Президентският съветник Милушев пред Военна прокуратура

Обвинението решава за съдбата на хората на държавния глава
32

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виж други галерии »
Ще станат ли обвиняеми хората на президента? Отговори чакаме от прокуратурата днес. Към 10:30 ч. съветникът  по сигурността на държавния глава Илия Милушев отиде пред Военна прокуратура.
Още по темата
Той беше задържан вчера във връзка с разследване за разгласяване на държавна тайна.

Първоначално Милушев е бил свидетел, но след извършена компютърно-техническа експертиза на иззет от него телефон, се установява, че в апарата има информация, касаеща Държавна агенция “Технически операции”.

Доброволно е предал четири документа, които са били нерегламентирано изнесени от Държавна агенция "Разузнаване".

Според агенцията документите съдържат информация представляваща държавна тайна. Милушев е обяснил, че е намерил документите в служебната си каса в кабинета на сградата на администрацията на президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
МММ преди 3 години
Началниците не винаги са прави и трябва да им напомняме ако се случи такова нещо.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е що така бе тавариш Милушев? За 2 шайги рубли така да се изложиш.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Инж."Доброволно е предал документи, които е НАМЕРИЛ в СЛУЖЕБНАТА си каса."ау горкичкия как са го набутали. Също като оная ггрозотия, дето намерила 70 хил евра на задната седалка :)
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е когато си пилот ,а се приземиш по задн....к или пазиш същия на друг.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички държавни,национални агенции са на подчинение и принадлежат към коя власт спрямо правата и задълженията на обявените от Конституцията институции определяща дейностите,предназначенията,назначенията по определен в нея административен ред с всичките последващи актове за изпълнение както и обратна връзка за съобщения от агенциите до техните преки институции определени по реда в съответствие с приетите нормативни актове за туй разпределение на длъжностните назначения с атестационните изисквания
27
11
 
8
 
! Отговори
Инж. преди 3 години
Господа, какво не ви стана ясно: "Доброволно е предал документи, които е НАМЕРИЛ в СЛУЖЕБНАТА си каса." Така че нека всички клакьорки на мутропитека да замълчат, моля.
26
5
 
1
 
! Отговори
Логиката решава преди 3 години
Само бедните пазаруват в Била, защото там продават ментета.Следователно този или не е мафиот, или е пропаднал мафиот.Ако не е мафиот, значи е набеден от прокуратурата. Ако е пропаднал мафиот, значи е набеден от бившия си мафиотски бос, т.е. от президента Радев.Следователно или Прокурора, или Президента, или и двамата са мафиоти.Следователно те не пазаруват от Била.Следователно, Била трябва да управлява държавата.Следователно, всичко ще се напълни с ментета.Извод: Пазарувайте овреме!
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А оная шматка Хр. Иванов с квадратните *** още ли е на морето, дано корона го тръшне завалията, че да излезе в болнични. Нежно момче е, не е привикнал да скача на бабанките от Нсо и сега е в депресия зариди поругаването ....на флага имам предвид да не си помислите друго:))))
24
3
 
7
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Мутри вън!!!
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на тоя му фотошопираха торбичка била. ;)
22
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мръсни руски еничари начело с радев, всички сте за Централния затвор!
21
5
 
9
 
! Отговори
Off преди 3 години
Резидента на Москва е бесен. - "П" то не е изпуснато, нарочно го няма!А торбичката Billa вече е култова!
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 18 Тоест , ДПС не управлява в момента ?вицове обичаш да разказваш
19
5
 
15
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Комунисти. Кво да праиш ?
18
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията си върши работата ако не си я вършеха досега да сме ги омели. Ясно е че сте червени тронове скачайки викайте правете се на клолни но алтернатива на Герб няма.Никога повече бсп сдс дпс и ндсв.Затова гласувам за Герб не че ги харесвам просто мразя другите много повече.В момента когато се появи адекватна алтернатива с млади и образовани на запад хора веднага ще ги сменим и тия.
17
3
 
14
 
! Отговори
Е преди 3 години
Този явно "много добре" е съветвал президента, но по-интересното е него кой го е съветвал !
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зразата Каракачанов! Този поне не е на посещение в САЩ! Ей, едно време курсант във военно училище нямаше право да ходи с подобни чанти и торби, освен с дипломатическо куфарче! Да не говорим, че до 9 септември на полковник е било забранено да се качва в трамвай! Сега това е поругаване на армията и българската държавност! Впрочем, г-н Ердоган също не обича пилотите! За Милушев във военния сайт съм виждал хубави неща.
15
4
 
6
 
! Отговори
1990 преди 3 години
*** цирка! Тези двамата убавци дето го водят що не ги проверят на кой бяха охрана на времето! Няма такава циркаджийска държава никъде!!!
14
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Доган , където предаде на турския посланик в началото на 90те списък с над 1000 български агенти , пръснати по цял свят .Аферата - " Оня списък " . И вместо да бъде съден , затворен , изгонен от България , Доган бе превърнат в "човека разпределящ порциите в държавата" - като сам той бе казал .
13
15
 
5
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Даржава няма, но тайна има! Висшите шефове на МВР и Борисов всяка заран получават смс от подчинените си с данни от оперативната обстановка за денонощието, съдържащи секретна и служебна информация, за да бъдат информирани рано - рано! Това обаче е нормално!