Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство

Не са осъждани, единият е на свобода под парична гаранция от 500 лева
151
Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийска районна прокуратура повдигна обвинения на двама души заради инцидента пред посолството на Румъния, при който протестиращи спряха колата на жена, която се опитвала да премине  през блокадата.

Единият е 25-годишен, а другият е на 32 години.

Още по темата

По-младият е обвинен в това, че на 17 август на кръстовището на бул. „Михай Еминеску“ и бул. „Шипченски проход“, около 21.30 ч., противозаконно е повредил чужда движима вещ - лек автомобил, като счупил чрез удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила и скачайки е повредил предния капак на автомобила. Повдигнато му е обвинение и за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост.

На 32-годишният му е повдигнато обвинение за това, че по същото време и на същото място е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, за да попречи на жената да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които действията извършил пред двете ѝ непълнолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

И двамата обвиняеми са неосъждани.

Единият е пуснат от ареста под парична гаранция от 500 лева, а другият е в килията за 72 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
2
 
! Отговори
до 121 преди 3 години
Сложих ти един плюсп защото здраво се трудиш в единия коментар пишеш нещо в другия сам си отговаряш това моноспектакъл ли е ?
112
3
 
7
 
! Отговори
Че какъв преди 3 години
морал може да има Радев дето е зарязал две деца заради любовницата си Деса. Москва не вярва на сълзи.
111
3
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Радев, който се пише за интелигентен човек, възпитан и пр. не се ли срамува като.... Спамуват се хора, които имат морал а Радев отдавна е доказал, че страда от остър морален дефицит. Готов е да ходи по трупове само и само да се докопа до властта и да отмъсти за нараненото си его!
110
8
 
2
 
! Отговори
чиста самоотбрана преди 3 години
Тя дава газ към тях те се подпират по капака ,суркат се и се удрят в стъклото .Откъде на къде ще ги съдят изключително несправедливо е ! Не трябва така да се съди защото тази несправедливост води до много тежки ремонти в последствие.. на наказ кодекс..ха,хаааа
109
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам Радев, който се пише за интелигентен човек, възпитан и пр. не се ли срамува като гледа протестиращите, които той провокира да протестират?Мисля, че след всичко, което правиха протестърите 40 дена ГЕРБ дори няма нужда да хвърля пари за предизборна кампания.
108
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко бил тиква !!!!Боко е тиква със семки , а вие сте черепи , кухи и изгнили отдавна, посягащи на деца.
107
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е ясно , даже и дума неможе да се говори повече за добрите и честни хора на протеста, искащи промяната, но направена чрез терор върху масите. Моля ви , не сме вчерашни , ако вие не сте прочели и една книга , то ние много добре знаем какво означават действията ви. Няма оправдание за действията ви. Коментарите много добре показват мнението на обществото за вас и дали ще спечелите изборите Аз не съм гласувал за Герб , но за съжаление ще избера по-малкото зло, а вие сте огромно зло.
106
3
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Радев е много словоохотлив когато трябва да преекспонира някоя лъжа за насилието на полицията срещу правратаджиите. Обича да навестаява мнимите пребити в болницата и да говори нелепици за "полицейската държава". Но сега мълчи и не обелва дума. Може би не смята децата на противниците на преврата за хора или според него те са неизбежните "съпътстващи жертви" на революционния преврат, който ще го доведе до властта. Не вярвам вече да има нормален човек, който да има илюзии за морала на "Президента"
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека някой от адвокатите на скотовете, трошили колата, да отговори на долния пост. Моля!
104
3
 
4
 
! Отговори
Кажете преди 3 години
какво ни интересуват ГЛУПЧОВЦИТЕ дето ходят да се хвърлят под колите или трошат или лежат по площадите . Не разбирате ли, че една мафия се опитва да "извива ръце докато ги счупи" на другата мафия. Та нали тези дето обвиняват ГЕРБ и са най-гласовити ВСИЧКИ са са възползвали от властта му за да БЪДАТ ВЪВ ВЛАСТТА -Иванов, Мая, Радев, АБВ. Как става това. Спуснали са ги от мафията, а после са се сритали. Сега едни малко ПИОНКИ ще плащат за ТЕХНИТЕ ВОЙНИ.
103
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека за миг си представим нещата под друг ъгъл - полиция блокира кола на граждани, които се напъват да минат през КПП. Полицията потрошава колата и стресира до смърт пътниците. Същите тези протестъри дали нямаше да скочат до небето за нарушените граждански права? за един прЕател питам.
102
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вие защо затваряте кръстовища без да оповестите никого , разрешение за протест имате ли? Вие хора ли сте или черепи? В бг има законно избрано правителство , власт се взема чрез избори , не с бой над хората по улиците. вие в правото ли сте си да ми пречите на мен да мина. После ходите да хвърляте яйца по МВР , защо ? Защото не ви пази ли? Ама то пази хората МВР , не престъпниците, нито празните кратуни модел череп.
101
1
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Главният виновник се крие като плъх в Евксиноград и както винаги досега ще се измъкне!
100
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да си говорим , при вида на ревящи деца би трябвало да ги пуснат. Но тия са много смели и сърцати протестъри , какво са за две ревящи деца.
99
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 106Чудно само как не си се сетил да минеш през някой протест?! Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже:)
98
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв е този опит за масово убийство, при който няма и един изкълчен пръст??? Съяевременно имаме потрошена чужда частна собственост и безкрайно стресирани деца. Що за скот удря и троши стъкло, зад което реве малко дете? Това е тотално оскотяване. В САЩ жената би имала право да застреля скотовете, без да й бъде търсена отговорност. Група скотове застрашават здравето на нея и децата й и издевателстват над частната й собственост. Това е престъпление.
97
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест в ЕС спонсориран от виден олигарх в една ислямска държава не е протест,а нещо друго.Дайнов му се привиждат някакви граждани и цивилизации ,но реално в България има мутренска култура на мутренско общество, командвано от олигарси водещи своите войни .
96
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако мен ме нападнете с детето ми в колата ,карам 4x4 постоянно включено и ускорявам за 6,2 сек, минавам през вас и окото не ми мига гамени такива. Въртя ляво дясно и напред през вас , от черва и мозък колата няма да спре. Живота на детето ми е по-важен от вашия или моя. Загубихте протеста олита такива. Цяла българия ви разбра кои сте вие , готвача знаещ всичко, на всяка манджа меродия, нещастници.
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Силно съм заинтересован, кога BTV ще пуснат канал само за протестъри, за да можем да гледаме многократно повторенията от баталните сцени. Много е възбуждащо, особенно за по младите протестъри, счупват се да търсят Цънцърова в търсачките, ама йок.
94
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми запали колата, качи децата и ... газ през протестите. Аман от ***. Не бъркайте политическото с криминалното! Става дума за обикновен опит за (масово) убийство:)