Обвиненият за убийството на Милен Цветков иска да напусне ареста

За втори път гледат мярката за неотклонение на Кристиан Николов
Обновена: 8 юли 2020 09:28 | 8 юли 2020 08:46, Нели Христова
58
Обвиненият за убийството на Милен Цветков иска да напусне ареста
Снимка: БГНЕС

21-годишният Кристиан Николов, обвинен за фаталната катастрофа с Милен Цветков, иска да напусне ареста. Съдът за втори път ще гледа мярката му за неотклонение.

Навръх Великден, на червен светофар Николов удари с бясна скорост спрялата кола на журналиста. Записи от  видеонаблюдението показаха, че младият мъж дори не е опитал да спре или да избегне сблъсъка.

Обвиненият за катастрофата с Милен Цветков няма да обжалва ареста си

Тестът установи, че Николов е седнал зад волана дрогиран. Адвокатът му опита да прехвърли вината за смъртта на Милен Цветков на хората, оказали първа помощ на журналиста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
30
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Това е за втори път опит на "независимият" български съд да пусне поредният убиец ,за да избяга в Дубай !!! Докога ще търпим такива съдии ???
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да напусне ареста...за да влзезе в затвора! Айде мамин синко, убил си човек...в панделата. Няма да стане, не се и надявайте, само мечти
32
0
 
17
 
! Отговори
У преди 3 години
На тоз мозъкът му е променен от химиите и пиенето и още не си дава сметка какво е станало. Всеки психолог и невролог ще Ви каже, че настъпват промени в главата. Затова е трудно да станеш бивш наркоман и трябват години. А може да не разбира смисъла на думата" убийство"Ясно е че един нормален човек, би седял мирно.
31
0
 
15
 
! Отговори
Замечтах се преди 3 години
Дано един ден някой истински българин влезе в съдебната палата с АК-47 и ги направи на суджук всичките престъпници.
30
0
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
За Иванчева 8 ГОДИНИ за "УЖ" взети 180 хил. евро,а тоя СБЪРКАН ГЕНОФОНД - у дома!!!Така си наредихме държавицата,дами и господа!
29
0
 
14
 
! Отговори
sa преди 3 години
Ще го пуснат срещу определена сума - ПРОДАЖНИЦИ
28
2
 
20
 
! Отговори
HermanGoering преди 3 години
Този фек**ен сайт се опитва да ме цензурира, защото пиша неудобни коментари за основният им спонсор - Боко Тиквата. Не можете да ме цензурирате и 100 ип-та да блокирате мишки смешни. Не ви ли е неудобно да сте платени к*рви на властта ? А за тази новина какво да кажа - за синчето на Лъчо мозъка може да го пуснат да си спинка вкъщи след убийството на Милен Цветков, но за Иванчева, дето я наредиха не може ?!! Платени к*рви всички по веригата трябва да се на*бат с 200 както казва тиквата!
27
0
 
16
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
С пачката дебела, няма знай пандела!!!!Държавата да ги пусне направо всичките убиици,изнасилвачи,дилъри и измамници!!!
26
0
 
20
 
! Отговори
СУДЖУК ТУЛУПОВ преди 3 години
Ако маминка дойде в спалнята, може да направим нещо за детето.
25
0
 
18
 
! Отговори
Рънърса преди 3 години
Хубава булка ще стане от това джендърче!
24
0
 
32
 
! Отговори
Ядосан преди 3 години
Ако беше в някоя държава където закона е над всички както е в Америка този ***..ьо вече да е с доживотна присъда и на топло. Обаче тук е царството на безнаказаността и след месец това наркоманче ще е Слънчака и ще шмърка бело.
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестът установи, че Николов е седнал зад волана дрогиран.-------Тестът не може да установи такова нещо.Това не е като алкохола в кръвта. Б0 клукът е бил в съзнание и е изпълнявал поръчка.
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A колко такива като това момче има вечер на околовръстното.Летят с 250км.ч. и никому нищо....до поредната новина по тв.
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва здрава реформа на правосъдието.В Аглия всичко вече щеше да е приключило по бързата процедура.а при нас сега ще има години експертизи у алабализми........../докато забравим кой,къде,какво и тн
20
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом иска, да го пускат... Ние сме толерантна държава с толерантно правосъдие.За Иванчева 20 години за "рекет", а за убийство пускат по молба на извършителя.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пусни момчето тиквооо... Нали ти свърши черната работа и елиминира онзи който ти задаваше неудобни въпроси в национален ефир. Дори трябва да го наградиш с орден Стара Планина!
18
0
 
21
 
! Отговори
123 преди 3 години
За мен това убийство е умишлено.
17
1
 
34
 
! Отговори
горките магистрати преди 3 години
Предтавяте ли си какви терзания са в душите им? От една страна са подготвени яки кинти за вземане, а от друга случаят се наблюдава с неотслабващ интерес от хората, които обичаха Милен Цветков и не смеят да посегнат към пликовете. Отидоха им къщите за гости на първа линия на слугите на Темида, тц-тц
16
0
 
40
 
! Отговори
тити преди 3 години
Пуснте го да убие още невинни хора.Нещастници.
15
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен колеги няма ли?Или и там се ритат по кокалчетата, като навсякъде?Да си съберат пари за адвокат,който да следи процедурите.