Боклукчия опита да изнасили младо момиче в Благоевград

Приятелят на момичето успял да я спаси
24 яну 2020 13:05,
69
Боклукчия опита да изнасили младо момиче в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура – Благоевград ръководи разследване по образувано досъдебно производство за извършване на блудствени действия с цел възбуждане и удовлетворяване на полово желание без съвкупление, съобщава „24 часа“.

Още по темата

Около 21:45 ч във вторник 21-годишна жена вървяла по пешеходна алея между кампуса на Американските общежития и реката в  Благоевград за среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал впечатление, че я дебне. Забързала се в посока магазин "Кауфланд", като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон. Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила притеснението си относно вървящия след нея непознат. Преди да приключи разговора чула зад себе си гласа на мъжа, който й казал да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, но била застигната от него.

Преодолявайки съпротивата й със сила и удари, нападателят започнал да извършва с нея блудствени действия. В този момент в далечината се чул гласът на нейния приятел, който станал свидетел на случващото се и побързал да я защити. Извършителят преустановил действията си и побягнал.

На органите на реда било дадено подробно описание на мъжа, който няколко часа по-късно е бил задържан.

С оглед събраните доказателства Районна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем 54-годишен мъж. Наред с извършените от него с младата жена блудствени действия, той я ударил с юмрук в лицето и в корема, запушвал й устата и я заплашил с думите "Не викай, ще те убия".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Предстои произнасянето на съда по искането на РП-Благоевград за определяне на постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Престъплението, за което мъжът е привлечен в качеството на обвиняем, е наказуемо с лишаване от свобода за срок от две до осем години. Мъжът е криминално проявен, като към настоящия момент е реабилитиран по право, неграмотен, женен, работи в сметосъбираща фирма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е рецидивистите да се въдворяват до живот на остров Белене там прасетата си знаят работата.
7
0
 
51
 
! Отговори
бмп преди 4 години
Трябвало е да го изгърби от бой!
6
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Културни особености БХК ще го защити.
5
0
 
52
 
! Отговори
Ало преди 4 години
Иначе ще го осъдят на 5 години. И ще го пуснат на 3. Защо ли? И аз незнам. Но от документалните филми, които съм гледал по дискавъри такива след такова престъпление, обикновено следващото е по-тежко. Доживот това е истината
4
2
 
36
 
! Отговори
88 год преди 4 години
Може и светлобежав да е,това не променя факта,че българина все се жали,и чака друг да го оправя!Ако Боко въведе като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО евроджендърството,никой няма да се обади!А за тоя силно препоръчвам две половинки тухли в подходящи ръце!
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извършителят преустановил действията си и побягнал.
2
0
 
67
 
! Отговори
Ало преди 4 години
Трябва да го осъдят доживот. Той можел да я убие,ако не бил приятелят и. Такива в затвора на най-строг режим. Освен това направил ли го е веднъш, пак ще го направи.
1
1
 
50
 
! Отговори
Марсиански хроники преди 4 години
Един цвят:Тъмнозелен!