Съдът отмени гаранцията на спътничката на Кристиан Николов

Паричната гаранция на третия в колата - Георги Иванов, остава в сила
Обновена: 8 май 2020 17:41 | 8 май 2020 17:41, Красимир Ангелов
39
Съдът отмени гаранцията на спътничката на Кристиан Николов
Снимка: БГНЕС

Районният съд в София отмени паричната гаранция на Симона Цанкова. Момичето бе спътник на Кристиан Николов, който предизвика катастрофата, при която загина Милен Цветков.

Още по темата
Според съдия Николай Урумов, след като Цанкова е декларирала, че има отношения с Николов, тя попада в кръга лица, които имат право да откажат да дават показания. Затова обвинението срещу нея, според съда, не е съставомерно.

Паричната гаранция на третия в колата - Георги Иванов, остава в сила, защото жалбата на адвокатите му не е подадена в срок, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
3
 
! Отговори
ПРОСТОТИИ СЪДЕБНИ преди 3 години
НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ПЪТНИЦИ НА КАТАСТРОФИЛАРА КОЛА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ "ГАРАНЦИИ"ТРЯВА ЛИ ПЪТНИЦИТЕ ДА ПЛАЩАТ "ГАРАНЦИИ" АКО ПЪТУВАМ В ГРАДСКИ АВТОБУС И ТОЙ НАПРАВИ КАТАСТРОФА тРЯБВА ЛИ ДА ПЛАЩАТ " ГАРАНЦИИ" И ЩЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТ ЛИ ЗА АЛКОХОЛ,ОПИАТИ ИЭ Т.Н.НЕЩО НЯКОИ СЕ ПРЕСТАРАВАТ.
34
1
 
7
 
! Отговори
Мишки преди 3 години
Докато си седите вкъщи и си мишкувате, това ще се случва отново и отново! Незнам колко невинни хора бяха убити вече по подобен начин!И тука не се вълнувам от съдбата на момичето, което се е возило на задната седалка! Но знам, че и с наркоманчето-убиец ще стане същото в крайна сметка...
33
1
 
13
 
! Отговори
Don преди 3 години
Днес на спътничката,утре на Кристиянчо. Добре дошли в държавата със "съдебна" система.
32
2
 
11
 
! Отговори
врач преди 3 години
До Споко/Симона Цанкова и Георги са на свобода! Те бяха само няколко часа и бяха пуснати, както и майката на Кристиан. Това обаче не пречи да обжалват гаранцията. На Георги му измислиха, че има тумор на епифизата и паник атаки- виж БТВ от днес.Тая ще я оженят скоро за Кристиан и ще ги пратят в наркоклиника да се лекуват на държавни разноски, а ние ще си мислим, че има правосъдие.на 3 я ден след катастрофата,ГЕРБ въведе нарколози и психиатри в затворите, за да измъкнат Кристиан.Сметката е за нас
31
1
 
12
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 3 години
ми пускайте го и другото наркоманче бе- какво толкова - да не се е свършил света, че убило 1 човек. То няма да прави така повече милото - вервайте му.
30
1
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
КРИСТИАН е убиец
29
2
 
9
 
! Отговори
Panzermensch преди 3 години
Еми, какво да кажа.. Б Ъ Л Г А Р И Я
28
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До TeoВ какво да я обвинят ли?1. Участие в сборище на Витоша, когато това е забранено заради епидемията.2. Не сигнализирала, че тежко надрусан ще кормува.3. Побягнала след катастрофата. Какво е бързала да укрие?
27
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладуранка изглежда тая мацка. Дано се възстанови скоро от тоя кошмар.
26
4
 
5
 
! Отговори
Съдийски маневри преди 3 години
Ами ако гаджето на Николов утре скъса с него, а досъдебното производство продължава да тече, какво правим тогава, съдия Урумов? Нищо, нали!
25
1
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Даде ли показания в полицията? Търсеха свидетели.
24
10
 
12
 
! Отговори
Ели преди 3 години
Не ми е симпатична тази наркоманка, напротив. Но обвинения за случая към нея ми се струват неиздържани. Да я обвинят, че е взимала наркотици, да я разпитат за дилъра, да и сложат глоба, че по това време е нарушила карантината и тн.
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все още пред очите ми е летящата кола, която видимо ускорява преди кръстовището. Забелязва се, че тонът на статиите видимо омеква тия дни и започва едно обвиняване на наркотиците, на наркоразпространителите... Не казвам, че това не е сериозен проблем, но не бива да извиняваме с наркотрафика надменната жестокост на убиеца и приятелите му, които са знаели, че е надрусан!
22
5
 
24
 
! Отговори
Teo преди 3 години
Добре бе, какво мрънкате! В какво могат да я обвинят? Че е кифла-кифла е, даже и без шоколад, но реално не е карала тя автомобила. Малкия льохманин ще го осъдят на 8 години ефективно, ще лежи четири, защото ще работи уж(а реално мама ще плаща на някой друг да работи), а последната ще го пуснат за добро поведение, щото се е поправил. Разбира се, понеже ще седи около година в ареста, това време ще му бъде приспаднато. На 26 ще е навън и отново ще гази! А мама -невинна, и Милен - в ГробаТолкоз!
21
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми освен и Г.И. да признае, че има отношение с Кристиан. Щото аз досега, не съм виждал друг млад човек, да качва гаджето си отзад, а приятеля отпред.
20
4
 
20
 
! Отговори
Споко преди 3 години
Тия дни ще пуснат и другите двама.Не се тревожете.Спектакъла върви с всичка сила.Още ли вярвате,че ще има ефективни присъди по тази т.нар. катастрофа,а всъщност мокра поръчка?
19
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
19, лаик си, не се пени толкова
18
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гаранцията не е присъда, а мярка за неотклонение. Това не е вид глоба или конфискация. След приключване на делото гаранцията се връща, независимо дали подсъдимия е осъден или оправдан. Обвинението иначе си е несъставомерно. За да не лаят некомпетентните са се чудили в какво да я обвинят, защото няма в какво. Ама така в правова държава не се прави - всички да са обвиняеми и виновни. А по този състав по който е обвинена дори и някой да реши да я осъди ще е адм. санкция. Така че изпуснете парата.
17
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бъдем честни- може да се подведе под отговорност , че е употребявала наркотици да кажем , че не е съдействала или че е прикрила нещо...но нищо повече конкретно при това дело. Никой не може да има вина, че просто се е возил в кола.
16
3
 
25
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Защо я пуснаха майката на Кристиян.Ми що, щот ги има. Никой няма да провери от къде.