Мъж, убил годеницата си, ще лежи 15 години в затвора

Илиян Рангелов трябва да плати и по 180 000 лв. на родителите ѝ
Обновена: 29 юни 2020 19:32 | 29 юни 2020 19:24, Анисия Иванова
22
Мъж, убил годеницата си, ще лежи 15 години в затвора
Снимка: БГНЕС

Окръжен съд - Пловдив осъди на 15 години лишаване от свобода подсъдимия Илиян Рангелов, като го призна за виновен в умишленото убийство на годеницата му Милена Динева, съобщиха от Съдебната палата.

Той ще трябва да плати и по 180 000 лв. на нейните родители.

Съдът го призна за виновен в това, че в нощта на 28 декември 2016 г. в с. Куртово Конаре, общ. Пловдив, Илиян е намушкал в гърдите Милена от ревност.

Във фаталната вечер той се върнал от местна кръчма и се скарал с нея. Младата жена тръгнала за нощна смяна в съседното населено място и на излизане му заявила, че ще го напусне.

На улицата Рангелов я настигнал и забил ножа в сърцето й. След това се прибрал в къщата. Трупът на Динова е открит от нейни колеги, с които е трябвало да пътува с автомобил за местоработата си.

Когато полицаите потърсили Илиян, той се направил на сънен. Първоначално е признал за убийството, но на делото отрече вина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идеята на управлението законите и най-вече беззаконието е да направи живота ни ад, да сме бедни, нещастни и отчаяни. Така никой няма да си вдигне робската главица и да накаже крадците за предателството им към България...като почнете от кмета та до високите етажи.... Засега стратегията действа безотказно, нали? Е, за малка част от юпитата от софето живота е ок-нали ходАт на Банско ле си
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива присъди са като балсам за насилниците и убийците. Браво на съдията, дано и него го постигне съдбата на родителите на убитото момиче
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива са тиквените закони на корпорация ГРОП.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано на никой не се случва , но явно тук трябва да е на принципа око за око. Ако роднина на момичето утрепе този *** би трябвало да му дадат условна присъда.
10
1
 
3
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
А мъж откраднал милиони, ще бъде оправдан......
9
4
 
0
 
! Отговори
Асана преди 3 години
Да беше утрепал тъщата щеле са лежи 2_3.....
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15 години за предумишлено убийство звучи като прекалено лека присъда!Вече е излежал 3 години и нещо, като работи в затвора, и тъй като затворите са препълнени, след максимум 7 години ще е свободен, а момичето няма да се върне никога!В САЩ най-вероятно щеше да лежи до живот! Защо взехме само най-лошото от американците, и нищо от добрите им практики?
7
0
 
10
 
! Отговори
И защо само 15? преди 3 години
Кой е издал присъдата? Нали за умишлени убийства няма съкратен процес? Това само защото е жена ли? Имената на съдиите ако може да бъдат обявени публично и съответните организации да си свършат работата, като хубаво ги смачкат по медиите и ги осъдят за дискриминация. После да бъдат уволнени и да върнат всички заплати за 5 години назад плюс отнемане на правото да заемат каквато и да е длъжност свързана с правото. #новсветовенред
6
0
 
12
 
! Отговори
До минаващия преди 3 години
Достатъчно е да има един читав апартамент в София и кръвнината е ок. Лошото е, че за тия 4 години е прехвърлил всичко което има на някой прибижен и до края на живота си ще бачка на под МРЗ и копче не могат да му взмат.
5
8
 
5
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
Заслужава ли си за една фуста да си пропилееш живота?
4
0
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
"Той ще трябва да плати и по 180 000 лв. на нейните родители"...По 180 000 лева = 360 000 лева?!?!?!В подкрепа на по-долу коментиралите, също искам да попитам уважаемия съд какви са тези абсурдни суми, на които е осъден да плати убиецът?! Да, разбирам, все пак е някакъв вид компенсация за загубата, но е само на хартия. Не вярвам на съдебната система в България, заради ей такива невъзможни за изпълнение присъди.Г-да журналисти, някой убиец изплатил ли е поне една подобна кръвнина в България, а?
3
1
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Като бачка в затвора я лежи 6-7 г, я не а красивото момиче Милена в земята заради един ***.
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са ми смешни като налагат глоби за кръвнина. Родителите й няма да видят и стотинка от тоя камоли 180 бона на човек, няма и от къде, само държавата може да ги компенсира а и трябва, но държавата ще му прехвърли топката. От пусто в празно....
1
1
 
20
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Не съм привърженик на САЩ, но поне там присъдите им са адекватни и за подобно престъпление щеше да получи най-малко доживот без право на замяна.