Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков

Разследват имуществото на майката на шофьора
Обновена: 20 апр 2020 13:05 | 20 апр 2020 12:33,
432
Гешев поема случая с катастрофата, в която загина Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев ще вземе под специален надзор делото за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Още по темата


Разследването ще бъде наблюдавано от Апелативната и Върховната прокуратура, като ще бъде направена и проверка на имущественото състояние на майката на 22-годишния шофьор, който причини катастрофата.

Вероятно ще бъде разпитвана и майката. Ще бъде извършена проверка на чие име е колата, защо е шофирал младежът - разследващите ще извършат всичко, което се предвижда в закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добро е решението да се разследва бизнеса на майката на убиеца. Сега на много богати гаменчета ще им се изземат ключовете на мощните и скъпи автомобили, подарени от мама. Зад всяка кола над 100 000 лв., но управлявана от 22-годишен наркомам, могат да се нямерят недоизпрани пари. На тези родители ще им е по мъчно, ако им вземат парите, отколкото ако им умре детето надрусано в катастрофа. Иначе ще им дават ли и мощни коли и пари за дрога!?
314
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bez znachenie dali e za milen ili za mustafa...geshev ste vi streliame, ako pusnete tezi ubiici.
313
1
 
6
 
! Отговори
тоя преди 4 години
ще омаже всичко
312
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако в колата-убиец бяха случайни хора тоя нямаше и пръста да си мръдне, само че сега трябва да спасява кожата на наркоманизираното сичне на Лъчо Мозъка.
311
1
 
8
 
! Отговори
Опасен Рецидив преди 4 години
- Употреба на амфетамини- Употреба на канабис- Управление на МПС под въздействие на УВ- Шофиране с превишена (70км/ч над ограничението)- Опит за преминаване на червен сигнал на светофарИзкарах ги 5 престъпления, така само на първо четене. Това не е точно грешка. Това е опасен рецидив.
310
1
 
12
 
! Отговори
ФАКТ преди 4 години
До Анонимен"Безгрешни хора няма" Само че това да управляваш автомобил под въздействие на упойващи вещества е ясно очертано като престъпление в наказателния кодекс. Това не е грешка, а умишлено престъпление, с резултат непредумишлено убийство.Това не е да си на 12-години и да откраднеш вафла, че да кажем, "сгрешило е момчето". Не. Въпросния наркоман не е направил грешка а е престъпил закона умишлено, смятайки че ще му се размине. На това му се казва престъпник.ФАКТ.
309
1
 
9
 
! Отговори
Дрон преди 4 години
Виждаме какво разследва. Разследват фирмата собственик на автомобила, затварят офиси, правят тараш. Позната история. В случая одобрявам, обаче този случай не засяга само дела на фирмата, но и на един ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ, какъвто беше г-н Цветков. Има много въпроси, не-свързани с фирмата, на които трябва да се отговори.Да не забравяме, че в последното си предаване, Цветков задаваше неудобни за Гешев въпроси.
308
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки е невинен до доказване та противнотоНароден съд няма.
307
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безгрешни хора няма
306
1
 
13
 
! Отговори
сара преди 4 години
Щели да разследват имуществото на майката - до сега къде зяпахте, а сега защо ви е ? Ще върне ли това Милен ? Светла му памет !
305
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Маските са за да мълчите, не да ви пазят" - Милен ЦветковИ му видяха сметката боковистите! :((((Оставка за борисов!
304
1
 
3
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Да ви врътнем едно въпросче-тез от джипчето да не са били към Шабла и да си си намерили изплувало кашонче с бело..Гешефф ще проследи пътят само до морето и толкос..Пак ще цапат носовете!Да живее димокрацията!
303
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 316Ьащото и на лъчко гробара синчето е било дрогирано.
302
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом лично Гешев се заема, значи всичко ще се замете. Тенденциозно е - справка Виктория Маринова! :(((
301
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешеееев,започни разследването от НАП и Вл.Горанов.Защо майката на убиеца е печелила евросубсидии,като за 10 години не е давала отчети пред НАП за дейността си?После се заеми с дилърите на дрога,много от които се знаят от полицията,но са оставени на свобода.Ще има ли депутатски чадър над престъпниците и ако-да,си подавай оставката.
300
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези разследвания имат една цел - оневиняване на престъпния елит. Някой, ако си прави илюзии, че ще има последствия за убиеца...
299
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом Гешев е поел случая,работата ще се потули.Нали в колата на убиеца е било и синчето на Лъчо мозъка от ГЕРБ,което е избягало.Защо ли?
298
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като се замисли човек какви хора седят горе и държат и правят законите в тази тъжна държавица, прокуратурата, политиците... аджаба не му ли става някак си тъжно...е става дума за обикновеният човек не за Пеевски, на него няма как да му е тъжно.дано всичко приключи до 5-10 години, не се вижда как ще стане, но затова е и пандемията да отвори малко очите на обикновените хора, които ще доживеят разбира се.
297
4
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Гешефф,наркоманчето мамино е...машата за предумишленото убийство на знаковия журналист Милен Цветков.Тръгни по тази версия и няма да сбъркаш.Може да започнеш от депутатския син -културист.Как,кога и...защо се е запознал с наркоманчето,а и той самият какво работи за да си изкарва...прехраната и така полека....лека,чорапа ще се разплете.Така ще стигнеш до...поръчителя.Иначе версията на...власта е добре...изработена;лошите наркомани и...жертвите на пътя са добра тема за отклоняван вниманието от....
296
1
 
12
 
! Отговори
МАДАЕВА на убиеца преди 4 години
Поредния разглезен наркоман мамино синче... И той и майка му в затвора за минимум 20г.