Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона

Главният прокурор с благодарствени слова към посолството на САЩ
14 юли 2020 09:45,
393
Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев се обърна с благодарствени слова към посолството на САЩ в България. Ето какво написа още Гешев в своя профил в Twitter:

Още по темата

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона!".

"Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!", завършва позицията си главният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам бг обвинението, по-скоро има за цел да окепази някой от колкото да събере смислени доказателства. Така че си мълча, че ще ми намерят порното... :)
304
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоганьо си намери враг, който уж искал да го свали - някой си проповедник, който живеел в САЩ. Гешев и Лойко също си намериха Мустака и Черепа за извинени и се окопават в още повече власт, кражби и репресии. Оставката е задължителна! Без прошка за предателите на страната - Лойко, Каскета, Цацата, Горанката, Каракачанката, Доган, Дебелян!
303
6
 
1
 
! Отговори
Политматика на ^2 преди 3 години
Има само един Бошков. И тове оня Бошков, а не тоя!Този с неарестуването на Бойко и цялата му администраативна кохорта, мо та моподкрепя митингите и демонстрациите с/у Борисоф. Ескалирането на митингите е целта, за да бъде извършен граждански преврат, и този , не онзи да е невиненабе целата работа е X, Y и Z
302
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вонята и смрадта от крадливите олигарси-убийци се разнася из България чрез парите,които плащат на предателите да клатят законната власт и унищожават пак Бълария,докато не загине и последния българин и си останат само те в мизерна държава без българи!Боглуци сатанински олигархични!
301
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещата са ужасни,ГЕРБ и ОП не трябва да падат от власт в никакъв случай,Божков е развързал кесията и плаща наред,също кесията отдавна е развързал и открадналия 6 милиарда лева на вложителите от КТБ - Василев!Бандитите,които ограбиха България, искат властта,техните протежета като Мая общата развяват черните знамена на ислямска държава! Честито на губеща България и отново измаменото българско население!Заради такива криминални ла,й,на, България се стопява и загива,но на тях не им пука!Уро.ди!
300
9
 
13
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Гешев е разбрал от това, което са писали от посолството на САЩ, което му се е искало да разбере. А то е: "На мен ми е позволено всичко". Но ще му излязат криви сметките. Първата работа на новото управление след Бойко ще трябва да бъде да му отнеме със закон прокурорската полиция за да не може да прави повече г'лупости като нахлуването с 30 полицаи в президентството за да вземат папки от два кабитета.
299
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз питам - Откога прокуратурата си служи със скрийн шотове на разговори, с вадене на долно бельо и прочие пред широката общественост? Това да не ви е Фейсбук, където се шпионира кой какво казал и го лепват после по групи и фийдове? Това е пълен абсурд.
298
4
 
14
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Мноого оригинално, няма що. Да видим къде ще му излезе краят на тоя гьонсуратлък.
297
12
 
6
 
! Отговори
ЕВАЛАРКА ГЕШЕВ! преди 3 години
ОТ УТРЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ НА БКП/БСП С "ВЕСЕЛИЯ РОДЖЪР" НА НЕГО!ТОВА Е МАЛКА , БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ФИНАСИСТА НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ!ХВАЛА НА ТАКИВА ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ , КАТО ПАУНОВ ОТ БКП/БСП!ИСТИНАТА ...И САМО ИСТИНАТА , ДРУГАРЮ....ХА,ХА,ХАААААААААА
296
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Главният прокурор с благодарствени слова към посолството на САЩ"А бе ние още ли сме независима и суверенна страна или...Питам само!
295
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, Божков е платил протестите и е докарал протестиращите с камили от Дубай.
294
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късно е българи,много късно.Всичко е оплетено като свински черва.Гешев и да иска,нищо не може да направи.Октопода има пипала във всички партии,във всички общиниЗатова-Велико народно събрание.Никой от сегашните депутати да не е в парламента..Смяна на всички във ВСС.Смяна на всички от които зависи просперитета на градове и села.Страшно е-навсякъде.Не позволявайте да бъде яхнат от стари муцуни протеста.Честни хора,умни,образовани,авторитетни и можещи в парламента.
293
8
 
7
 
! Отговори
Престъпници! преди 3 години
Сайтът Фрогнюз на ченгето от комунистическата Държавна сигурност Огнян Стефанов от години заработва като пресцентър на укриващия се в Сърбия подсъдим банкер Цветан Василев. За услугите си към беглеца от закона Стефанов многократно е получавал огромни суми, източени от КТБ, стана ясно от разпити на свидетели по делото за грабежа на банката.
292
5
 
18
 
! Отговори
дам... преди 3 години
Никой не е над закона според Гешев, с изключение на тоя, дето раздава пачки от нощното шкафче и още един куп момци и моми от групировката. Ако Гешев искаше да е наистина безпристрастен, следваше да гледа във всички посоки, не само в една. Но, кой съм аз та да казвам на човекът с каскета накъде да гледа, та нали той е ама абсолютно зависим, пърдон "независим"!
291
2
 
4
 
! Отговори
Престъпници! преди 3 години
Все лица от присъдружни на банкера-беглец творения - Протестна мрежа, БОЕЦ, Правосъдие за всеки като се започне от Николай Стайков, Иво Божков и Йордан Карабинов и се стигне до пробутвания от тях за кандидат за главен прокурор на гражданския сектор скандален следовател Бойко Атанасов.Списъкът е дълъг, но тезата, давана от тях е една и съща и далеч не изненадваща.
290
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марксистко либералната отрова на дъртака от Отворено Общество е завладяла България .Всичко е прогнило.Докато не се изкорени тая плевел до корен с огън и меч няма да има смисъл от нищо друго Румънците си изчистиха къщичките още навремето везеха мерки и народен трибунал почисти песовете.Тук отдавна трябваше да се събуди народа.В момента *** докарали българия до просешка тояга отново искат власт.
289
1
 
4
 
! Отговори
Престъпници! преди 3 години
Същински ангел-небесен, при това обзаведен с цяла кохорта апостоли, изкарвани за пред публиката като наблюдатели. Сред тях първи проводник на словото на Василев се оказва Асен Йорданов. Именно прокламиращият се като уж независим журналист собственик на сайта Бивол, уличен в рекет, връзки с кремълската пропаганда и сътрудничество с обвиняемите за хакерската атака срещу НАП, е човекът водещ Буут при Василев. Кои са другите говорители във филма?Все лица от присъдружни на банкера-беглец творения - Протестна мрежа, БОЕЦ, Правосъдие за всеки като се започне от Николай Ста
288
1
 
6
 
! Отговори
Престъпници! преди 3 години
банкерът-беглец е духнал от България от страх за живота си, а не защото е обрал с милиарди гражданите на държавата. За това последното впрочем, както и за делото водено в спецсъда срещу банкера-беглец, няма да чуете и дума в лентата.За сметка на това ортакът на приближения на Путин руснак Константин Малофеев Цветан Василев, е представен за последна инстанция за ситуацията у нас и борец срещу хватката на КГБ и корупцията.Същински ангел-небесен, при това обзаведен с цяла кохорта апостоли, изкарвани за пред публиката като наблюдатели. Сред тях първи проводник на словото на В
287
3
 
4
 
! Отговори
Ердоган преди 3 години
Докато не започне тотално изчистване на съда от елементите на Феятулах Гюлен и не се Гюленисат в затвора всички съдии слуги на БКП олигарси като Черепа то тези парцаливи миришещи на екскремент тоги ще съсипват всяко обвинение и ще изкарват всеки престъпник невинен! Започвайте с арести на съдиите всички съдии без оглед да бъдат арестувани.Целият съюз на съдиите ее прогнил и вони.Начело с цялата шсорушоидалнаСметина В затвора без съд и присъда и направо разстрел.Като в Турция.Гешев-Новият Путин
286
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 3 години
Всички благодарят на посолството за подкрепата. Аз малко се обърках кого подкрелят...