Осъдиха мъж за блудство с 8-годишно момиче

Разпространявал е и порнографски материали
11 мар 2020 15:15,
20
Осъдиха мъж за блудство с 8-годишно момиче
Снимка: Pixabay

Съдът в Плевен осъди мъж за блудство с момиче на 8 години и разпространение на порнография, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата


Съдът е признал за виновен подсъдимия /с инициали Ж.К./ от гр.Плевен за извършено блудство с малолетна. Същият е разпространявал порнографски материали и е държал такива, като е използвал лице ненавършило 18 години.

За тези деяния на подсъдимия е наложено наказание от една година и осем месеца лишаване от свобода и глоба в размер на 1500 лева.

По искане на прокуратурата той е задържан под стража. Присъдата подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Плевен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България - имитация на държава.
12
0
 
3
 
! Отговори
В такива случаи преди 4 години
хората започват да съветват семейството на жертвата да се изсели някъде по-далеч, защото по закон насилникът може да продължи да живее в съседство. И понякога посяга отново.Пример - през 90-те години, когато няколко роми отвлякоха момиче от улицата и го насилиха. Полицията не успя да ги респектира, нито ги задържа задълго и след 2 дена същите отвлекли същото момиче направо от двора на гимназията и пак я насилили. Заведе се дело срещу тях, но родителите предпочели да се изселят в друг град.
11
0
 
4
 
! Отговори
Рънърса отВрачанския преди 4 години
Тоя си е повервал че е пророка Мохамед и че може да си вземе 6 годишна за жена. Сега ортодоксалните доживотни падрета в затвора ще му помогнат да си припомни че всъщност е вавилонска блуд.ница.
10
1
 
6
 
! Отговори
Нашите закони преди 4 години
Защо не му покажели снимката и трите имена?Помните ли майката на малтретирано от педофил момиче, която търсеше помощ чрез медиите, но й отговориха, че нищо не може да се направи?След като си излежал кратката присъда онзи се върнал да живее в съседния блок и тормозеното от него дете получило страхова невроза. Като разбрал, че има питане дали могат да го накарат да се изсели, той започнал заплашително да гледа и майката, и детето, когато ги срещне насаме. Детето се страхувало да излиза самичко.
9
0
 
6
 
! Отговори
Ира преди 4 години
Кастрация и в затвора без ***
8
4
 
10
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Това все пак е държавата на мутрите и престъпниците.. ако зависеше от мен правосъдието, този да е кастриран и оставен хол на улицата вързан да го гледат хората и да го плюят. Но нали е от избирателите на баце.. годинка и осем са му дали..
7
0
 
5
 
! Отговори
До аз-ът преди 4 години
Добре ли сте?
6
0
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
То това е равносилно на убийство! Какъв ypoд трябва да си за да посегнеш на осем годишно дете?
5
0
 
9
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
За такива въжето и то на стадиона на почивката на мача.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За блудство с 15 годишно момиче,треньорката и е осъдена на 26 г.затвор.Това е в САЩ.
3
2
 
13
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 4 години
Господ вижда.... ако някой ми докосне детето, ще го разпоря от долу до горе, ще му извадя карантийте и ще го напълня с ташаш.А после който иска да го съди, мен също.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И глобата, и присудата са малки. Такива на секундата трябва да се кастрират и докато са живи да работят без заплащане и в полза на обществото.
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива *** не трябва да излизат от затвора, те им дават по годинка, две. Една от причините младите да не искат да се връщат от чужбина е съдебната система. Млади родители в чужбина разказват, че в България в собствения си квартал се страхуват за безопасността си, за малката да не говорим.