Доказано - Кристиан Николов е управлявал автомобила убиец

Заяви адвокатът на близките на Цветков – Менко Менков
12 юли 2020 20:00,
34
Доказано - Кристиан Николов е управлявал автомобила убиец
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Доказано е, че Кристиан Николов е управлявал автомобила, който се вряза в колата на журналиста Милен Цветков и причини смъртта му. Това каза адвокатът на близките на Цветков – Менко Менков, съобщава bTV.

Още по темата


Първоначалните експертизи са показали, че колата на 22-годишния водач е вдигнала скорост от 95 на 100 км/ч. при приближаване на кръстовището, където стана сблъсъкът. Предстои това да бъде потвърдено или опровергано от още една експертиза.

Междувременно Николов, който в началото е декларирал, че ще съдейства на разследването, на практика не го прави, каза още Менков: „Отказал е да участва в изготвянето на психолого-психиатрична експертиза и по този начин съдът констатира, че той въпреки предварителната си декларация, е отказал участие“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ЗАЩИТЯ ТОВА СЪЗДАНИЕ ЩОТО МОЖЕШЕ ДА УБИЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАСЗА СЪЖАЛЕНИЕ МИЛЕН ЦВЕТКОВ !!!
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може да бъде - герберастки синчета са добри деца
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гадна твар 2При нас такива в Британия влизат за дълго време в кауша........А затворническата 'каюта' е със стандарт "Чичо Томовата Колиба" където отбор от черни теляци те изпълват с удоволствие всеки ден с малко изключения!:))))))))))))))))))))
4
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама наистина ли той е карал?.."скорост от 95 на 100 км/ч"Не разбирам каква е тази скорост? 95 км/ч, 100 км/ч или 95% от 100 км/ч?
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въже!
2
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехааа БРАВО! Сега до края на септември ако успеете да докажете и че Милен Цветков е починал, вече сме на финалната права към делото! До 2040 г - присъда?
1
0
 
18
 
! Отговори
гадна твар преди 3 години
При нас такива в Британия влизат за дълго време в кауша. Примерно, осъден на 10год затвор, но задължителни са да речем само 5 год, после търси по-ранно освобождаване за поведение, работа, ако има пари да плати пак на адвокат, и т.н. Въпросът е, че първите 5 год е вътре без право на промяна!