43-годишен с обвинение след като опитал да блудства с дъщеря си

19-годишното момиче отключило шизофренно разстройство
25 апр 2020 19:39,
38
43-годишен с обвинение след като опитал да блудства с дъщеря си
Снимка: Pixabay

Обвинение е повдигнато на 43-годишен мъж за блудство и той е задържан за 72 часа.  Мъжът извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление с родната си 19-годишна дъщеря, като използвал положението на икономическа зависимост на момичето, съобщава териториалното отделение в Девня към варненската прокуратура.

Деянието било извършено през февруари тази година. Баща и дъщеря гледали телевизия в дома си в село в община Вълчи дол. Изведнъж 43-годишният мъж започнал да опипва момичето. След този случай поведението на дъщеря му се променило, започнала да се държи странно, което било забелязано от майка й. Преглед при психиатър установил, че блудствените действия, извършени от бащата, са отключили шизофренно разстройство.

Сигнал за блудството е подаден в петък, 24 април, в късния следобед. Мълчанието си потърпевшата 19-годишна девойка обяснила със срам и страх. Момичето живеело в един дом с родителите си и работела в семейната ферма. Нямало приятели, нито възможност да отиде при някого.

43-годишният Ахмед не е осъждан. Прокуратурата ще внесе искане в Девненския районен съд, който е компетентен да му вземе мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Стефан Христов преди 3 години
Изпратете го при Бай Ставри в ЦСЗ, той умира за такива!...
21
1
 
0
 
! Отговори
Явор преди 3 години
До Анонимен - 26По-бива да НАСИЛВАШ доведена дъщеря?Спрете с порното, че почвате да говорите глупости...
20
0
 
5
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 3 години
Типично за прослойката. А Юропа импортира хиляди такива отпадъци.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му се отреже чвора и да го пришият на устата му. Така ще стане цирков артист. Егати родната си дъщеря да насилваш. Да беше доведена по бива, ама на родна дъщеря да посегнеш този е за Карлуково.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без други доказателства или друг свидетел, само по думите на шизофреник и хвърчащо заключение от психиатър?
17
2
 
14
 
! Отговори
Велес преди 3 години
Ахмед - Ахааа.... Дойдохме си на думата...
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Блудство има не само по отношение на непълнолетен, но и на пълнолетен, не знам кой е функционално неграмотен и кой не е, но тук е пълно с лаладжии.
15
6
 
5
 
! Отговори
До 20: преди 3 години
Може сам да провериш какво значи блудство по наказателния кодекс.Това става чрез търсене с Гугъл, ще ти отнеме по-малко от 1 минута ако си грамотен.Но доколкото разбирам си функционално неграмотен защото не знаеш, че жената, с която сключваш брак е твоя съпруга.Една от точките за блудството наистина говори за положение "на зависимост или надзор", но в случая става въпрос за пълнолетна жена, която доброволно живее там.Естествено, че не одобрявам това деяние, но това може и да е лъжа.
14
10
 
3
 
! Отговори
До 4 Анонимен преди 3 години
"За никакво блудство не става въпрос, това е друго нарушение на закона.Деветнадесет годишна ЖЕНА, а не момиче."Като е друго престъпление, (а не нарушение), защо не го класифицираш какво точно е ?!Ще наричаш ЖЕНА единствено жена си. Всички останали за тебе са МОМИЧЕТА. В личните карти пише Female - женски пол, а не жена.
13
3
 
20
 
! Отговори
Shshs преди 3 години
Горките хора. Трудно доказуемо обвинение, а връщане назад няма... Дано майката и момичето намерят изход от ситуацята... Бъдете мъже като мъже бе хора... Какви са тия простотии никакво чувство за чест ли не ни остана, само мишкарстване, алъш-вериш и простотия докато минава номера... Целият свят ли е пълен с лицемери и използвачи? Каква колонизация на космоса и какви извънземни? 10% от хората са толкова мизерни, че трябва да ги е срам да погледнат майките си в очите.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не баща а психопат
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като пийнат и културните им особености излизат наяве
10
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аамед от интегрираните ли е?
9
8
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
педофил
8
21
 
13
 
! Отговори
Достоевски преди 3 години
Ех ама като започнете сега с вашите глупости, казвал се Ахмет, от каква националност е.?Аман от расисти, защо никой не написа че Кристиян убиецът е от български произход. Долен български наркомани, никой ама няма никаде такъв коментар. Какви сте амк.
7
12
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Ама опитал или дигнал палатката.
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
43-годишния Ахмед? Този какво прави с дърта мома у къщата, комшииката още на 15г я изтъргуваха както си е редно.
5
3
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 3 години
Има, има.
4
3
 
13
 
! Отговори
Шукар момче преди 3 години
Шукар работа, ама ...
3
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За никакво блудство не става въпрос, това е друго нарушение на закона.Деветнадесет годишна ЖЕНА, а не момиче."положение на икономическа зависимост към момичето" :))Какви са тези бисери?Явно наистина в съда и прокуратурата нивото е много ниско.