Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона

Премиерът е питан на разпита и за либийския кораб
Обновена: 7 юли 2020 10:26 | 7 юли 2020 10:19, Веселина Йорданова
258
Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов каза, че е водил многократно комуникация с Пламен Бобоков в рамките на закона. Той заяви това пред журналисти след разпита в Прокуратурата, на който се яви днес.

"Всичко е било в сферата на това, което законът позволява, да подпомагаме бизнеса зад граница", каза премиерът и посочи: "Винаги съм считал, че е почтен човек".

Още по темата

Той уточни, че не е говорил никога с брат му Атанас Бобоков.

Премиерът е бил питан и за либийския кораб "Бадр".

"Не помня дали с есемес или с обаждане, но ми каза, че могат да обявят България за пиратска държава, че едва ли не е отвлякла кораба. Говорих с либийския колега, изяснихме случая и оставихме съдът да се произнесе. Оттогава корабът няколко пъти си сменя флагове, собственост", каза Борисов.

Премиерът уточни, че Гранична полиция го пази и в момента той е на котва в Бургас. В момента, в който има съдебно решение, ще бъде изпълнено.

На въпрос вижда ли нещо престъпно, за да се стига до разпит от Прокуратурата, той отговори: "Щом така са решили, аз съм го направил". Премиерът каза още, че държавното обвинение прави "публични събития, за да се угоди на президента".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
0
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Диагнозаtec varna e kupen ot detsata na bsp bivshiya ministur papazov koito si ostavyat maluk dyal
164
4
 
4
 
! Отговори
izh преди 3 години
До ДиагнозаНали все пак е на курнелийка изборен ортак. Тя пропагандната машина беше създадена с крадените пари от 90-96 година., включително и телевизията промотираща този сайт.
163
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пак се прави на ***.
162
4
 
11
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Слугата на Доган - Борисов много още ще има да обяснява като го бутнат от власт ! Горчиво ще съжалява, че не е "спестявал" в чужди банки , а само в шкафчето ! Предстои му доживотно изгнание,ако остане в България ще обитава затвора ! Събереш ли се с търците - отиваш на сметището!
161
2
 
5
 
! Отговори
izh преди 3 години
Все пак Бобоковчето е от по дребните рибки в организацията на луканово-гечевите милионери приватизатори. На по едрите и прокуратурата не смее да се опъне. От един път голяма част от пишещите тук, конфекция и по други форуми, се осетиха, че е възможно да останат кой без служба, кой без допълнителни доходи, та се получи "*** на светло"
160
3
 
12
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Преди години Борисов пред народното събрание каза , че бил "поръчан" от Доган ! От тогава никой не споменава Доган , а Именно Доган ръководи държавата. Също и получава каквото поиска от Борисов - поиска ТЕЦ Варна -получи я! Поиска пристанището към ТЕЦА - получи го! Поиска черноморското крайбрежие - получи го !!! Поиска язовир-получи го ! Не е поискал държавата, защото я притежава !!!! Кой ще спре султан Доган ? НИКОЙ !!!
159
2
 
1
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...a vie iziasnihte li ...dali Borisov razbira smisala na dumata " pochten " ?!?? Imaiki predvid minaloto mu ...a I nastoiashteto mu sashto .
158
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тиквата какво да каже оправдава се кръглия суджук от Банкя
157
3
 
6
 
! Отговори
опит преди 3 години
да вкарат президента с олигарсите и крадливите.Народа пак ще гласува за него -реален.
156
2
 
8
 
! Отговори
Бегай БАРБА ГАНЬОС преди 3 години
Разследването на организирана престъпност и корупцията ще е приоритет на новата Служба на европейския главен прокурор, заяви нейният шеф Лаура Кьовеши пред Комисията за бюджетен контрол на Европейския парламент.Службата на европейския главен прокурор ще се бори срещу организираната престъпност и с корупцията, а не само със злоупотребата с еврофондовете. За нас борбата с организираната престъпност ще е приоритет, увери Кьовеши на 6 юли.Тя обясни, че не възнамерява да се ограничава само с преследването на злоупотребите с европейски средства, а ще използва активно правомощията си и в бо
155
2
 
4
 
! Отговори
кандидат-ГЕРБчлен преди 3 години
до 152, Странджата: погледни си оценките и ако разбираш от числа и знаеш дали 14 или 0 е по-голямо, продължи да пишиш. А иначе си стой в къщи и гледай през прозореца как лястовиците кацат по жиците. Повече не ти трябва!
154
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли поне един човек в тази държава ,който да смята дон Барба Ганьос за почтен?Едва ли.Мнението на този арогантен престъпник не струва 5ст.Мястото му е до бай Ставри поне за 20г, и конфискация на всички пари ,злато и имоти у нас и в чужбина.Цялата хунта Герб трябва да виси по стълбовете.
153
3
 
17
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Много ми е Любопитно следното - В Коя Държава Борисов ПЕРЕ Пари си ?Плевнелиев знаем всички че ги ПЕРЕ в Офшорни Територии , а Борисов Къде ги Скътава ?
152
4
 
12
 
! Отговори
ОТ ДНЕВНИК преди 3 години
- Премиерът атакува кандидат на опозицията за евродепутат. Това е Елена Йончева, с която имат сблъсъци по няколко теми включително и в съда. Явно той е готов да й отмъсти, дори като жертва хора от своя екип. Дали публикациите за нея са по поръчка на премиера и поръчва ли и други подобни ?
151
1
 
1
 
! Отговори
Само преди 3 години
За него ли.
150
2
 
11
 
! Отговори
ОТ ДНЕВНИК преди 3 години
- Премиерът нарежда на регулаторен орган какво да извърши спрямо частна компания. Тя трябва да бъде "размазана", защото някой не се съобразява с него. Изпълнителят е КФН, която тогава е оглавявана от Стоян Мавродиев. Това ли е единственият случай, в който финансовият регуратор е получил подобна задача ?
149
2
 
13
 
! Отговори
ОТ ДНЕВНИК преди 3 години
На 25 април 2019 г. на Манолев беше повдигнато обвинение за престъпление, засягащо финансовите интереси на Европейския съюз. От казаното в записа се разбира, че целта е да се удари и кандидатът за евродепутат от БСП Елена Йончева, която в този момент атакува често премиера, включително и с разпространението на твърдението, че е купил къща в Барселона за млада жена.
148
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди "Еврохолд", които в крайна сметка не получиха разрешение от Комисията за защита на конкуренцията да купят българския бизнес на "ЧЕЗ", интерес към него имаше "Инерком" на Гинка Върбакова. След надигането на обществено недоволство заради това, че компанията е непозната, с малък капитал и не без атаки от страна на БСП, правителството предложи да купи "Инерком", за да влезе в сделката. Това бе обявено, след като Върбакова бе привикана в Министерския съвет. По-късно, когато в голяма степен напрежението беше спаднало, кабинетът се отказа от това си намерение. Миналата година след решението на
147
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Ще му размажа физиономията" - какво се чува в записа и с какви събития съвпадаСпоред това, което се чува, записът е направен, докато Борисов води телефонен разговор и това е само част от него, защото няма ясно начало и накрая прекъсва. Той тече на фона на работещ телевизор (с музиката от "Сити тв"), който влошава качеството на звука. Чува се само гласът на премиера, но не и на събеседника му. Според засегнатите теми времето на записа би трябвало да е 24 или 25 април 2019 г..Всичко което се чува съвпада с реални лица и събития от този период.
146
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей това чекмедже продължава да прави народа на ОВЦА, ами нали ако окауши Бобоков както се опита да окауши Черепа и Бобоков ще се разприказва и ще започне да вади и той разговори и СМС-и и ще го изобличи в корупция която само този банкянски бандит си мисли, че е прикрил ! Овчият бг-народ нека спи още и да чака накой да го избави от комунистите които в името на авантата се преобличат в разни "дрехи" удобни за измамници !