Оставиха в ареста ромите от Видин, нападнали баща с малко дете

Жената, която е била с тях, е под домашен арест
21 май 2020 20:08, Красимир Ангелов
41
Оставиха в ареста ромите от Видин, нападнали баща с малко дете
Снимка: Pixabay

Видинският окръжен съд потвърди днес наложената мярка от Районен съд за неотклонение "задържане под стража" срещу трима жители на ромския квартал "Нов път" във Видин.

Мъжете нападнаха нападнаха младо семейство с две малки деца в центъра на града,  съобщава на сайта си Видинския окръжен съд.

Още по темата
Променена е предварително наложената мярка за неотклонение от "подписка" на "домашен арест" срещу жена, която също е била с тримата мъже и е участвала в инцидента.

Както е известно, четирима жители на ромския квартал "Нов път" бяха задържани за извършен побой над млад мъж и семейството му в центъра на Видин на 16 май. Ден по-късно всичките 4-ма извършители, които са семейство, бяха задържани.

Предварителното разследване е установило е, че на 15 май пострадалият млад мъж, заедно със съпругата си и двете си деца, които са под година, са излезли на разходка. При маневра на луксозен автомобил срещу тях е възникнала опасност от инцидент и мъжът е направил забележка на шофьора.

Последвали са закани от шофьора на автомобила. На следващия ден семейството с двете деца е било нападнато от трима мъже, сред които е разпознат шофьора на автомобила, и жена, като пострадалият е удрян с дървени палки и бокс, докато е държал детето си.

Въпреки намесата на случаен минувач, който се е опитал да спре нападението, четиримата са продължили да нанасят удари и закани спрямо пострадалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отишли да го питат защо набил 19 годишния им син. Като "всички останали" носели железни пръти в колата. Не разбрали как се оказали в ръцете им. Щото искали само да го питат защо набил 19 годишния им син. Имали свидетели. А записите от камерите били манипулирани. Не е вярно това което се вижда на тях. Не те са нападали, а тях са ги нападали. Та, тъй. А, кой измисли тази простотия "ром"? С доста хора от този етнос съм в добри отношения и всичките те ползват другото название.
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имало едно време австрийски ефрейтор - той е бил заел и ромите да превъзпита, но за беда не успял.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда,Видин е един от първите градове дето ще падне под ромско владение!!!!А е паднал последен под турско такова!
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко много намирисва в този случай. Но едно е ясно, че това са племенни междуособици.За такива само кол зад врата.
14
0
 
14
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Имаше случай скоро ,извадил мачете и отсрешният след като го прострелял и то с предупредителен първи изстрел е заключен ,а реално погледнато това си е опит за убийство ит страна този с хладното оръжие! Ееее дали ше доживея да се попуствам в правова държава ,държава в която останах да живея,родина-България!
13
0
 
15
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Дааа! Днес с неправилното тълкуване на анекса "превишени средства и права за самозащита" се толерират престъпниците и мутроокрилените!
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1ви гр.Козлодуй е прав! А в днешно време в БГ дори да успееш да се защитиш ,то накрая виновен излезеш!
11
7
 
6
 
! Отговори
Как ще го намерят преди 3 години
ако и той не е от боята? Пеша е бил, не му са му били написани трите имена на челото.Мислете малко.Това са си техни, римлянски работи. Бели няма в случката.Те са най-големите расисти, не признават български институции. Ползват ги, само когато им е изгодно. Имат си дума за всички, които не са римляни - "гадже".Да се оправят.
10
6
 
4
 
! Отговори
Ромите от Видин, преди 3 години
нападнали друг ром...
9
1
 
19
 
! Отговори
Ханс преди 3 години
Нека да стоят в панделата, да се научат! Жалко, че не е имало повече хора, които да помогнат на семейството.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази става повече!
7
0
 
26
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Чудесно! Глутницата да стои заключена !
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали пещите на ТЕЦ Бобов дол имат разрешително за горене на отпадъци, какъв арест.
5
1
 
26
 
! Отговори
Проблемът с шведите преди 3 години
е, че държавата няма лостове за въздействие за престъпленията им.Хванат го,пратят го в затвора за определен срок,но там той е в клуб по интереси на наша издръжка,в компания със стари приятели.Нужни са законови промени,редактиране на НК относно принудителния труд.Не по желания,не където искаш,не колкото искаш,не да ти сваля от срока.Такъв,че след него престъпникът да си каже-"никога повече".
4
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре ,че брат му е зам. кмет на Видин, а баща му кмет на Дунавци, иначе никой нямаше да му обърне внимание. а и се е изташкарил, бие по капака , мислел се е за нацепена батка. *** после се сополиви...Римляните не си поплюват...
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,Не трябва да ги пускат,дано си получат заслуженото и най строго наказание.
2
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е ,че тия българи ще порнат жена му пред него или други българи ще порнат жена му пред него ,днес някав е порнал една 70 годишна кажете 70 годишната бременна ли е
1
9
 
31
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
по времето на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ имаше ред и закони