Освободиха от ареста единия от задържаните за боя на конференцията на ГЕРБ

Другият арестуван е с обвинение за хулиганство
9 авг 2020 07:45, Анисия Иванова
37
Освободиха от ареста единия от задържаните за боя на конференцията на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Освободиха от ареста единия от двамата задържани за нападенията на партийния форум на ГЕРБ. Бившият кикбоксьор Симеон Стойчев беше освободен от ареста без обвинение снощи.

Другият арестуван - бившият футболист Денислав Станоев, е с обвинение за хулиганство и предстои Софийският районен съд да гледа мярката му за неотклонение.

Още по темата


Станоев ще отговаря пред съда, след като три пъти избива телефона от ръката на журналист и се държи агресивно. На кадрите от събитието се вижда и как той бие и протестиращи.

Единият от тях - Нестор Арсенов, вече е подал сигнал до прокуратурата за това и очаква развитие по случая, каза той пред bTV.

Пред полицията Денислав е заявил, че лица, съпричастни към организирането на протестите, са му обещали заплащане, ако предизвика и извърши провокации на конференцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябваше ли Спецпрокуратурата да поеме разследването на биячите? Първо, те не бяха само двама , а ОПГ, второ - не биеха хора от ГЕРБ, а протестиращи и си позволиха да се нахвърлят върху журналист от Free Europe! А при тази ситуация да се твърди, че протестиращи са инициатори на побои над техни хора е безочие.
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя много смел бря,да бие жени..и старци е такива много ги обичам, но не се въртят покрай мен)и как не знаел кой го е пратил там ,и полиция си не мърдат пръстите и тепосягат на жени ,срам и позор имам много приятели полицаи и те се чудят и маят )
27
1
 
10
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
Ами ще го пуснат.НашО мОмче.Бие калпавия матрял.Дядовци и лели.Дето смеят да изразят мнение.Чупи телефони на журналисти.И пари ще вземе.И другия ще го пуснат.Това да не е като да залееш баба гербажжжийка с вода и да те счупят от бой.
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дългия като го видях как замахва като вятърна мелница и целия отпред(отпредя) се е разкрил,ми е ясен.Добре са го преценили-да бие жени и бабички,иначе минута е много!
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си бивш на 20 е същото като да си дебел аскет!
24
0
 
9
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Бивш футболист и бивш кикбоксьор на по 20 год. Демек никога не са били нещо. Ако им дадат условни, значи са от ГЕРБ. И Арнаудова да каже защо си говореше с единия бияч.
23
3
 
20
 
! Отговори
при Каскета е така преди 3 години
Скоро и другия ще го пуснат. Нали са на щат в партия ГЕРБ, трябва да ходят да се отчетат.
22
1
 
11
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 3 години
Достатъчна е Криминална Регистрация в МВР и си АУТ от Държавата - следва Затвор и Без Право на Работа и Доходи . Да види Дришльото Кон Боб Яде ли ?Това е Доживотна Присъда в Демокрацията .
21
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всички тези провокатори са служители на полицията убеден съм на 100%
20
3
 
14
 
! Отговори
ч преди 3 години
Да не би да е студент в Симионово или библиотекарския?
19
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чужди медии обобщиха: Управлението на Борисов е символ на корупция, задкулисие, шуробаджанащина и погазване на демокрацията
18
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сценаристите на ГЕРБ са много тривиални - внушават ви: Аз съм ***, но вие сте по-прости. Боко, ако спиш с пистолет до главата значи има причина.
17
1
 
16
 
! Отговори
b-059 преди 3 години
Тоя смешен пумпал има акъл колкото да си сложи маска на лицето и очила, за да не бъде разпознат някъде по улиците от някой сърдит седмокласник, че току виж го ступал.
16
3
 
19
 
! Отговори
и от къде преди 3 години
тоя денислав знае кои са организаторите на протеста...този който му е обещал пари няма ли си име или го е обхванала амнезия и помни само за каквото са му платили да излъже ?
15
1
 
26
 
! Отговори
разбира се че е плат преди 3 години
И за слепите е ясно, че са им обещани пари и то много. Защо точно боксьори и хулигани. Организаторите знаят кой ще им свърши работа.
14
1
 
32
 
! Отговори
b-059 преди 3 години
Тоя смешен пумпал сега последно БИВШ футболист ли е или кикбоксьор? Защото, за да е БИВШ и то на 20 години значи, че НИЩО, ама хептен НИШО не става от него. Като го гледах и за бияч не става и наистина се върти като въртоглав, а насам, а натам, а бе ПУМПАЛ. На тези и биячите им некадърни. Всеки ученик до 7-ми клас от спортното училище ще го дъни като маче у дерек, а той на бияч се прави, ама на жени и на някой момче когато го държат другите му авери. Тоя е пълен женчо.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом са му обещали заплащане значи са го следили какви ще ги върши,иначе как тъй ще го наемат дори и за час като почасово плащане само за разходка сред противника,което е възможно как опции по заплащане,но за проявена самоинициатива с или без престараване също се следи понеже кой тъй ще извади пари за такива мероприятия само за разходки без закачки.
12
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко или е в:а) Испания при малкияб) пълзи пред Доганв) отпуска че от крадене се умориг) просто прикрива следите че идва промяна, има доста за почисване след толкова години кражби и мафиотски изпълнения
11
6
 
25
 
! Отговори
ala bala преди 3 години
долнопробни гербаджийски номера,целя6ти да дескридитират протестира6тите,но уви-с наближаването на зимата и протестите 6те се усилват а и недоволните стават пове4е,така 4е премия-ера да стяга куфара,да си обира парцалените игра4ки и да пали мотора с 300 в насре6тното и да не забрави и Валерката и онази тлъста и жалка карикатура на 4овек-Карасвинянката и инспактор Катани с баската на главата
10
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако сте очаквали нещо друго значи сте найвни заспали овце. Првосъдие няма от доста години в БГ. Погледнете истината в очите, събудете се и това е първата стъпка в процеса към промяната.