Атанас Бобоков остава в ареста, спецсъдът не го пусна

Бизнесменът готов да съди България за незаконен арест
Обновена: 27 юли 2020 15:12 | 27 юли 2020 14:43, Камелия Цветанова
57
Атанас Бобоков остава в ареста, спецсъдът не го пусна
Снимка: Pixabay

Спецапелативният съд отказа да пусне от ареста бизнесмена Атанас Бобоков, съобщи bTV. Защитата на бизнесмена твърди, че през последните седмици му е прилагано лечение, което вместо да му помогне, му усложнило здравното състояние.

Още по темата
Атанас Бобоков е обвинен, че е част от престъпна група. Разследването е за незаконен трафик на отпадъци. Обвинение има и бившият зам.-ресорен министър Красимир Живков.

В съдебната зала стана ясно, че всички останали са пуснати от ареста. Факт, който прокуратурата обясни с това, те проявили "съвест и доблест".

"Мислех, че правосъдието е за престъпниците. С шок установих,че не е нужно да си извършил престъпление, за да стоиш в ареста. Като дойде време за дело, дори няма да ме извикат, защото няма доказателства", каза Бобоков и заяви, че е готов да съди България за незаконен арест.

Той определи процеса като фарс.

"Чудя се как съдът успява да намери аргументи да ме държи в ареста. Нямам понятие как стана "тази работа". Всичко започна с една пиар кампания на прокуратурата", посочи Бобоков.

Бизнесменът заяви, че има подозрения кой иска бизнеса му, но предпочете да не говори с имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
18
 
! Отговори
ПИТАМ преди 3 години
ЗАЩО ГОРАНОВ НЕ Е ЗАДЪРЖАН И СЛЕДСТВЕН?ЗАЩОТО СТРАХОПЪЗЛЬОТО ЩЕ ИЗДАДЕ ЦЯЛАТА ЧЕТА!
27
1
 
6
 
! Отговори
Съдиите преди 3 години
действително може да вземат работата по-насериозно от както лично Помпейо ги наблюдава и ги обявява за персона нонграта при СЪМНЕНИЕ за корупция. Впрочем какво стана с ОНЗИ съдия. Наскоро четох Русофилите нещо се изказваха за протеста, че не е техния спонсор дето го плаща.
26
2
 
4
 
! Отговори
Тези преди 3 години
То затова живееме най-голямата *** в ЕС. Първо тези после и другите. Видяло се е че гражданите не могат да се преборят единствено могат да се изтребят помежду си.
25
0
 
5
 
! Отговори
Шушу Мушу преди 3 години
До До шушу мушуИма снимки - има я на едно огледало на клипчето. Снимала се е без да иска.
24
0
 
1
 
! Отговори
До шушу мушу преди 3 години
Дайте някоя снимка. Оная до Гешев я видяхме. До Радев я знаем. Как то се казва шерше ла фам.
23
2
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Изобщо няма значение кой с кого е играл.Аз много добре виждам, че и Бобокови са тьпанари и се мазнят на Боко и се надяват на милост. Въпросът е, че няма правосъдие и от името на българския народ се вършат свинщини. После всички ще плащаме за това, и не само с пари.
22
1
 
6
 
! Отговори
Я па ти преди 3 години
До Шушу МушуЗа тва ли са били тия спешни акции срещу братята? Я виж как нещата си идват на мястото.
21
3
 
11
 
! Отговори
Шушу Мушу преди 3 години
Злите езици шушукат, че именно жената на Бобоков е снимала пачките в шкафчето. Разправят, че били любовници.
20
4
 
11
 
! Отговори
до 20 преди 3 години
Че то и Божков е играл с Герб? С кого да играе в последните 10 години ? Тия почти милиард невнесени данъци да не са били по времето на БСП ?
19
3
 
13
 
! Отговори
Сложно е преди 3 години
Значи, Бобокови, както и всички други с по над 100 милиона активи, винаги са играели по всички тротоари. Понеже съм от Русе, ви споделям, че един от най близките на Бобокови бе Даскалов. Доскорошния шеф на Герб Русе. Преди това, пак по времето на Герб, те завъртяха една страхотна далавера със спортната зала в града. И само от тази сделка дръпнаха напред с едни 50 милиона. Обаче тогава май пазарлъка бе с Цветанов. Тук си гледаме една класическа вътрешна герб-война.
18
4
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Бобоков е много глупав човек. Бил готов да съди България... Трябваше вече да си завел дело!
17
8
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Той и Божков оцени обвиненията към себе си, като Фарс и в знак на протест се установи в Дубай ... Василев, Баневи и Арабаджиеви също ... даже и Иванчева го направи, въпреки че носът и още свети подозрително ... Всички те са жертва на "Мафията" и "Задкулисието" в България ... Ако не вярвате питайте фигуранта Радев и той ще Ви го каже, а и Импексова ще го потвърди ... !!!
16
8
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Става въпрос за съвсем реален бизнес - производство на акумулатори. Милиционерските деца Боко и Гешев ще съсипят този бизнес, те не могат да произвеждат нищо. Няма да има производство, няма да има данъци и няма да има работни места.
15
2
 
7
 
! Отговори
Св. Парастас преди 3 години
Предлагам всеки български бизнесмен, с приходи над 1млн. лв за година, да бъде обявен от църквата за Светец...
14
6
 
8
 
! Отговори
Те пък едни преди 3 години
бизнеси. Не разбрахте ли, че става дума за престъпни империи. Прокуратурата е за крадене на какво? На ПРЕСТЪПНИ ИМПЕРИИ. Започнете да ги наричате с истинските им имена най-сетне. Какво ме интересува мен. Преди просто единия застрелваше другия, а сега занимават целия народ и го занимават с простотии насред най-голямата световна криза. Това са престъпници и убийци на българския народ.
13
11
 
11
 
! Отговори
ТАМ МУ Е МЯСТОТО ! преди 3 години
А , СКОРО РАДЕВ И УЗУНОВ , ПРИ НЕГО...ЗА КОМПАНИЯ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев ще прояви ли доблест да пропее за Шиши като го окапанчат и него?
11
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата е ОПГ за крадене на бизнесии сами чакат някой "свидетел" като Лазов, Найденов и други такива червеи да прояви "доблест" и да потвърди скалъпените им обвинения. После законите им били криви, че се искало доказателства в съда, не ставало само по убеждение на прокурора и един **** свидетел.
10
0
 
1
 
! Отговори
Теодор преди 3 години
До АнонименТи познаваш ли някой заболял от този номер?
9
8
 
5
 
! Отговори
Лично познавам преди 3 години
Спонсора на "чистия и неопетнен" борец против "мафията", "корупцията " и "шиши" Хр.Иванов. Прокопиев 20 години ми разправяше как "Чичо ще ми даде вестник ама трябва да изкарам 3 месеца в Лондон да уча английски". После започна да му се чува името, че приватизирал това и онова, явно пак чичото ги е купувал. Сега този човек ни учи на морал в политиката. Ами да му кажа - макар всеки път да гласувам за ДБ много добре ви знам какви сте - така че не започвайте и вие като комунистите да ми се правите