Боклукчия опита да изнасили младо момиче в Благоевград

Приятелят на момичето успял да я спаси
24 яну 2020 13:05,
69
Боклукчия опита да изнасили младо момиче в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура – Благоевград ръководи разследване по образувано досъдебно производство за извършване на блудствени действия с цел възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление, съобщава „24 часа“.

Още по темата

Около 21:45 ч във вторник 21-годишна жена вървяла по пешеходна алея между кампуса на Американските общежития и реката в  Благоевград за среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал впечатление, че я дебне. Забързала се в посока магазин "Кауфланд", като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон. Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила притеснението си относно вървящия след нея непознат. Преди да приключи разговора чула зад себе си гласа на мъжа, който й казал да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, но била застигната от него.

Преодолявайки съпротивата й със сила и удари, нападателят започнал да извършва с нея блудствени действия. В този момент в далечината се чул гласът на нейния приятел, който станал свидетел на случващото се и побързал да я защити. Извършителят преустановил действията си и побягнал.

На органите на реда било дадено подробно описание на мъжа, който няколко часа по-късно е бил задържан.

С оглед събраните доказателства Районна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем 54-годишен мъж. Наред с извършените от него с младата жена блудствени действия, той я ударил с юмрук в лицето и в корема, запушвал й устата и я заплашил с думите "Не викай, ще те убия".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Предстои произнасянето на съда по искането на РП-Благоевград за определяне на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Престъплението, за което мъжът е привлечен в качеството на обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода за срок от две до осем години. Мъжът е криминално проявен, като към настоящия момент е реабилитиран по право, неграмотен, женен, работи в сметосъбираща фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да вметна: В САЩ, в международните паспорти на граждани, които са били осъдени и лежали в затвора за изнасилване се отбелязва, че въпросният гражданин "е осъден за сексуално престъпление" - носи си надписа в паспорта доживот!
27
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ве, от отбора на тиквите е. Даже е местен активист! Сега просто е показал "видими резултати"
26
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
100% е от илекторатя на Г-жа лъжа ...от ония дето са с интелект на овца!
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2-8 години и то тоя е криминално проявен?!?!? Е6ати смешниците
24
1
 
33
 
! Отговори
Отврат преди 4 години
Модел на мислене е наистина, но отношението не е само към белите християнки.Случаят в Галиче доказа, че най-калпавото счита, че може да си послужи с най-читавото като с предмет за еднократна употреба, който след това спокойно може дори и да унищожи.Защо постъпват така? Защото знаят какви са калпавите ни закони и разчитат на подкрепата на антибългарски НПО-та.Спомнете си какво беше правил този от Галиче - хилейки се, разказвал на смаяните полицаи как първо е убил девойката, а после е блудствал
23
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива,трябва да бъдат белязани,като индийците,с нещо което не се измива и да свети на тъмно,за да се разпознават от далеч.И при второ изнасилване-кастрация.В затвора само ще ги изържаме.
22
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
докато не назначите висшисти в чистотата така ще е.
21
0
 
37
 
! Отговори
докато ги има преди 4 години
бхк, евророма,......., така ше е!
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начинът, по който нашенските *** и пришълците оценяват най-висококачествената част от българските жени, трябва да се счита за утежняващо деянието им обстоятелство, защото в този техен начин на мислене и действане се съдържа тежка обида по отношение на нацията и религията ни.
19
1
 
40
 
! Отговори
Това е модел преди 4 години
Модел на мислене е. Не много отдавна един "бежанец" беше издебнал студентка от Нов Български университет.Изпитва нужда да задоволи сексуалните си потребности и, според неговите разбирания, това трябва да се случи на момента. Жена му е нужна за еднократна употреба и той счита, че му се полага най-доброто - младо бяло момиче, студентка. От негова гледна точка такава девойка стои по-долу от ромските жрици от древния занаят край магистралата, пък и на тях трябва да се плаща.
18
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е'га си и приятеля?Аз този щях да го направя на mp-тройки,ама това е-висшето не прощава!
17
1
 
62
 
! Отговори
Бат Жоро преди 4 години
Криминално проявен, неграмотен, работи биклукчия. А сетете се какъв е. Чист българин, нали? От тия за които пишат и в чужбина. "Българи направили това и онова. Женили деца на по 12 години. Не учат не работят, крадат и просят" Кога най-после ще се разбере, че българин и българско гражданство не се едно и също.
16
2
 
54
 
! Отговори
Обърнете внимание преди 4 години
Боклукчията дебне около кампуса на Америк.университет. Знаете ли какви са таксите там за 1 година обучение и за 1 година ползване на общежитие? Малко хора могат да си позволят да пратят децата си там.В града гледат на учещите там като на елит.И неграмотният, за чието изхранване до 18 г. сме плащали ние, а той не е благоволил да научи дори азбуката, отива точно там, за да задоволи моментната си похот, удря силно в лицето и в корема девойката, все едно че тя е *** или е за еднократна употреба
15
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И пак НЕбългарин!!!
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приятеля й що не го е осъдил?
13
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мъжът е криминално проявен, като към настоящия момент е реабилитиран по право"Това с реабилитирането не го разбирам. Доказани престъпници, пък с заличени присъди.
12
0
 
51
 
! Отговори
Причината? преди 4 години
Индивидите от един особен вид от населението се чувстват безнаказани.
11
0
 
48
 
! Отговори
Гоги преди 4 години
Кастрация и обществено полезен труд до края на живота. (дали боклукчия, дали евнух в църковния хор... има неща да прави)
10
0
 
45
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Две тухли и ...въпроса е решен, само пазете пръстите си !
9
0
 
59
 
! Отговори
Ало преди 4 години
В един от случаите един беше изнасилил едно момиче. Осъдил го на 8 години. Изляза е от затвора и след месец изнасилил и убил друго момиче. Трябва много да се замислим какво може на всеки от нас да се случи. И да кажем на власт имащите, че ги поткрепяме за по-строго законодателство за всички престъпления.