Осъдиха трафикант на просяци към Швеция

Ще лежи близо 5 години в затвора за деянието си
5 юни 2020 19:21,
8
Осъдиха трафикант на просяци към Швеция
Снимка: БГНЕС

Районен съд – Кнежа одобри споразумение, сключено между Районна прокуратура – Плевен и защитника на обвиняем, с което последният е осъден за трафик на хора, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата
44-годишният мъж се признава за виновен за това, че на неустановена дата в края на месец октомври 2017 г., в с. Чомаковци, обл. Плевен набрал и на 02.11.2017 г. транспортирал и превел през границата на страната – през ГКПП - Видин – Дунав мост, две лица /момчета/, ненавършили 18 г., с целта да бъдат използвани за просия в Кралство Швеция.

За това деяние е осъден на четири години и единадесет месеца лишаване от свобода, при първоначален общ режим и глоба в размер на 6 000 лева. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 3 години
Убедил съм се че западняците не правят връзка с главния'мозък. Да дадеш в бг , защото знаеш че найстина държавата 5 пари не дава за помощ на нуждаещи се- това ще го разбера, но в западните държави , където имаш организации, които ти дават подслон, продукти, дневни центрове, правни услуги, здравни услуги, някои ти търсят работа, други подслон и т.н. и ти да даваш пари на просяци !? Ей тва е да си ***
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааааа не така.Това ми мирише нещо на ....
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво,хващайте ги такива криминали и ги исъждайте здраво!
5
0
 
13
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
а за останалите 90% отдавна прекарани му се е разминало нищо като излезе ще има много нови попълнениея в махалата готови за транспортиране
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що ве, треало медал да му дадат, те нали ги харесват тея? Пък и Гретето е одобрила
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Меркел кога и тези дето призовават за свободно движение на просяците Те едрите риби да търсят не тоя дето прекарал 2 просяка. Как беше милиони просяци са статистике - един е трагедия.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти па не им давай акъл.
1
3
 
11
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Джангитата да направят антирасистки протест в центъра на София с плакат "Той не е таквиз лош човек бе,той добър момче"!Той българина лошав расист!