Гешев: политикът Радев се нареди до Черепа

Главният прокурор отговори на изявлението на президента
12
Гешев: политикът Радев се нареди до Черепа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев отговори в Twitter на поредното изявление на Румен Радев.

"Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!", написа Гешев в социалната мрежа.

Още по темата


"С поредното си изявление срещу независимата съдебна власт, бранейки обвиняемите си сътрудници, политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси на Прехода, ограбили живота на цяло поколение българи. Ние, прокурорите, оставаме на страната на народа!", посочва още той.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата милиционерско-пожарникарска пап.лач се е юрнала да брани кокала и пачките на Барба Ганьос от Банкя.Вече месец никой не пита от къде и за какво са дадени тези 1.8 млн евро и златните кюлчета.А такава е практиката на Барба Ганьос и Цвък от 10 години.Ролята на Гешефта е да прикрива крадците и ...да си прибере част за себе си.
153
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев , Черепа е твърде умен , за да го подреждаш до тоя военния ...
152
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До дедо от селоДедо, ама ти, пък с тая изкуфяла кратуна, защо му искаш стола?
151
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев шкафа на Борисов и къщатата в Барселона ти изядоха главата .Ти се снижи като тревичка Не посмя и дума да отрониш Всичко е късно Чао
150
4
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
с празни приказки не става оставка и кои от къде е
149
9
 
21
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
Ако се видиш отстрани колко си жалък ке се гръмнеш! Ти сириозно ли си повярвал, че си се оженил за стола на гл прокурор?
148
7
 
10
 
! Отговори
А ТИ преди 3 години
ДО БОРИСОВ ПЕЕВСКИ И ДОГАН !
147
6
 
12
 
! Отговори
местен свинар преди 3 години
Ами, Грешев! Излез при хората и им кажи същите неща! Ще те уважат! Какво си седнал като нас, незначителните *** по фесбук! Ние пишем тук, защото толкова ни е капацитета! Старост! Просто да си кажем, да ни олекне и да не излезем и хванем някой прът да ви подберем! А ти!? Цялата власт в теб! Компетенции, закони, правомощия и си тръгнал да хленчиш във фесбук! Вземи правилното решение! Няма да е голяма загуба за обществото! Бог да ти прости!
146
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ха-ха-хаНедей толкова неграмотно, прокурор макар и главен не съди, той само обвинява. Дали ще влезе някой в затвор решава съда.
145
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека има избори за президент. Щом Гешеф се изказва срещу Радав, значи рейтингът на президента ще скочи до небесата. Ако Гешеф каже лоша дума за някого, значи той е честен човек. Гешеф се доказа като маша на престъпници.
144
7
 
17
 
! Отговори
така е преди 3 години
Само едно въпросче към Гешев - слага ли Доган и Пеевски към "останалите олигарски от Прехода"?p.s. И Радев наистина е обединител, обеднини всички българи срещу хунтата.
143
6
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХА ПАТРИОТИТЕ, КЪДЕ Е ВАЛЕРКАТА ДА ЗАЩИТАВАТ КОАЛИЦИОННИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ????
142
2
 
6
 
! Отговори
ууу преди 3 години
До Ха-ха-хаАма сам ще си го носи!
141
11
 
11
 
! Отговори
До народа преди 3 години
Радве застана до хора ! Буквално Оставка !
140
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които пишат в защита на ГЕРБ и Гешев утре са безработни. Още тази вечер ще подадат оставка. Няма кой да и плаща.Мутрите в затвора
139
23
 
31
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Гешев е купил за РадеФ един костюм... на райета...Чака само КС да вземе решение.
138
9
 
11
 
! Отговори
местен свинар преди 3 години
Хората очакват да чуят реакцията му как група мутро - милиционери драстично превишават правомощията си и минути пребиват задържани лица снощи, то ми говори за президента! Ами, президента е от ВВВУ - Долна Митрополия! Не е школуван гадняр от котилото на мафията - власт! Просто не е от вашата глутница! Нито го купихте, нито го уплашихте и сега ще берете ядове! И да го няма Румен Радев, народа все още е тук! Днес! дайте видеото как пребиват деца на протеста! Оня в САЩ само го притискаше!
137
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Черепа бръщолеви , ама за най-големия престъпник и предател Тиквата ,не смее да си отвори алчната милиционерска уста.
136
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 142 От ВМРО ,другарю тиквен ***!Кмета на Долно *** не е важен.Нито един грамотен няма сред вас ,гербавите!Само уплашени и послушни милиционери.
135
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е Радев, а господин Радев! И не е достойно едни Главен блюстител на закона да нарича когото и да било с прякор, а не с име! ,,Черепа" можем да пишем ние тук и да говорим в кафенето! За всеки малко по грамотен човек на отговорен пост, това е господин Васил Божков! Но, милиционер, който не е застрашен и е много корназ, когато е с власт! Иначе го виждате! Без грам компетенция достойнство и поведение!