които държавата те награждава заради Безотговорното ти родителство.Времето за моркови свърши!
13
1
 
34
 
! Отговори
ноби преди 4 години
а кажете сега тоя oтпадък трябва ли да живее
12
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уф, не видях, че присъдата е условна.Значи няма да я хрантутим в затвора, а ще й се даде възможност да забременее пак, та след 7-8 месеца да започнем да й плащаме за този пореден подвиг. Ако убие и 7-ото си дете, ще влезе в пандиза. Ако благоволи да го остави живо, ще го храним пак ние,а в нашите домове ще расте по едно-единствено детенце. Важното е да се множи геномът на Джебрието и на нейните осеменители. Браво!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хрантутим бащата на децата й, докато е в затвора. Сега ще хрантутим и нея.АМАН !Да ги пратят да работят поне докато са затворници.