Спецсъдът ще решава дали да пусне ЛиЛана от ареста

Заседанието във вторник беше отложено
30 юли 2020 08:00, Ния Христова
20
Спецсъдът ще решава дали да пусне ЛиЛана от ареста
Снимка: БГНЕС

Бившата певица Лиляна Деянова - ЛиЛана ще направи пореден опит да напусне ареста днес. Спецсъдът ще чуе заключението на съдебните медици за нейното здраве.

Във вторник лекарят, който е изготвил документа, не се яви в залата и заседанието беше отложено. Магистратите искат да чуят мнението му дали условията в килията са подходящи за ЛиЛана.
Още по темата
 
Певицата е обвинена за източване на еврофондове. Заедно с нея пред Темида трябва да се изправи и съдружникът й Мартин Димитров.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сигурна съм, че никой от коментиращите тук не е завършил London School of Economics, но има тука доста злобари. Това че може да пее е нещо допълнително (goodies)!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам но Лилана трябваше да е наясно че забърквайки се в това вече е с единия крак в затвора. Не знам какво си е мислила, може би че Божков е недосегаем? Или че ще дойде като рицар на бял кон да я спаси от ужаса? Ако е така хич не е умна. Сега такива като нея обслужващи боса по всички възможни начини ще ядат калая а той ще си харчи паричките в Дубай. Които е натрупал благодарение и на такива наивници като нея. Дали да й съчувствам? не.
12
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете това младо момиче да си ходи бе пенсионирана мутро съдебна смет . Не ви ли е жал и срам да разтакавате и влачите като циркова мечка напред назадц това красиво бг момиче Лилана докато цялста ви пенсионирана уйр.одлива администрация с невежи Герберуги вони на фекалноизгнило до дъно.
11
3
 
3
 
! Отговори
Курбан Байрям преди 3 години
Терорът с/у тази кукла все повече заприличва на Либийският кръволошки заложнически произвол с нашите медицински сестри ръководен от полковник Кадафи.Само изтезанията с кучета липсват от инквизиторите на подложната специална пполитикораздавателна Люблянка. А Знаете как свърши полковника предполагам. Който не знае пояснявам.Френската първа Дама Сесил Саркози плати откупа на сестрите от над 300 млн $ за свинарите в малоумната арабска джамахирия ,а главният им полковник -изтезател -Кадафиту свърши като куче разкъсан на улицата.Окървавен пребит и със наврян нож във гъ*ът така забит и прокаран
10
4
 
2
 
! Отговори
Диди ли си какъв си? преди 3 години
Абе пич ,какво искаш да ми кажеш че тая пришка яде бъркочите от ареста ли? Много ясно ,че й носят да яде отвън близките й и т.н. Никой не може да те задължи да ядеш тея неща ,ако има кой да ти носи отвън.
9
3
 
2
 
! Отговори
е преди 3 години
Къде ще я пуска - на пазара на труда ли, на площада ли, на пиацата?
8
3
 
2
 
! Отговори
Диди преди 3 години
До 6: ама ти нормален ли си? В ареста и затвора се слабее, а не се дебелее. Как така реши, че Лилана е надебеляла, ти знаеш ли с какво ги хранят арестантите и затворниците? Нищо не знаеш и подобре не говори глупости!
7
6
 
1
 
! Отговори
Миле преди 3 години
Кураж Лили ! Дано успееш да излезеш от блатото
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бивша е защото вече не ползва такива микрофони, а пее на другите микрофони
5
7
 
7
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 3 години
Много надебеляля е в затвора - качила над 10 кила..А дядо Божко обича мацките до 50 кг с мокри дрехи...Така е -ще напълнееш,нали няма пудра за нос и хапчета за повръщане..Мъко,мъко..
4
5
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Както обикновено спецпокуратурата и спецсъдът ще измислят нещо за да я остави в ареста
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A за Кана която ще си измисли нещо за протестите в чужбина ?
2
4
 
13
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Абе,демократична медия.За записа нищо ,а? :)
1
6
 
12
 
! Отговори
7 преди 3 години
Въй, тая е заприличала на лелка бе...