"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания
171
"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил
Снимка: Булфото, архив

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Още по темата
Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания."Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата пред Нова тв.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си. 

След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

"Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“ 

Помолих го да го ми отключи вратата. Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица. Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съпругът на татко ти, може само да ти е чичо който те обича, на теб ти се говори , ти юношо бледен. проверили защо кашляш без ангина и защо пъпката на едното ти срамно място тече и намирасва на некроматеряли
112
0
 
0
 
! Отговори
кОрнелий преди 4 години
Не. Джребец не е. Дждребец е!
111
1
 
3
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Хапнахме пийнахме посмяхме се.
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пише се жребец.
109
1
 
1
 
! Отговори
поправказа РОДИТЕЛ.9 преди 4 години
-не се пише ЖДРЕБЕЦ, пише се ДЖРЕБЕЦ....
108
1
 
4
 
! Отговори
до РОДИТЕЛ. 9 преди 4 години
цитирам те, родителю ..." Ква майка щее след като съпруга я изоставил тя зарязва децатаи хуква по барове и при първия усмихнал и се му се хвърля на врата без много задръжки .Това изповядване е добър урок занея как да си побира мъже те а и съвет към всички разгонени жени кат животни да неизбързват да лягат с първия срещнат ждребец."-Виждаш ли си правописа? Ква, щее, децатаи, занея, неизбързват, и оооо... върха на сладоледа .... драги.... не се пише ЖДРЕБЕЦ, пише се ЖДРЕБЕЦ....
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускайте го ако не го пуснете ще си получите заслуженото
106
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17 18 тая примитивите сте вие а тая е к а точно да за е си децата заради е не с чужденец с пари а не със слаб млад безработен или стар или работещ девственик за 500 лв колкото и да триете ще си го пиша
105
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъже яко пускайте го да пускайте го
104
1
 
5
 
! Отговори
LosHo преди 4 години
Е, нали искате джентълмени, западноевропейци !
103
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"НИКАВО ИЗНАСИЛВАНЕ НЯМА ТУК - просто про-западни "ценности" ни пробутват"Ахахахах!!! Точно пък тия "ценности" се срещат предимно в Русия.
102
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съседите са *** от страх от един гей .Веднага са подписали да се маха .Сакън да не ги опъне красив мъж .
101
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно пък за таз си мислех на 26 декември коледа .Как няква снежанка ще ми дойде в къщата по прашки и високи токчета .
100
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
32 годишна била излъгана и накарана насила да яде и пие алкохол безплатно .Освен това му била на гости от първа среща и въобще на взима за луди .Тази е няква распоретинна ви казвам дайте и снимката на гараджийката .Снимка искам на жената да жи кажа каква е тя и на коя гара работи .
99
1
 
4
 
! Отговори
Лъжец Долен преди 4 години
Лъжец излъгал е ...Колко такива има излъгани са ожениха незнам ...Как не го е срам да излъже че е гей ...
98
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Била е с красив мъж едини пиени и накрая яко секс .Според нея трябвало да в грозен и гей за да и е хубаво .Що не отиде с някой.... в Столюпиново да види гейско парти .
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чуда са ако и кажа че съм гей ще ми повярва ли сега ?
96
5
 
5
 
! Отговори
Златките 2 преди 4 години
Търсила си е пари и чужденец .Искала еда му земе парите и да избяга .Обаче ненадейно излизат 10 *** и и пръскат дупките .Тя остава без пари и иска да осъди някой за нейната алчност и мания за лесни пари .
95
0
 
2
 
! Отговори
До Митев преди 4 години
Митев кога ще се видим аз и ти на 4 очи искам да проведем разговор много е важно?!
94
5
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Преди да защитавате празноглавата потърпевша ,направете разлика между порядъчните жени и онези ,другите . Щото както е отишла да спинка у тях можеше катопнищо да попадне на вариант на Чикатило .