5 години затвор за дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова

Наложена й е глоба от 50 000 лева за притежание на хероин
21 май 2020 16:02,
35
5 години затвор за дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова
Снимка: БГНЕС

5 г. лишаване от свобода при общ режим и глоба от 50 000 лева постанови Пловдивският окръжен съд за Събка Рашкова, дъщеря на Цар Киро. Това стана след споразумение между нея и прокуратурата, съобщава „24 часа“.

Още по темата

Събка е призната за виновна, че на  24 февруари 2020 г.  е държала хероин с тегло  2054,68 грама на обща стойност 184 921,20 лв.

Оттогава Рашкова е в ареста. На същата дата тя влязла с мерцедеса си в България през Турция и отседнала в казино в Свиленград. По-късно се обадила на племенника си, като му обяснила къде се намира и поискала от него да се срещнат и да я върне в Пловдив, където живее. Лелята му обяснила, че е пила лекарства и не е в състояние да шофира, и той се съгласил.

Вечерта при полицейска акция колата им била спряна край Войводиново. При обиск на Рашкова под горните й дрехи са открити пет пакета хероин. Тя е заявила, че наркотикът е неин.

Определението на съда е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Iss преди 3 години
Не Събка а принцеса Събка.
29
0
 
4
 
! Отговори
Стефан преди 3 години
Този коментар ми беше изтрит от сайта Блиц за думи които съм НЯМАЛ ПРАВО да използвам.Защо се учудвате, лично Кирил Рашков е разказвал как е купувал кожено палто от корекома за жената на голям началник от София, а Менда Стоянова му е осигурявала чадър от данъчните служби, като наркотрафикантите и всички се отчитат по веригата. Има едно изказване на един от шефовете на ФБР, че мафия, организирана престъпност и криминални банди НЕ МОГАТ да съществуват в малки държави АКО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ВЛАСТТА,
28
0
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Гешев щял да бори корупцията в съдебната власт може би! Ама смее ли!?
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За лепило
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правата лопата без обяснение.........за рушифилете тоже.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позор! Позор за цялото ни правосъдие!
24
4
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
до кога хора до кога бесзакония от ромския етнос
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те цар кирови си плащат редовно на El Padrino в случая б. б. Не го ли знаете? Какво толкоз се чудите? Интересни сте в тоя форум. Не знаете ли кой командва банд, ата?
22
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Америка 5 години дават само за 5 дози,ако те хванат в бар или дискотека.Съдят те за наркоразпространение като дилър.А това количество няма и един грам.На мексиканската граница на Тихуана ако те хванат с марихуана над 1 кг,ти дават 10 г. за контрабанда,като присъдата не се обжалва.Лежиш ги.Тази жена в случаят е част от международен контрабанден канал,и се споразумава с Прокуратурата.Споразумява се за какво? Че повече няма да прави така ли? Че вече няма да трови българи и техните деца ли?
21
7
 
15
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
При мен децата през ваканциите през лятото играеха до 12 часа през нощта навън, нямаше вечерен час и никой не се страхуваше да си пусне детето самичко навън.Престъпленията бяха двама пияни да се сбият и единия да утрепе другия или някой да хване жената с любовника и да утепе някой от тях. Крадяха чистачките на колите и компотите и картофите от мазетата това беше престъпността при мен.Цар Киро беше Кирил Рашков и осъден на 30 години в Белене всеки ден си изпълняваше трудовата норма.
20
2
 
26
 
! Отговори
Камелия Маринова преди 3 години
Какви 5 години да лежи 25 години при строг режим ако даде някой този наркотик на нейните деца или внуци как ще се почуства
19
7
 
20
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
А каква сигурност имаме днес? Забравена чанта в метрото полицията отцепва района и я взривява. При мен забравените чанти ги носеха децата в бюрото за изгубени вещи във всеки град имаше.Наркодилъри на щат пред всяко училище. При мен защо нямаше наркодилъри? Защото знаеха, че за такова нещо ще работят 30 години в Белене включително в събота и неделя и на празници и ако не си изпълнят трудовата норма за деня, ще ги дадат за вечеря на караулните кyчета!
18
8
 
18
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
При мен на 9 милиона население имаше 10 000 човека милиция, 6 000 редовни служители на Държавна сигурност и 20 000 агенти на ДС, които си бяха граждани и само от време навреме получаваха хонорари за конкретна информация за престъпници и врагове на държавата.Сега на 6 милиона население имаме 60 000 полицаи на щат, които нищо не произвеждат и получават над 1 милиард годишно от бюджета! Отделно ДАНС и всички останали служби.А каква сигурност имаме днес?
17
5
 
24
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
След 10 ноември казаха, че съм бил диктатор и Желю Жабата лично помилва Рашков и го пусна от затвора, защото Белене му нарушавало човешките права. Рашков стана Цар Киро и започна да продава наркотици и оръжие и да убива хора, дойде и случаят в Катуница.Като четете, че някой е бил осъден и е лежал в Белене, от мен да знаете, че 100% е имало за какво.
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хан КрумПет години също е добре,но поне да е ефективна присъдата и да я излежи цялата,а тя ще излезе след 1-2 години на свобода.
15
5
 
15
 
! Отговори
Тодор Живков преди 3 години
Докато аз управлявах държавата, Кирил Рашков беше осъден на 30 години изправителен труд и ударно строеше светлия социализъм в лагера в Белене. За спекулация с валута, ощетила държавата в особено големи размери, не говорим за убийства, наркотици, оръжия и други тежки престъпления, а по съвременните мерки за кражба и корупция.След 10 ноември казаха, че съм бил диктатор и Желю Жабата лично помилва Рашков и го пусна от затвора, защото Белене му нарушавало човешките права. Рашков стана Цар Киро и з
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оная ,която уби младия мъж и тя за има-няма 2 години излезе на свобода и сега за благодарност, плюе от далеч по България,какво ви става ,бе хора,давайте поне ефективни присъди?Какви са тези смешни присъди?
13
0
 
24
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 години
Гледам едно предаване "Летищна сигурност". Там във латинска америка и във САЩ за 2 кила наркотик дават между 10 и 15 години затвор.Какви са тези "споразумения" между индийката и "строгият но справедлив" бълкарски съд и каква е цената за едно такова споразумение? Питам, щото един приятел дето има същия "бизнес" като това грозилище се интересува?
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркотика съсипва здравето на хората и ги убива бавно или бързо,каква е тази смешна присъда,при това неефективна?
11
1
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
а кво стана с тати цар?той при бай ставри ли е?