Откриха снимка на Хитлер и оръжия в дома на самоубиеца в ДАНС

Води се разследване за склоняване към самоубийство
28 яну 2020 17:05,
23

Снимка: Прокуратурата на Република България

Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура (СРП) се води досъдебно производство във връзка със самоубийството в сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС). Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата на Република България. Досъдебното производство е за извършено престъпление по чл. 127, ал. 1 НК – склоняване към самоубийство на друго лице, когато е последвало такова.
Още по темата

В сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“ на бул. „Черни връх“ 45 в София на 27 януари 2020 г. К. се прострелял в главата непосредствено преди да премине през металдетекторна врата за охрана и контрол на достъпа със самоделно огнестрелно оръжие – писалка, тип „оса“. Той бил призован за даване на обяснения по образувана прокурорска преписка.

Материалите по делото са докладвани на дежурен прокурор в СРП, като по-късно вечерта е извършено претърсване и изземване в дома на К. Открити са голямо количество оръжия и боеприпаси, които са иззети като веществени доказателства. Предстои назначаване на необходимите експертизи и провеждане на други действия по разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
ники преди 4 години
Поредната смешка от страна на пракуратурата. Покриване на доказателствата, че са го самоубили в данс, за да не се разприказва.Престъпниците се намират в ПРОКУРАТУРАТА!!!!!
22
4
 
3
 
! Отговори
Гиблито преди 4 години
Уродът се е самоубил като уродът Хитлер.Всички фашисти да ги последват и да се самоубият за да се видят с фюрера и да се съешават на спокойствие.
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много удобно избягвате темата за какво точно е трябвало да дава показания човека!Не е ли за вноса на отпадъци?А?
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хм,странен начин да сложиш край на живота,да имаш мощни оръжия в къщи,а да се гръмнеш с ключодържател за самозащита,и то преди да си стигнал там за където си тръгнал
19
4
 
20
 
! Отговори
SS преди 4 години
Когато умря тогава намериха оръжията.Имал снимка на фюрера,ако имаше снимка на Сталин щяха ли да кажат нещо?
18
16
 
8
 
! Отговори
Медуза с ланец преди 4 години
Отишъл е при идола си. Дано всички, изповядващи тази идеология отидат при него. Нямаме нужда от вас.
17
4
 
27
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Що утрепахте човеко бре ? И лажете отгоре на това !
16
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ще да са намерили и танк в гаража му ,това не оневинява убийците от ДАНС!
15
2
 
20
 
! Отговори
Руснака преди 4 години
То с кламер не можеш да влезеш в ДАНС та с оръжие ли.. аре не
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някакъв си неизвестен едва ли не сам да превземе отвътре Националната сигурност!Хаха!Ега ти и Държавната сигурнокт дето имаме!Каквато държавата такава и сигурността и!Лентяи с огромни заплати заплетени в безброй далавери и мафиотски структури!
13
3
 
38
 
! Отговори
бай х преди 4 години
престъпление ли е да имаш снимка на Хитлер ?
12
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил е фашист още от социализма. Такива бяха всички репресирани и дисидентите.
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 9 пък това не се постига с пистолет с три пълнителя и полицаи около теб.Тук всичко не пасва.Плюс това досега няма практически десни атентати срещу полицейски управления да не говирим за сгради на службите за сигурност.Това не е атентат не е и десен екстремизъм а аргументите са повече от глупави.На снимката всичко е нагласено и то аматьорски аз по-добре бих го инсценирал трябва службите да уволнят некадърника дето така го е направил.Накратко, пак шпионски тъпотии.
10
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАНС. какво знаеше човека и защо го убихте? Тези лакардии от банкянски вечеринки ги разправяйте на новобранците в симеоновската школа
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 8 да се отправи послание което много често за да сигурен че ше стигне до всички нацисткия екстемкст пуска в интернет или го слага на плакат в колата или на къщата си точно преди атентата а в един случай го беше написал и на дрехите си.Тук няма нищо от това.Да не говорим че десните екстремисти използват автоматично оръжие от средна до далечна дистанция и залагат бомби а не ходят като първи *** с едно пистолетче в охранявана сграда на служби за сигурност и е така защото искат много жертви а
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Птоблема е не дали е десен екстрмист а че всичко тук е нагласено.Да предположим че е бил.Добре но нацистки атентати от всякакъв тип сме видели много и сега и през целия 20 век и никога не изглеждат така да го кажа иначе това не е техния почерк.Освен това това не е типа им мишени.Спомнете си масовите стрелби в САЩ атентата в Норвегия или стрелбата в Австралия всички бяха извършени от неонацисти и кое е общото-нападат големи тълпи хора на видими места в неохранявани зони.Защо? Защото целта е да се
7
1
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Мрежата настръхна !
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако аз инсценирам нечие убийство и подхвърля там снимка на ББ значи ли това че си имаме работа с радикален неонацист бойковист? Хич не обичам нацисти *** това тук е толкова нагласено че няма накъде.Впрочем в тоя форум някой от оръжие разбира ли? Ако някой тук разбира значи вече е забелязал че всички оръжия на снимката са въздушни и ударни тоест с тях е почти невъзможно нито да убиеш човек нито да се самоубиеш ти.Пълен абсурд имам предвид.Яко намирисва на шпионски руски или американски простотии.
5
1
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Ооооо, без снимката на Хитлер щеше да е друго нали!?! Например ако беше снимката на Путин кво правим, а? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
4
1
 
36
 
! Отговори
Ей ся ви повярвах! преди 4 години
Разбира се два дни по-късно откриват всички доказателства и този добре нагласен за снимката джобен портрет на Хитлер, за да се подсили тезата, че си имаме работа с наци екстремист. Освен това "склоняване към самоубийство" в юридическия свят е много разтегливо понятие и с такова обвинение делото ще се прекрати без наказния. И как ще влезе тежко въоръжен в една най-строго охраняваните сгради? Вероятно е бил служител и са му светили маслото, защото е знаел нещо...