Условна присъда за баща, нанесъл побой на дъщеря си

Случаят се разигра във Варна през март 2019 година
28 яну 2020 13:08, Красимир Ангелов
15
Условна присъда за баща, нанесъл побой на дъщеря си
Снимка: БГНЕС

45-годишен баща, нанесъл побой на дъщеря си във Варна, получи условна присъда, реши Варненския районен съд.

Той бе изправен пред съда по две обвинения - закана за убийство и нарушаване на заповед за защита от домашно насилие, извършено при условията на повторност.

Още по темата
Наказанието от 1 година лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок е постановено, след като съдебният състав одобри сключеното споразумение между подсъдимия и Районната прокуратура във Варна. Срещу 45-годишния мъж бе образувано досъдебно производство след домашно насилие над родната му дъщеря.

14-годишното момиче бе настанено в болница с телесни повреди след побоя в началото на март 2019 година.

На 1 март преди година между бащата и 14-годишната му дъщеря започнал скандал по повод изчезнала сума пари от дома. За липсата на парите бащата обвинил момичето и му нанесъл побой.

Мъжът е баща на три деца, като голямата му дъщеря и пострадалото 14-годишно момиче живеят при него, а синът му - при майка си. Заради упражнено домашно насилие над по-малката дъщеря и сина му съдът е издал заповед за защита от домашно насилие през 2018 год. С нея му е било забранено да доближава двете си деца и да се въздържа от домашно насилие.

Въпреки това 14-годишното момиче решило да заживее при бащата си и се пренесло при него.

Определението на Варненския районен съд, с което е одобрено споразумението между подсъдимия и Районната прокуратура, е окончателно и не подлежи на обжалване.


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
миткалото преди 2 месеца
Момичето е напуснало майка си защото по-вече не може да я изнудва и отива при баща си защото по-малко я познава като тинейжарка.И така ето ти пример - живеят децата при майка си ,разделени от баща си а родителите на момчето и момичето са вече смъртни врагове и така години на ред.Семейството на майката едва свързва двата края. В един момент на тинейжарка осъзнава ,че парите са фактор и се установява при баща си и край - вече портфейла и пълен с пари ,а с част от тях подпомага вече и майка си.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бааа меня колко май бил бащата ма станах чуем нал тъй!!
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 1

Ще посяга. И какво компенсации за жертват. Га е крала си носи последствията! Аман от защита за крадците!
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Гого

Кат не то харесва, оди у джендърландия и бъди Ханс, ако искаш. Това е земята на българите и така живеем тук. Точка.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А парите намерили ли са се? Надявам се, малката крадла да си получи заслуженото! Брат ми, като беше първа година в университета отмъкна от семейството едни 12000 лева, ама бащата успя да го натика зад решетките. След година и две три “честитки” се поочовечи!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 9

Ай ся спри са и ти уе ...
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Условна присъда за това да пребиеш дъщеря си?????
Е затова България винаги ще си остане в Ориента! Безгранично толерантни сме към насилието и физическата саморазправа!!
8
1
 
5
 
! Отговори
миткалото преди 2 месеца
НЯМА ДА ОПИСВАМ ВСИЧКО А САМО ЩЕ НАПИША ,ЧЕ КОИТО СЕ Е СБЛЪСКАЛ С ТОВА само той може да го разбере когато момичето е в пубертета.всичко това е напълно възможно което казва бащата.На тези години дъщеря ни продаде обиците на майка си,нейните на сестра си а да не говорим и за това в един момент когато нямаше цигари а кутията LM струваше 3000 лева - аз присъствах на унищожаван. им и си взех един стек ( аз съм скромен човек) ресторантите искаха цигари - оказа се че тя го открила и го продала.
7
9
 
6
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 2 месеца
Каквото и да е направило момичето, тук има липса на комуникация между нея и бащата. Аз съм сигурен, че той не е "сядал" да поговори с дъщеря си на теми интересуващи тийнеджърите. Само разговора и родителските съвети имат полужителен ефект.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Човечеца явно има нестандартни и нетрадиционни методи за възпитание. Но ако се окажат ефективни, вероятно след време всички ще ги ползват.
5
3
 
14
 
! Отговори
Строг но справедлив преди 2 месеца
Каквото и да говорите момето ще го запомни тоя бой до края на живота си и ще помисли 2 пъти следващия път като тръгне да краде.
4
4
 
20
 
! Отговори
до Гоги преди 2 месеца
Само един Ганьо може да нарече счупен нос, ребра и провесване през балкона на 5-тия етаж "строяване"!
3
8
 
6
 
! Отговори
Хм преди 2 месеца
Дъщерята е възпитана чудно от майката - да краде!
2
5
 
9
 
! Отговори
Гоги преди 2 месеца
Заради това че е напердашил тийнейджърката ... Изчезнали пари. Цялата история не е ясна, но има нещо което не се казва. Алкохол, тревица, хапчета... Кой знае каква простотия се е вихрила та да я строява
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А един хубав бой не му ли удариха , условно. За такива само бой , конфискация и разпродажба на имуществото - да се раздаде на жертвите! Плюс два месеца централен билборт , по местоживеене, " Аз пребивам семейството си". Да видим следващия бияч дали ще посяга.