Спецсъдът потвърди ареста на Васил Божков и Георги Попов

На двамата им е наложен 72-часов арест
27 фев 2020 14:27, Александър Попов
5
Спецсъдът потвърди ареста на Васил Божков и Георги Попов
Снимка: БГНЕС
Специализираният съд окончателно отказа да отмени наложения 72-часов арест на бизнесмена Васил Божков и на Георги Попов.
 
Служебните защитници поискаха отмяна на тази мярка. Ако искането им беше уважено, то при връщането на двамата в България, те нямаше да бъдат задържани.
Още по темата
Пред съда защитата заяви, че Божков не е информиран за действията на прокуратурата у нас и няма как да уведоми близки. Той има адрес в София, известен е в обществото. Всички действия по разследването са извършени без него, той не пречи на разследващите.
 
Адвокатите на на бизнесмена заявиха, че не са положени особени усилия за призоваването на Божков. Бил е търсен само на 29 януари, след което още на следващия ден е обявен за издирване.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, административно и статистически България е рай , за пред чужденците също, само дето на практика няма нищо общо
4
0
 
8
 
! Отговори
дъртия цеката преди 4 години
и черепа кой на кого беше опекун с протекцията на милиционерите?
3
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
единствения начин,за да дойдат,трябва правителството,да изпълни обещанието си,за парите които обеща,за завърнал се българин,да получи ,до 1200лева,може и братята да помислят ,за завръщане.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
И аз съм така с Адриана Лима. Падне ли ми ще я чаластря яко, но никога няма да се случи предполагам. Така действа българският съд
1
0
 
32
 
! Отговори
СССР2 преди 4 години
Значи административната мярка заповед за задържане от 72 часа е постановена, но без самите заподозрени да са в ареста. Трябва да сме доволни, че административно нещата вървят почти изрядно.